DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21560790.54707%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

CANLI TRANSFER|                     Süper Lig devinden transfer bombası! Forvete yıldız futbolcu
15 okunma

CANLI TRANSFER| Süper Lig devinden transfer bombası! Forvete yıldız futbolcu

Süper Lig ekiplerinde transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Üç Büyükler'in adını Avrupa Ligi'ne yazdırmasının ardından kadrolarını güçlendirmek için...

ABONE OL
Ağustos 31, 2024 10:34
CANLI TRANSFER|                     Süper Lig devinden transfer bombası! Forvete yıldız futbolcu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

## 31 Ağustos 2024 Futbol Haberleri: Transfer Bombası, Kiralıklar ve Gündemdeki İsimler

**12:53**

**Beşiktaş’ta Sürpriz Ayrılık İddiası**

Beşiktaş, alt yapıdan yetiştirdiği genç oyuncu Demir Ege Tıknaz’ı kiralık olarak Rio Ave’ye gönderme kararı aldı. Teknik direktör Giovanni Van Bronckhorst’un değer verdiği genç oyuncu için 5 milyon Euro satın alma opsiyonu belirlendi. Beşiktaş kulübünden henüz konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı.

**PAYLAŞ**

facebook
twitter
email
whatsapp

**12:56**

**Galatasaray’da Transfer Bombası Patlıyor**

Galatasaray, transfer döneminin son gününde üç bomba transferle gündemi salladı. Atletico Madrid’den ayrılan Mario Hermoso, yıllık 5.5 milyon Euro karşılığında Galatasaray’a imza attı. Monaco’nun sol beki İsmail Jakobs, 2 milyon Euro kiralama ücreti ve 8 milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonu ile sarı-kırmızılı ekibe katıldı. Galatasaray’ın bir diğer hedefi ise Fluminense’nin Kolombiyalı sağ açık oyuncusu Jhon Arias. Kiralık transfer görüşmeleri devam ediyor.

**PAYLAŞ**

facebook
twitter
email
whatsapp

**12:55**

**Serdar Saatçi Geri Dönüyor!**

Trabzonspor, milli stoper Serdar Saatçi’yi Braga’dan satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna katmak için girişimlerde bulundu. Portekiz ekibi, 21 yaşındaki oyuncusunu Trabzonspor’a göndermeye sıcak bakıyor. Bordo-mavililer, Savic ve Batagov’un transferlerinin ardından savunma hattını güçlendirmek için eski Beşiktaşlı stoperi kadrosuna katmak istiyor.

**PAYLAŞ**

facebook
twitter
email
whatsapp

**12:52**

**Beşiktaş’ta Gündem Sol Bek Transferi**

Sol bek transferi arayan Beşiktaş’a, Lyon’dan Arjantinli Nicolas Tagliafico önerildi. 31 yaşındaki oyuncu, daha önce de siyah-beyazlılara önerilmişti ancak o dönem kadroda sol bek ihtiyacı olmadığı için transfer gerçekleşmemişti. Tagliafico’nun Lyon’dan ayrılmaya sıcak baktığı ve Beşiktaş yönetiminin oyuncunun transferini değerlendirdiği belirtildi.

**PAYLAŞ**

facebook
twitter
email
whatsapp

**12:51**

**Trabzonspor’dan Transfer Bombası!**

Paul Onuachu transferi için Southampton ile anlaşamayan Trabzonspor, Avrupa transfer döneminin kapanmasıyla birlikte yeni bir forvet arayışına girdi. Bordo-mavililer, Braga’nın 18 milyon Euro değerindeki Demokratik Kongolu forveti Simon Banza ile görüşmelere başladı. Geçtiğimiz sezon 23 maçta 21 gol atan Banza, teknik direktörüyle yaşadığı bir tartışma sonucu kadro dışı kalmıştı. Trabzonspor, Banza’yı kadrosuna katmak için ciddi bir girişimde bulunuyor.

**PAYLAŞ**

facebook
twitter
email
whatsapp

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP