DOLAR 34,1136 0.28%
EURO 38,1216 0.14%
ALTIN 2.862,951,20
BITCOIN 2142340-0.29832%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

18:57

AKŞAMA KALAN SÜRE

CANLI TRANSFER |                     Ve Diagne geri dönüyor! Süper Lig devine imza an meselesi…
21 okunma

CANLI TRANSFER | Ve Diagne geri dönüyor! Süper Lig devine imza an meselesi…

Süper Lig'de günün öne çıkan bomba transfer haberlerini sizler için bir araya getirdik

ABONE OL
Ağustos 26, 2024 09:35
CANLI TRANSFER |                     Ve Diagne geri dönüyor! Süper Lig devine imza an meselesi…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son dakika transfer haberleri

11:33 26 Ağustos 2024
Diagne yeniden Süper Lig’e

Senegallerli golcü Mbaye Diagne, Türkiye’de Kasımpaşa, Galatasaray ve Fatih Karagümrük formaları giydi. Kariyerine Suudi Arabistan 2. Lig ekibi NEOM SC’de devam eden Diagne’nin, bir Süper Lig deviyle görüştüğü iddia edildi.

Futbol kariyerine İtalya’da başlayan Diagne, farklı takımlarda forma giydi. 2018’de Kasımpaşa ile Süper Lig’e ilk kez adım atan Diagne, İstanbul ekibinde gösterdiği performansla adını duyurdu. Attığı goller ve sevinçleriyle dikkat çeken Diagne, bir yıl sonra Galatasaray’a transfer oldu.

Sarı-kırmızılı takımda şampiyonluk yaşayan Diagne, daha sonra sorunlar nedeniyle farklı kulüplere kiralandı. Son olarak Fatih Karagümrük’e transfer olan 32 yaşındaki Diagne, ardından Suudi Arabistan’a gitti. Suudi Arabistan’da da beklentileri karşılayamayan Diagne’nin yeniden Süper Lig’e döneceği konuşuluyor.

Süper Lig devi, forvet arayışları kapsamında Diagne ile iletişime geçtiği söyleniyor. Suudi Arabistan medyasında yer alan bir habere göre, Trabzonspor, Al-Qadsiah’a transfer olan Diagne’yi kadrosuna katmak için girişimlerde bulunuyor.

PAYLAŞ
facebook
twitter
email
whatsapp
11:30 26 Ağustos 2024
Galatasaray da teklif yaptı

İtalyan basını, Fenerbahçe’nin 12 milyon Euro + 3 milyon Euro bonuslar teklif ettiği Armand Lauriente için Galatasaray’ın da teklifte bulunduğunu iddia ediyor. Tutto Mercato’nun haberine göre, sarı-kırmızılılar 10 milyon Euro + 2 milyon Euro bonuslar teklif etti.

Lauriente’ye ise yıllık 2,5 milyon Euro’dan yeni bir sözleşme teklif edildi.

PAYLAŞ
facebook
twitter
email
whatsapp
02:10 26 Ağustos 2024
Rayyan Baniya Palermo’ya…

Geçtiğimiz sezon 2 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen Rayyan Baniya, Abdullah Avcı’nın yönetimi altında fazla forma şansı bulamadı. Baniya, İtalya Serie B ekiplerinden Palermo ile anlaşarak satın alma opsiyonlu kiralık olarak İtalya’ya gidiyor. İtalya pasaportu bulunan Baniya’nın transferinin önümüzdeki 1-2 gün içinde resmileşmesi bekleniyor.

PAYLAŞ
facebook
twitter
email
whatsapp
02:10 26 Ağustos 2024
Mendy’ye sürpriz talip

Trabzonspor’un 24 yaşındaki yıldızı Batista Mendy, İngiliz kulüplerinin ardından İtalyanların da dikkatini çekti. Torino’nun istediği Fransız futbolcu için Napoli’nin de ilgilendiği öğrenildi. Trabzonspor yönetimi Mendy için 13-15 milyon Euro seviyesinde bir teklif bekliyor. Mendy’nin transferi 1 Eylül’e kadar netlik kazanacak.

PAYLAŞ
facebook
twitter
email
whatsapp
02:08 26 Ağustos 2024
Aslan’dan Javi Galan sürprizi

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray yönetimi, özellikle sol bek transferi yapmak istiyor. Hedefteki isimlerden biri Fransa Ligue 1’de Monaco forması giyen Jakobs’tu. Şimdi listeye yeni bir isim eklendi. İspanyol basınındaki haberlere göre, Atletico Madrid’de oynayan Javi Galan, Galatasaray’ın radarına girdi. 29 yaşındaki Galan’ın Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığı söyleniyor.

Jakobs olmazsa…

Geçtiğimiz sezon Real Sociedad’da kiralık oynayan Galan için Avrupa’dan başka takımların da ilgilendiği bildirildi. Galatasaray’ın önceliği Jakobs olduğu biliniyor. Jakobs ile anlaşma sağlanamaması durumunda Galan ile görüşülecek.

PAYLAŞ
facebook
twitter
email
whatsapp
02:07 26 Ağustos 2024
Bardhi gönderilecek

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın beğendiği 28 yaşındaki İngiliz futbolcu Brownhill’ın kulübüyle 1 yıllık kontratı kaldı. Championship ekibi, kaptanını satmaya sıcak bakıyor. Bu sezon 3 maçta 2 gol atan Brownhill’in transferi için hem oyuncu hem de kulübüyle görüşmeler devam ediyor. Trabzonspor, kontenjanda yer açmak için Bardhi’yi göndermeyi planlıyor.

PAYLAŞ
facebook
twitter
email
whatsapp
02:06 26 Ağustos 2024
Gündemde 2 aday var; Hong ve Brownhill

Trabzonspor, 11. transferini Muhammed Cham ile tamamladıktan sonra orta saha transferinin bittiği düşünülüyordu. Fakat Fırtına, ofansif özellikli bir orta saha oyuncusu daha almak istiyor. Gündemde iki aday var: Hong ve Brownhill. Trabzonspor, Gent’le Güney Koreli Hong için 4,5 milyon Euro’ya anlaştı ancak oyuncunun menajeri serbest kalma bedelini 6 milyon Euro’dan 8 milyon Euro’ya çıkarmak isteyince Trabzonspor geri adım attı. Hong’un menajerinin Trabzonspor’un şartlarına uyması gerekiyor. Öte yandan, Burnley’de oynayan Josh Brownhill ile yoğun görüşmeler devam ediyor.

PAYLAŞ
facebook
twitter
email
whatsapp
02:04 26 Ağustos 2024
Amartey’e talip çıktı

Beşiktaş, Avrupa Ligi Play-Off Turu’ndaki Lugano maçında Daniel Amartey’i kadrosuna dahil etmemişti. Yeni sezonda düşünülmeyen Amartey’nin takımdan ayrılması bekleniyor. Afrika basınındaki haberlere göre, Premier Lig’in yeni takımlarından Ipswich Town, Amartey ile ilgileniyor. Leicester ile Premier Lig şampiyonluğu yaşayan ve 100’den fazla maç oynayan Amartey’i kadrosuna katmak isteyen Ipswich, Beşiktaş’a teklif sunmaya hazırlanıyor.

PAYLAŞ
facebook
twitter
email
whatsapp
02:03 26 Ağustos 2024
Torreira için flaş iddia

Galatasaray’a transfer olduğu günden beri istikrarlı bir performans sergileyen Lucas Torreira’nın adı şu ana kadar transfer haberlerinde yer almamıştı. Ancak Arjantin basınından flaş bir iddia geldi. Torreira için Boca Juniors’un ilgilendiği öğrenildi. Gelen haberlere göre, 28 yaşındaki oyuncu için kısa sürede resmi teklif yapılacak. Galatasaray yönetimi ise astronomik rakamlar dışında bir teklifi değerlendirmeyecek.

‘Son kulübüm olur’

Torreira, Boca Juniors hakkında yaptığı bir açıklamada, “Boca Juniors’ta oynamak için can atıyorum. Bunu tüm ruhumla istiyorum. Riquelme ile sık sık konuşuyorum. Galatasaray’da 2028 yılına kadar yeni sözleşme imzaladım. Bunun Avrupa’daki son kulübüm olacağını biliyorum ve sonrasında Boca Juniors’a gitmek istiyorum” demişti.

PAYLAŞ
facebook
twitter
email
whatsapp
02:02 26 Ağustos 2024
Beşiktaş’ın hedefi Nicolas Cozza

Uzun süredir sol bek transferi arayan Beşiktaş yönetimi, Arthur Masuaku’nun kötü bir başlangıç yapması üzerine harekete geçti. Beşiktaş, Wolfsburg’dan Nicolas Cozza’yı bonservisiyle almak için görüşmelere başladı. Fransız gazetesi L’Equipe’in haberine göre, Nantes, 25 yaşındaki sol beki yeniden kiralamak istiyor. Wolfsburg ise 2027 yılına kadar sözleşmesi devam eden Cozza’yı satmak istediği için Beşiktaş ile görüşmelerini sıklaştırdı. Cozza, Beşiktaş’a transfer olacaksa Nantes’a geri dönmeyecek.

500 bin Euro’ya gitti

Cozza, geçtiğimiz sezon Montpellier’den Wolfsburg’a 500 bin Euro’ya transfer olmuştu. Bir sezon sonra Nantes’a kiralık olarak gitti. Cozza geçen sezon Nantes’ta 13 maç oynadı ve gol atamadı.

PAYLAŞ
facebook
twitter
email
whatsapp

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.