DOLAR 34,1163 0.29%
EURO 38,0427 -0.05%
ALTIN 2.862,861,20
BITCOIN 2135884-1.03729%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

18:57

AKŞAMA KALAN SÜRE

Cenk Ergün'den son dakika Kerem Aktürkoğlu açıklaması! Galatasaray'da sıcak saatler…
19 okunma

Cenk Ergün'den son dakika Kerem Aktürkoğlu açıklaması! Galatasaray'da sıcak saatler…

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, transfer konusuyla alakalı açıklamalarda bulundu. Ergün şahsına yönelik eleştirileri yanıtlarken Kerem Aktürkoğlu,...

ABONE OL
Ağustos 14, 2024 11:33
Cenk Ergün'den son dakika Kerem Aktürkoğlu açıklaması! Galatasaray'da sıcak saatler…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray Sportif A.Ş. Futbol Direktörü Cenk Ergün, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde antrenman sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ergün, şahsına yönelik yapılan eleştirilerin ve iddiaların kulübü yıpratmayı amaçladığını dile getirerek, bu durumun organize bir şekilde gerçekleştiğini ve gerçeklerden uzak olduğunu belirtti.

“Bir süredir, şahsım üzerinden kulübümüzü ve takımımızı yıpratmayı amaçlayan organize bir davranış tarzı görüyoruz. Bu iddiaların gerçeklerden uzak olduğunu ve amacın Galatasaray’ın hedeflerine ulaşmasını engellemek olduğunu düşünüyorum. Teknik heyetimizin belirlediği transfer stratejileri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ligde şampiyonluk hedefimizle başladık ve Çarşamba günü oynayacağımız Şampiyonlar Ligi play-off maçı bizim için büyük önem taşıyor,” dedi Ergün.

“Ben tek başıma transfer yapabilme gücüne sahip olabilir miyim?,” diye soran Ergün, kendisine yöneltilen iddiaların gerçekçi olmadığını vurguladı. Galatasaray’ın köklü bir kulüp olduğunu ve transfer süreçlerinin sistematik bir şekilde yürütüldüğünü belirten Ergün, 2006 yılından bu yana kulüpte çalıştığını ve yıllardır transfer organizasyonunda yer aldığını hatırlattı. “Geçmiş yıllarda olduğu gibi, oyuncu havuzunu belirleme çalışmalarımız mevcut. Transferlerde benim rolümün olduğuna dair algının gerçeği yansıtmadığını söylüyorum. Bu iddialar işimizi engelleyecek boyutlara ulaştı,” diye ekledi.

Cenk Ergün, hakkında ortaya atılan iddiaların temelsiz olduğunu ve gerçekleri çarpıttığını belirterek, “Sevgili Fatih Demireli’nin sağlık sorunları nedeniyle evden çalışmasını tercih etmesi ve Ayhan Akman’ın transferiyle ilgili spekülasyonların hiçbir gerçekliği yok. Bu algılar, işimize odaklanmamızı engelleyecek boyutlara geldi. Galatasaray için çalışan herkesin kulübün başarısı için çaba sarf ettiğini unutmamak gerekir,” şeklinde konuştu.

Galatasaray’ın parlak geleceğinin engellenmeye çalışıldığını vurgulayan Ergün, “Asıl hedef ben değilim. Ben sadece bir aracım. Amaç, Galatasaray’ı yıpratmak ve taraftarla kulüp arasındaki güveni zedelemek. Yakında yeni tesise taşınacağımızı ve Bankalar Birliği’nden çıkma projemizin ilerlediğini hatırlatmak istiyorum. Galatasaray’ın önünde parlak bir gelecek var,” diye belirtti.

Sezonun zorlu geçeceğinin farkında olduklarını belirten Ergün, “2 sene şampiyon olan bir takımın yeniden aynı başarıyı yakalaması kolay değil. Ancak, hedeflerimize ulaşmak için çalışmaya devam ediyoruz. Burada herkes Galatasaray için çalışıyor ve bu zorlu süreçte birlikte hareket etmek zorundayız,” dedi.

Cenk Ergün, Wilfried Zaha, Derrick Köhn ve Kerem Aktürkoğlu’nun transfer durumları hakkında da bilgi verdi. Zaha’nın ayrılmak istediğini ve kulübün şartlarının sağlanması durumunda bu talebin kabul edilebileceğini belirten Ergün, Köhn’ün ise gelen transfer teklifini şu an için değerlendirmek istemediğini söyledi. Ergün, Kerem Aktürkoğlu’nun ise yurt dışından gelecek tekliflere daha açık olduğunu ve bu teklifleri değerlendirmeye hazır olduğunu ifade etti.

Ergün, Galatasaray’ın transfer politikası hakkında da açıklamalarda bulundu. “Kadro mühendisliğini ve yabancı oyuncu sayımızı dikkatlice değerlendiriyoruz. Yeni transferler yapmayı planlıyoruz ve zamanla kadromuzu güçlendirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Avrupa transfer piyasasının daha erken kapanması, bize son dakika fırsatları sunacaktır,” dedi.

Cenk Ergün, son olarak Galatasaray’ın güçlü bir şekilde yoluna devam edeceğine inandığını ve hedeflerine ulaşmak için çaba göstereceklerini vurgulayarak sözlerini tamamladı.

Cenk Ergünden son dakika Kerem Aktürkoğlu açıklaması Galatasarayda sıcak saatler...

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP