DOLAR 34,2906 0.16%
EURO 37,0922 -0.36%
ALTIN 3.028,620,57
BITCOIN 2296576-1.21732%
İstanbul
15°

AZ BULUTLU

12:53

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

CHP’de içerisinde gündem olan sözler! İmamoğlu, hem ‘özel’den hem açıktan eleştirdi
6 okunma

CHP’de içerisinde gündem olan sözler! İmamoğlu, hem ‘özel’den hem açıktan eleştirdi

ABONE OL
Ekim 26, 2024 08:01
CHP’de içerisinde gündem olan sözler! İmamoğlu, hem ‘özel’den hem açıktan eleştirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin Abdullah Öcalan ile ilgili son açıklamaları siyasi gündemi şekillendirirken, CHP’de cumhurbaşkanlığı adaylığı tartışmaları da devam ediyor.

İSTANBUL BELEDİYE BAŞKANI ANKARA’DA

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara’da geniş katılımlı bir basın toplantısı düzenledi. İmamoğlu, Ankara’ya olan yakınlığını vurgularken, şehrin kendisine huzur verdiğini belirtti.

ERKEN SEÇİM UYARISI

İmamoğlu, toplantıda CHP lideri Özgür Özel’in sık sık gündeme getirdiği erken seçim tartışmalarını eleştirdi. İmamoğlu, seçimleri kazanacak bir iktidarın olmadığını vurgulayarak, “Kaybedersek kendi hatalarımız, uyuşmazlığımız veya hazırlıksız olmamızla kaybederiz” dedi. “Erken seçim mesajını bırakıp sorunlara odaklanın” çağrısında bulunan İmamoğlu, erken seçimlerin siyasi partiler tarafından körüklendiğini ve halkın nabzının bunu belirlemesi gerektiğini savundu.

ERDOĞAN’IN ADAYLIĞI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeniden adaylığı konusunda İmamoğlu, hukuka uygun bir şekilde herkesin aday olma hakkına sahip olduğunu belirterek, Erdoğan’ın da bu hakkın sahibi olduğunu ifade etti. İmamoğlu, erken seçimlerin gündeme getirilmesinden ziyade, ülkenin sorunlarına çözüm önerileri sunulması gerektiğini söyledi.

CUMHURBAŞKANI ADAYLIĞI

Kendi cumhurbaşkanlığı adaylığı hakkında sorulan soruya yanıt veren İmamoğlu, “Günü geldiğinde milletimizin adaylara da milletimiz karar verecek. O iş de bir kısım elitlerin yön vereceği bir şey değildir” dedi. İmamoğlu, parti mekanizmalarının işleyeceğini ve cumhurbaşkanına da milletin karar vereceğini vurguladı.

ÖZEL’LE GÖRÜŞME

İmamoğlu’nun bu açıklamalarından önce de CHP lideri Özgür Özel ile bir araya geldiği ve genel politikalarla ilgili endişelerini paylaştığı belirtildi. İmamoğlu’nun toplantıda olduğu gibi, topluma umut ve heyecan verecek politikalara odaklanılması gerektiğini söylediği ifade ediliyor.

Olgun Kızıltepe Olgun Kızıltepe Haberler.com – Politika

Ekrem İmamoğlu Mansur Yavaş Özgür Özel İstanbul Politika Güncel Ankara Sözler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP