DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2147457-0.02682%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

13:02

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

CANLI TRANSFER                    Süper Lig devi transfer ateşini söndürmüyor: İlk uçakla geliyor
23 okunma

CANLI TRANSFER Süper Lig devi transfer ateşini söndürmüyor: İlk uçakla geliyor

Trendyol Süper Lig'de ilk iki hafta geride kalırken transfer görüşmeleri tüm hızıyla devam ediyor. Kadrosunu üç isimle takviye eden sarı - kırmızılılarda...

ABONE OL
Ağustos 20, 2024 07:33
CANLI TRANSFER                    Süper Lig devi transfer ateşini söndürmüyor: İlk uçakla geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’de Günün Bomba Transfer Haberleri

09:30 20 Ağustos 2024 ASLAN’IN MOUKOKO İDDİASI

Galatasaray, Jelert ve Sara’nın transferlerinin ardından gözünü yeni hedeflere dikti. Sarı-kırmızılılar, rotasyonlu bir kadro oluşturmak için sürpriz bir isimle görüşüyor. İspanyol medyası, Galatasaray’ın Dortmund’da forma giyen 19 yaşındaki golcü Youssoufa Moukoko’yu kadrosuna katmak istediğini yazdı. Muchodeporte’nin haberine göre, Galatasaray’ın yanı sıra Real Betis ve Nottingham Forest da Moukoko’nun transferi için Dortmund ile görüşüyor.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 09:15 20 Ağustos 2024 BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE KARŞI KARŞIYA

Beşiktaş’ın gündeminde olan Yasin Özcan’ın, Fenerbahçe’ye transferi gündeme geldi. Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst’un da onay verdiği 18 yaşındaki oyuncu için Siyah-Beyazlılar’ın Lacivert-Beyazlılar’a para ve takas teklifi yaptığı iddia ediliyor. Kasımpaşa yöneticilerinin, teknik direktör Sami Uğurlu ile görüştükten sonra Beşiktaş’a cevap verecekleri belirtiliyor.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 09:00 20 Ağustos 2024 İLKAY’IN ROTASI TÜRKİYE

İspanyol basını, Barcelona Teknik Direktörü Hans Flick’in kadroda düşünmediği İlkay Gündoğan’ın, takımından ayrılma kararı aldığını duyurdu. Sport gazetesinin haberine göre, Galatasaray futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor ve Gündoğan bu hafta kararını verecek.

Süper Lig’in düşük vergi oranları nedeniyle İlkay için ilk seçenek olarak görülüyor.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 08:30 20 Ağustos 2024 İLK UÇAKLA GELİYOR

Beşiktaş, uzun süredir devam eden arayışlarının sonunda Chelsea’den Angelo’yu transfer etmek üzere. Siyah-Beyazlılar, yaklaşık 10 gün önce başlayan transfer görüşmelerinde son aşamaya geldi. Beşiktaş yönetimi, Brezilyalı oyuncuyla anlaşma sağladı ve Chelsea ile satın alma opsiyonunun şartları üzerine görüşüyor. 19 yaşındaki kanat oyuncusu, kulüplerin anlaşması tamamlanmasıyla birlikte Beşiktaş’a katılacak ve ilk uçakla İstanbul’a gelecek.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 08:15 20 Ağustos 2024 SON ADAY DUCKSCH

Trabzonspor’un forvet transferinde yeni bir isim daha ortaya çıktı. Paul Onuachu, Wout Weghorst ve Rey Manaj gibi oyuncularla görüşmelerden sonuç alamayan bordo-mavililer, Werder Bremen’den Alman forvet Marvin Ducksch için kulübe resmi teklif yaptı. Hem Alman kulübü hem de oyuncu cephesinden transfer görüşmelerinin başladığı doğrulandı ancak henüz bir aşama kaydedilmedi.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 08:00 20 Ağustos 2024 EYLÜL’DE GEL

Fred’in yaşadığı sakatlıklar Fenerbahçe yönetimini harekete geçirdi. Sarı-lacivertliler orta sahaya transfer yapacak. Hem 6 hem de 8 numara pozisyonunda oynayabilen bir oyuncu arayan Fenerbahçe, transferde doğru bir hamle yapmak istiyor. Yönetim, Eylül ayına kadar görüşmelerini sürdürüp transferi o ayda tamamlamayı planlıyor.

Bayern Münih’ten Goretzka’nın transferi gündeme geldi. Alman oyuncu, geçen Cuma günü Bayern’in Ulm’a karşı 4-0 kazandığı maçta kadroda yer almadı. Sky Almanya, kulübün 1.88 boyundaki oyuncuyu göndermek istediğini bildirdi. 29 yaşındaki futbolcu, Bundesliga’da sezonun ilk maçında kadroya alınmazsa ayrılık kesinleşmiş olacak.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP