DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21557190.26908%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

05:19

SABAHA KALAN SÜRE

CANLI TRANSFER |                     Süper Lig'de sürpriz gelişme! Trabzonspor'dan Beşiktaş'a ret cevabı
19 okunma

CANLI TRANSFER | Süper Lig'de sürpriz gelişme! Trabzonspor'dan Beşiktaş'a ret cevabı

Avrupa liglerinde transfer dönemleri sona ererken Süper Lig'de transferler 13 Eylül'e kadar devam ediyor. Avrupa ve Süper Lig şampiyonluğu için kadrolarını...

ABONE OL
Eylül 5, 2024 11:33
CANLI TRANSFER |                     Süper Lig'de sürpriz gelişme! Trabzonspor'dan Beşiktaş'a ret cevabı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’de Günün Bomba Transfer Haberleri

13:57 05 Eylül 2024 GALATASARAY’DAN OTAVIO HAMLESİ

Galatasaray, Victor Osimhen transferinin ardından gözleri kamaştıran bir başka yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Al Nassr’dan ayrılma ihtimali gündeme gelen Otavio’yu kiralamayı hedefleyen Cimbom, bu transferi gerçekleştirmek için yoğun çaba sarf etti. Suudi Arabistan kulübüyle ve yıldız futbolcuyla yapılan görüşmeler olumlu bir şekilde ilerledi.

Otavio transferi, Osimhen ile yaşanan heyecanı doruğa çıkaran sarı-kırmızılı taraftarları daha da coşturdu. Transfer, Avrupa listesine yetişmese de Galatasaray’ın girişimlerini sürdüreceği belirtildi. Yabancı oyuncu kontenjanında boşluk yaratmak isteyen Al Nassr’da Otavio’nun takımdan ayrılması en olası senaryo olarak görünüyor.

GEÇTİĞİMİZ SEZONDAN PERFORMANSGeçtiğimiz sezon Al Nassr formasıyla 44 resmi maça çıkan 29 yaşındaki Portekizli yıldız, 11 gol ve 8 asistlik etkili bir performans sergiledi.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 13:57 05 Eylül 2024 LYON’UN GEDSON TEKLİFİNE RET

Avrupa’da transfer döneminin sonuna yaklaşırken, Lyon’un Gedson Fernandes’e ilgi duyduğu ortaya çıktı. Bu sezon Beşiktaş formasıyla gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Gedson Fernandes için yapılan teklif, yabancı basında yer buldu. RMC’de yer alan habere göre; Lyon, Beşiktaş’tan Gedson’u istedi. Beşiktaş ise Avrupa Ligi’nde doğrudan rakip oldukları gerekçesiyle bu teklifi değerlendirmeyi reddetti. Lyon, Beşiktaş’tan ret cevabı alması üzerine orta saha transferi için rotasını Marsilya’dan Jordan Veretout’a çevirdi. (Sporx)

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 13:56 05 Eylül 2024 LEO DUBOIS’NIN YENİ TAKIMI BELLİ OLDU

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray’dan ayrılan Leo Dubois, Süper Lig’de yeni bir takımla anlaşmaya vardı.

‘YARIN İMZALARI ATACAĞIZ’TRT Spor’a konuşan Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, Dubois ile anlaştıklarını açıkladı: “Leo Dubois ile prensipte anlaştık. Yarın imzaları atacağız.”SÜPER LİG KARİYERİGalatasaray’a 2022-2023 sezonunda transfer olan Fransız oyuncu, sarı-kırmızı formayla ilk yılında 25 resmi maça çıktı ve bir gol attı. Geçen sezon 3 karşılaşmada görev aldıktan sonra RAMS Başakşehir’e kiralanan Dubois, 2024-2025 sezonunda Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde oynadığı bir maçı ve Trendyol Süper Lig’deki 2 karşılaşmayı da şans buldu. (Milliyet)

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 13:55 05 Eylül 2024 TRABZONSPOR’DAN BEŞİKTAŞ’A RET

Trabzonspor’da Abdullah Avcı ile yolların ayrılması sonrası teknik direktörlük koltuğu kulübün efsane ismi Şenol Güneş’e emanet edildi.

BEŞİKTAŞ’TAN TRABZONSPOR’A TEKLİF

Şenol Güneş’in isteği doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’a, yeni hocasının eski kulübü Beşiktaş’tan şaşırtıcı bir teklif geldi.

VİNCENT ABOUBAKAR ÖNERİSİ

Siyah beyazlılar elinden çıkarmak istediği, Şenol Güneş’in Beşiktaş’ta birlikte çalıştığı Vincent Aboubakar’ı Trabzonspor’a önerdi.

TRABZONSPOR’DAN RET

61 Saat’in haberine göre, bordo mavili kulüp Beşiktaş’ın Vincent Aboubakar önerisini reddetti.

BEŞİKTAŞ’A ŞENOL GÜNEŞ TRANSFER ETMİŞTİ

Vincent Abobukar, siyah beyazlı formayı ilk kez Şenol Güneş’in teknik direktörlük yaptığı dönemde giymişti. Kamerunlu golcü Porto’dan kiralık olarak Beşiktaş kadrosuna katılmıştı.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 13:54 05 Eylül 2024 HAKİM ZİYECH İÇİN RESMİ TRANSFER AÇIKLAMASI

Galatasaray’ın Faslı yıldızı Hakim Ziyech için Katar ekibi Al Arabi’den resmi bir açıklama geldi.

Galatasaray’dan ayrılması gündemde olan Ziyech’in Al Arabi ile adı anılması hakkında konuşan Al Arabi Yöneticisi Khalid Al Mas, Le Site Info’ya açıklamalarda bulundu.

“KİMSE REDDEDEMEZ”

Khalid Al Mas yaptığı açıklamada, “Hiçbir takım, Hakim Ziyech kalibresindeki bir oyuncuyu reddedemez.” şeklinde konuştu.

Öte yandan Ziyech transferinin detaylarına dair konuşamayacağını söyleyen Al Mas, takıma her zaman en iyi oyuncuları transfer etmek istediklerini belirtti.

FRANSIZLAR DUYURMUŞTU

Fransız basınından Foot Mercato, geçtiğimiz gün yaptığı haberde Al Arabi’nin Ziyech transferinde öne geçtiğini duyurmuştu.

Galatasaray forması altında 27 maça çıkan 31 yaşındaki Faslı Ziyech, 8 gol attı ve 4 asist yaptı.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP