DOLAR 33,9991 -0.2%
EURO 38,0851 0.38%
ALTIN 2.828,310,92
BITCOIN 21491585.38625%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:16

SABAHA KALAN SÜRE

Çine Müftüsü Yahya Ofşin, Yaz Kuran Kursları’nı Ziyaret Etti
11 okunma

Çine Müftüsü Yahya Ofşin, Yaz Kuran Kursları’nı Ziyaret Etti

ABONE OL
Ağustos 6, 2024 23:00
Çine Müftüsü Yahya Ofşin, Yaz Kuran Kursları’nı Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çine İlçe Müftüsü Yahya Ofşin, bölgedeki 11 farklı Kur’an Kursunu ziyaret ederek öğrencilerle yakından ilgilendi.

Ziyaretleri kapsamında Çaltı, Yolboyu, Saraçlar camileri ile Gökyaka Kız Kur’an Kursu, Gökyaka Camii, Tepebaşı, Bucak, Altınova, Cumalı, Mutaflar, Tatarmemişler camileri ve Kur’an Kurslarını ziyaret eden Ofşin, öğrencilerle sohbet etme fırsatı buldu.

Ofşin, ziyaretlerin amacının Yaz Kur’an Kurslarına katılan öğrencileri tebrik etmek olduğunu belirterek, “Bu kurslar, çocuklarımızın sağlam ve doğru dini bilgiler edinmelerini, vatan, millet, ezan ve bayrak sevgisini öğrenmelerini sağlamaktadır. Diyanet İşleri Başkanlığımızın öğretim programına uygun olarak yürütülen derslerde çocuklarımız hem eğleniyor, hem oynuyor hem de öğreniyor. Kur’an-ı Kerim’in yanı sıra itikat, ibadet, siyer, ahlak, sosyal ve kültürel etkinlikler dersleri de verilmektedir” dedi.

16 Ağustos’ta sona erecek olan kursların 1 Temmuz 2024 tarihinde başladığını hatırlatan Ofşin, “Toplam yedi hafta sürecek olan kurslarımıza katılan öğrencilerimizi, ailelerini ve bu süreçte özverili bir şekilde çalışan imam-hatip, müezzin-kayyım ve Kur’an Kursu öğreticilerimizi kutluyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çine Eğitim Yerel Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.