DOLAR 34,0713 0.14%
EURO 38,0911 0.01%
ALTIN 2.835,570,24
BITCOIN 21487103.64535%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:17

SABAHA KALAN SÜRE

Cedi Osman: Panathinaikos kolay bir seçim oldu
18 okunma

Cedi Osman: Panathinaikos kolay bir seçim oldu

A Milli Takım Başantrenörü Ergin Ataman’ın çalıştırdığı THY EuroLeague’in son şampiyonu Panathinaikos’a imza atan milli basketbolcu Cedi Osman, Yunan ekibine transferi sonrası açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
Eylül 10, 2024 07:56
Cedi Osman: Panathinaikos kolay bir seçim oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cedi Osman: Panathinaikos kolay bir seçim oldu

Cedi Osman, 7 sezon boyunca Cleveland Cavaliers ve San Antonio Spurs’ta NBA’de forma giydikten sonra, 2017 yılında Anadolu Efes’ten ayrılıp Avrupa’ya döndü ve Panathinaikos’a katıldı.

Milli basketbolcu, Yunan ekibine transferinden sonra yaptığı açıklamada, Panathinaikos’un kendisi için kolay bir tercih olduğunu belirtti. Osman, uzun yıllardır Panathinaikos’u ve çocukluğundan beri tanıdığı antrenörü Ergin Ataman’ı takip ettiğini ifade etti. “Panathinaikos’lu olmaktan mutluluk duyuyorum,” dedi. Takımdaki rolü hakkında henüz Ergin Ataman ile detaylı bir konuşma yapmadığını, bunun için daha fazla zamanları olduğunu ekledi.

Cedi Osman, hedeflerinin Panathinaikos ile üst üste şampiyonluklar kazanmak olduğunu belirtti. “Harika bir ekibimiz var,” diye ekledi. EuroLeague’in zorlu bir lig olduğunu kabul eden Osman, Panathinaikos’un en iyi takım olduğunu ve şampiyonluk için mücadele edeceklerini vurguladı. Osman, EuroLeague’i her zaman takip ettiğini ve özlediğini söyleyerek sahaya geri dönmek için sabırsızlandığını belirtti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP