DOLAR 34,2867 0.15%
EURO 37,2168 0.12%
ALTIN 3.004,86-0,22
BITCOIN 23405560.89349%
İstanbul
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

18:16

AKŞAMA KALAN SÜRE

Celje – Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)
9 okunma

Celje – Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi ikinci hafta maçında Slovenya ekibi Celje ile karşılaşacak. Ülkemizde bir dönem Galatasaray forması giyen Albert Riera’nın...

ABONE OL
Ekim 24, 2024 07:33
Celje – Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

UEFA Konferans Ligi’nde mücadele eden RAMS Başakşehir, ikinci maçında Slovenya temsilcisi Celje ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İlk maçta Rapid Wien’e 2-1 mağlup olan Başakşehir, bu mücadeleyi kazanarak gruptaki şansını devam ettirmek istiyor. Celje ise ilk maçında Portekiz ekibi Vitoria Guimaraes’e 3-1 yenilmişti.

Başakşehir’de sakatlığı bulunan Serdar Gürler maça çıkamayacak. Ayrıca UEFA listesine dahil olmayan Ömer Faruk Beyaz ve Djalo da forma giyemeyecek. Slovenya ekibinin başında ise eski Galatasaray oyuncusu Albert Riera bulunuyor. Riera, 2011-2014 yılları arasında Galatasaray forması giydi ve iki lig şampiyonluğu yaşadı.

Celje – Başakşehir maçı **bu akşam** TSİ 19.45’te Celje Stadı’nda oynanacak ve TRT 1’den canlı yayınlanacak. Maçın hakemliğini Ukrayna Futbol Federasyonu’ndan Oleksii Derevinskyi yapacak. Karşılaşmanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

İşte muhtemel 11’ler:

**Celje:** Rozman, Nielo, Vuklisevic, Nemanic, Karnicnik, Kouter, Dulca, Bobicanec, Seşlar, Edmilson, Matko

**Başakşehir:** Muhammed, Kemen, Ba, Opoku, Ömer Ali, Berat, Deniz, Pelkas, Berkay, Serdar, Piatek

Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, “Avrupa’da oynadığımız her maç bizim için değerli. Çok iyi hazırlandık. Rakibimizin güçlü ve zayıf yönlerini analiz ettik. Oyuncularım maçı kazanmak istiyor. Rakibe saygı duyuyoruz. Onların hocası ülkemizi iyi biliyor. Kazanmak için tüm gücümüzü sahaya yansıtacağız.” dedi.

Celje Teknik Direktörü Albert Riera ise, “Başakşehir yeni bir kulüp ve kadrosunda büyük kulüplerden oyuncular var. Potansiyelli bir takım. Galatasaray ve Fenerbahçe’den önemli oyuncuları var. Baskı kurmayı seviyorlar, biz de seviyoruz. Savunmaya önem veriyoruz. Başakşehir ne kadar baskı kurmayı sevse de yarın biz de onlara baskı kuracağız.” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP