DOLAR 34,2394 -0.12%
EURO 37,0671 0.2%
ALTIN 3.014,660,75
BITCOIN 23038581.376%
İstanbul
18°

AZ BULUTLU

15:49

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Cannes’dan dünyaya ‘evrensel’ mesaj
5 okunma

Cannes’dan dünyaya ‘evrensel’ mesaj

Cannes’da gerçekleşen MIPCOM fuarına katılan Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı ve Kanal D projeleri ‘İnci Taneleri’ ile ‘Annem Ankara’ dizilerinin oyuncuları, dünyaya evrensel mesaj verdi

ABONE OL
Ekim 24, 2024 09:57
Cannes’dan dünyaya ‘evrensel’ mesaj
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kanal D’nin popüler dizisi “İnci Taneleri” ve merakla beklenen yeni yapımı “Annem Ankara”nın başrol oyuncuları, dünya çapında bir mesaj iletmek için bir araya geldi. Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen ve içerik sektörünün nabzını tutan MIPCOM fuarında bir araya gelen ünlü isimler, Kanal D International standında uluslararası medya profesyonelleriyle buluştu.

Cannes’dan dünyaya ‘evrensel’ mesaj

Yıldız oyuncular, Türk dizilerinin küresel başarısını evrensel mesajlara bağladı. Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, fuarda Kanal D yapımlarının uluslararası bir güç olduğunu vurgulayarak, “Biz yapımlarımızla evrensel mesajlar veriyoruz. Kanal D olarak bunu çok önemsiyoruz. Dünyada bir İspanyol veya Arap Yarımadası’ndan biri bizim yapımlarımızı izlediğinde aynı duyguları hissedebiliyorlar” dedi.

“İnci Taneleri”nin senaristi ve başrol oyuncusu Yılmaz Erdoğan, “Bir hikaye ne kadar yerelse o kadar evrenseldir. Dünyadaki bütün halkların yaşadığı sorunlar, özellikle aile gibi temel bir mesele söz konusu olduğunda, birbirine çok benziyor” şeklinde değerlendirdi. “İnci Taneleri”nde Piraye karakterine hayat veren Selma Ergeç ise aşkın sosyal farklara rağmen evrensel bir gücü olduğunu belirterek, “Piraye’nin Azem’e olan aşkına çok ikna oldum. Azem de Piraye’ye karşı bir şey hissediyor” dedi. Bergüzar Korel ise duyguların evrensel olduğuna dikkat çekerek, “Bence Türk dizilerinin dünyada bu kadar çok sevilmesinin sebebi evrensel olması. Çünkü duyguların dili yok” ifadelerini kullandı.

Cannes’dan dünyaya ‘evrensel’ mesaj

Fuarda oyuncular önce afişlerin önünde fotoğraf çektirdi ve ardından Kanal D International standını ziyaret etti. Kanal D International, “İnci Taneleri” ve “Annem Ankara”nın yanı sıra “Yalan” gibi son dönemde ses getiren yapımlarını da küresel içerik dünyasına sundu. Yayınlandığı dönemde ilgiyle izlenen Kanal D dizileri “Veda Mektubu”, “Dönence” ve “Üç Kız Kardeş” de MIPCOM’da yer alıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP