DOLAR 34,1101 0.06%
EURO 37,9966 0.24%
ALTIN 2.817,600,06
BITCOIN 20621563.25258%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

CANLI |                    Transferin son gününde Galatasaray'dan sürpriz! 4 yıllık imza
7 okunma

CANLI | Transferin son gününde Galatasaray'dan sürpriz! 4 yıllık imza

Süper Lig'de transfer döneminin bitmesine saatler kaldı. Taraftarın gözü atılacak imzalarda . Başta Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor olmak...

ABONE OL
Eylül 13, 2024 10:34
CANLI |                    Transferin son gününde Galatasaray'dan sürpriz! 4 yıllık imza
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’de transfer döneminin sona ermesine saatler kaldı! İşte son gelişmeler

12:59 13 Eylül 2024

Galatasaray, Sallai ile anlaşmaya vardı

Sports Digitale’in haberine göre Galatasaray, Freiburg forması giyen Roland Sallai ile 4 yıllık bir anlaşmaya vardı.

Galatasaray ve Freiburg, Sallai transferi için anlaşmaya çok yakın. Kulüpler arasındaki anlaşma tamamlandığında Sallai bugün İstanbul’da olacak.

Roland Sallai, 2018 yılında APOEL Nikosia’dan Freiburg’a 4,5 milyon Euro karşılığında transfer oldu. Geçen sezon 37 resmi maçta 8 gol ve 4 asistlik katkı sağladı. Sallai’nin Freiburg ile sözleşmesi 2025 Haziran ayında sona eriyor.

PAYLAŞ
facebook
twitter
email
whatsapp

Galatasaray’dan Ruben Vargas sürprizi!

Sports Digitale’in haberine göre Galatasaray transfer heyetinden bir isim bugün saat 14.50’de transfer görüşmeleri için Almanya’da olacak. Uçak saat 13.00’te Roma’dan kalkacak.

Galatasaray transfer heyeti ikiye ayrılmış durumda. Bir kısım Roma’da kalarak Zalewski’yi ikna etmeye çalışacak. Diğer ekip ise kanat transferini tamamlamak için Almanya’ya gidiyor.

Galatasaray, Bundesliga kulübü Augsburg’un oyuncusu Rubén Vargas için resmi bir teklif sundu.

Rubén Vargas, 2019 yılında Luzern’den Augsburg’a 4 milyon Euro karşılığında transfer oldu. Geçen sezon 32 maçta 4 gol ve 4 asistlik bir performans gösterdi. Vargas’ın Augsburg ile sözleşmesi 2025 Haziran ayında sona eriyor.

PAYLAŞ
facebook
twitter
email
whatsapp

Fenerbahçe’den Medina operasyonu

Sarı-Lacivertliler, Filip Kostic ile anlaşarak yaz transfer dönemini kapattı. Genç bir oyuncu için fırsat çıkmadığı sürece başka bir transfer yapılması beklenmiyor. Ancak transfer döneminin sona ereceği bugün, yönetim ve sportif direktör Mario Branco’nun bir hedefi var: Cristian Medina… Fenerbahçe, Arjantinli futbolcunun Ocak ayında imza atması için her konuda anlaşmaya vardı. Ancak henüz resmi açıklama yapılmadı. KAP bildiriminin gelmemesinin nedeni, yönetimin Medina’yı hemen takıma katma çabası.

Fenerbahçe, Boca Juniors’ı ikna etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bugün transfer dönemi kapanacağı için Kanarya’nın hedefine ulaşması zor görünüyor. Boca, sezonun bitmesine kadar 22 yaşındaki yıldızını takımda tutmaya kararlı. Öte yandan hem Branco hem de Medina transferin bir an önce tamamlanması için uğraşıyor. Arjantin basınında yer alan haberlere göre genç orta saha oyuncusu, hemen her gün Boca yönetimine bu konuda baskı yapıyor.

Medina ve Fenerbahçe’nin bu işin yaz döneminde bitmesi yönündeki hayalinin gerçekleşmesi kolay değil. Transfer döneminin son 24 saatinde imza gelirse, bu çok büyük bir sürpriz olacak. Ancak Boca’nın geri adım atmaması halinde, Sarı Lacivertliler’in Ocak’taki imzayla ilgili önümüzdeki günlerde resmi duyuruyu yapması bekleniyor. Fenerbahçe, Medina’nın bonservis ödemelerine de oyuncu takıma katıldıktan sonra başlayacak. 22 yaşındaki futbolcunun Ocak ayına kadar Boca’da kalıp sakatlanması halinde ise Sarı-Lacivertliler’in anlaşmayı fesh etme hakkı bulunuyor.

PAYLAŞ
facebook
twitter
email
whatsapp

Rabiot için bir hamle daha…

Avrupa’da 5 büyük ligdeki transfer dönemi kapanmadan birçok dev tarafından istenen Adrien Rabiot’a ilgi, serbest oyuncu olduğu için tam gaz devam ediyor. Türkiye’den gelen tekliflere olumlu dönüş yapmayan Fransız yıldız için Galatasaray’ın, son bir kez daha şartları zorlayarak masaya oturmaya çalışacağı bildirildi.

PAYLAŞ
facebook
twitter
email
whatsapp

Lescano işi olmadı

Trabzonspor, transferin son günlerinde çalışmalarını hızlandırırken listenin başında yer alan isimler için son girişimlerini gerçekleştiriyor. Bu isimlerden biri de Arjantinli 8 numara Alan Lescano oldu. Bordo mavili kulüp, 22 yaşındaki futbolcu için Argentinos Juniors kulübüne teklifini iletti. Yeni teknik direktör Şenol Güneş’in de onayının olduğu belirtilen Lescano için yapılan teklifin Arjantinliler tarafından yeterli bulunmadığı belirtildi. A. Juniors’ın 5 Milyon Euro’nun üzerinde bir talebi olduğu öğrenildi.

PAYLAŞ
facebook
twitter
email
whatsapp

Galatasaray’da gündem kanat transferi

Bu sezon da Süper Lig’deki şampiyonluk unvanını korumak ve Avrupa’da başarı hedefleyen Galatasaray, transferin son gününde uzun süredir gündeminde olan Nicola Zalewski transferinde mutlu sona ulaşmak için elinden geleni yapıyor. Sarı-Kırmızılılar, Kerem’in gidişi sonrasında takımda asıl pozisyonu kanat olan 3 oyuncu; Barış Alper Yılmaz, Hakim Ziyech ve Yunus Akgün’ün yanına Zalewski’yi almak için Roma ile son pürüzleri de bitirme aşamasına gelmişti. Artık çok ufak detayların kaldığı konuşuluyordu.

Polonyalı futbolcunun kulübü Roma ile birebir görüşmek adına İtalya’ya çıkarma yapan Sarı Kırmızılılar’ın transferden sorumlu kurmayları, karşı tarafın istediği bonservis bedeli olan 15 milyon Euro’yu 12 milyon Euro’ya kadar düşürmesi başardı. Roma’ya, 8+3 milyon Euro’luk teklifini biraz daha artıran Aslan’ın, 22 yaşındaki kanat oyuncusuyla da 2 milyon Euro yıllık üzerinden 5 yıllık anlaşma konusunda el sıkışmaya çalışıyor. 22 yaşındaki oyuncunun fiyat artırdığı haberleri gelirken, Cim Bom ise ikna sürecine devam ediyor. Bavullarını da her ihtimale karşı hazırlayan 22 yaşındaki oyuncunun aksi bir durumda İtalyan ekibinde kalacak gibi gözüküyor.

PAYLAŞ
facebook
twitter
email
whatsapp

Çaykur Rizespor’dan flaş golcü hamlesi: Vaclav Jurecka

Transfer döneminin bitmesine 1 gün kala Çaykur Rizespor, kadrosunu önemli bir isimle güçlendiriyor. Karadeniz ekibinin, Çekye Ligi’ni son iki sezon gol kralı olarak tamamlayan Vaclav Jurecka ile anlaştı. Çek basınından Seznam Zpravy’nin haberine göre; Slavia Prag ve Çekya Milli Takımı’nın forvet oyuncusu Jurecka’nın Rizespor’a transferi 2 milyon Euro bonservisle gerçekleşti. 30 yaşındaki oyuncu bugün Türkiye’de sağlık kontrolünden geçecek ve bir sorun çıkmaması halinde 2 yıllık sözleşme imzalayacak. Çek golcü son iki sezonda 39 kez fileleri havalandırmasına rağmen bu sezon Slavia Prag’da ilk 11’deki yerini kaybetti. 6 haftası geride kalan Çek Ligi’nde 164 dakika süre aldı ve 1 gol attı.

PAYLAŞ
facebook
twitter
email
whatsapp

Trabzonspor, Gift Orban için şartları zorlayacak

Trabzonspor’un kadrosuna katmak istediği Gift Orban transferinde gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Yıldız oyuncu için Yunan ekibi AEK da devredeydi. Yunanistan’da önceki gece 24.00’da transfer dönemi sona ererken Orban için sonuç gelmedi. Dolayısıyla Karadeniz ekibi, bu transferde tek başına kaldı, ancak süre çok az. Yönetim, Lyon’un istediği şartlara gelse de oyuncu tarafı hala ikna edilebilmiş değil. Trabzonsporlu idarecilerin asıl elini kolunu bağlayan faktör ise yabancı kontenjanı. Gift Orban’ı bitirmek adına son ana kadar yoğun bir çaba sarf edecek olan Karadeniz ekibi, diğer yandan da kontenjan açabilmek adına görüşmeler yapacak.

Türkiye’de transfer bugün bitiyor. Şenol Güneş yönetiminde yeni bir sayfa açmak isteyen Karadeniz ekibi en azından hücum hattına yapacağı Orban takviyesiyle takımı güçlendirmek adına kararlı.

PAYLAŞ
facebook
twitter
email
whatsapp

Onyedika dört gözle bekliyor

Galatasaray’ın, her konuda anlaşmaya vardığı Raphael Onyedika, artık kulübü Club Brugge’un inadının bir an önce kırılmasını bekliyor. Orta sahanın yanı sıra stoper pozisyonunda da oynayabilen 23 yaşındaki futbolcu, Belçika ekibine bir kez daha Aslan’da forma giymek istediğini söyledi. Eğer taraflar şartlarda anlaşırsa, Nijeryalı yıldızla 5 yıllık sözleşme yapılacak.

PAYLAŞ
facebook
twitter
email
whatsapp

Benfica’dan Antalyaspor’a

Orta saha transferini hızlıca tamamlamak isteyen Antalyaspor’un gündemine aldığı son isim Benfica’nın 30 yaşındaki Fransız oyuncusu Soualiho Meite. 1.87 boyundaki yıldız için kiralama teklifi yapıldı.

PAYLAŞ
facebook
twitter
email
whatsapp

Beşiktaş’tan son gün Mane sürprizi

Beşiktaş’ta transfer gündemi alev alev yanıyor. Al Nassr ile yollarını ayırmaya hazırlanan Sadio Mane için temasa geçen Siyah-Beyazlılar, yıldız oyuncuyla ilgili fırsat kolluyor. Normal şartlarda Kartal’da transfer kapandı. Ancak kariyerine Avrupa’da devam etmek isteyen Mane, Al-Nassr yönetimine kararını bildirdi. Transfer sezonunun sonuna gelirken Siyah-Beyazlılar, Al Nassr forması giyen Sadio Mane ile ilgili girişimlerinde aşama kaydetti.

Mane, Suudi Arabistan’dan kendisine yapılan teklifleri teker teker reddetti. Beşiktaş’ın teklifine ise ret vermedi. 2023 yılında Bayern Münih’ten 30 milyon Euro transfer bedeliyle Al Nassr’ın yolunu tutan Mane, Suudi Arabistan’da istediği mutluluğu yakalayamamıştı. Yönetim, transferin son gününün ortaya çıkabilecek her fırsatı Mane’yi kadrosuna katabilmek adına değerlendirmeye çalışacak.

PAYLAŞ
facebook
twitter
email
whatsapp

Gözler Yusuf Yazıcı’da!

Avrupa’da başta Almanya, Fransa, İtalya, İngiltere ve İspanya gibi birçok ülkede transfer dönemi sona erdi. Türkiye’de de 13 Eylül Cuma günü, yani bugün 23.59’da yaz transfer dönemi noktalanacak. Transfer döneminin sona ermesi için geri sayıma geçilirken, gözler Trabzonspor’un eski yıldızı Yusuf Yazıcı’ya çevrildi. Bordo-Mavili takıma 18.5 milyon Euro para kazandırarak Lille’nin yolunu tutan ve daha sonra tekrar kiralık olarak Fırtına forması giyen 27 yaşındaki 10 numaranın, Fransız ekibi ile olan sözleşmesi geride kalan sezonun tamamlanmasıyla sona ermişti. Bonservisi elinde olan Yusuf Yazıcı, Avrupa’da birçok ligde transfer döneminin kapanmasına karşın herhangi bir takım ile sözleşme imzalamış değil.

Özellikle son dönemlerde Trabzonspor, Galatasaray ve Beşiktaş ile de anılan Yusuf’un, kalan kısa süre içinde Süper Lig’den herhangi bir takım ile anlaşıp anlaşmayacağı merak konusu oldu. Şenol Güneş’in dün bir görüşme yaptığı ve son dakika bir sürpriz yaşanabileceği ifade ediliyor.

PAYLAŞ
facebook
twitter
email
whatsapp

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP