DOLAR 34,1138 0.28%
EURO 38,1308 0.18%
ALTIN 2.859,091,07
BITCOIN 21529411.97515%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Çocuklar Kütüphane Yaz Programı’nda Oyuncak Yapımıyla Buluştu
7 okunma

Çocuklar Kütüphane Yaz Programı’nda Oyuncak Yapımıyla Buluştu

ABONE OL
Ağustos 6, 2024 23:32
Çocuklar Kütüphane Yaz Programı’nda Oyuncak Yapımıyla Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çine İlçe Halk Kütüphanesi, yaz aylarında düzenlediği Kütüphane Yaz Programı (KÜYAP) etkinlikleriyle çocukları bir araya getirdi. Bu kapsamda gerçekleştirilen oyuncak yapım etkinliğine katılan minikler, hem eğlenceli vakit geçirdiler hem de yeni şeyler öğrendiler.

Çine İlçe Halk Kütüphanesi, KÜYAP etkinlikleri çerçevesinde Çine Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ile işbirliği yaparak, çocuklara oyuncak yapımını öğretmek için “Oyuncakçı Dede” olarak tanınan Erkan Atalı’yı konuk etti. Etkinlik, çocukların kütüphane ortamına daha fazla ilgi duymalarını ve kitap okuma alışkanlığı kazanmalarını sağlamak amacıyla düzenlendi.

Çine Halk Kütüphanesi’nde bir araya gelen çocuklar, Oyuncakçı Dede Erkan Atalı’nın rehberliğinde oyuncak uçak yapımını deneyimlediler. Eski kartonları özenle kesip yapıştırarak kendi uçaklarını tasarlayan çocuklar, daha sonra yaptıkları uçaklarla keyifli bir şekilde oynadılar. Etkinliğe katılan çocuklar ve aileleri, Erkan Atalı’nın yaptığı oyuncakları ve sergilerini izleyerek unutulmaz bir gün geçirmenin tadını çıkardılar.

Çine Kültür Eğitim Yerel Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP