DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2145839-1.55131%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

13:02

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

CANLI TRANSFER                    SON DAKİKA! Laporta'dan Süper Lig devine İlkay Gündoğan müjdesi: Barcelona kabul etti
25 okunma

CANLI TRANSFER SON DAKİKA! Laporta'dan Süper Lig devine İlkay Gündoğan müjdesi: Barcelona kabul etti

Trendyol Süper Lig'de ilk iki hafta geride kalırken transfer görüşmeleri tüm hızıyla devam ediyor. Kadrosunu üç isimle takviye eden sarı - kırmızılılarda...

ABONE OL
Ağustos 20, 2024 08:34
CANLI TRANSFER                    SON DAKİKA! Laporta'dan Süper Lig devine İlkay Gündoğan müjdesi: Barcelona kabul etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’de günün bomba transfer haberleri

09:30 20 Ağustos 2024
ASLAN’IN MOUKOKO İDDİASI

Galatasaray, kadrosuna Jelert ve Sara’yı katarak transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı-kırmızılılar, üç kulvarda mücadele etmek için kadrolarını güçlendirme amacıyla genç ve yetenekli bir oyuncuya yöneldi. İspanyol basınından gelen haberlere göre, Galatasaray, Borussia Dortmund’un kadroda düşünmediği 19 yaşındaki forvet Youssoufa Moukoko ile ilgileniyor. Muchodeporte’un haberine göre, Galatasaray dışında Real Betis ve Nottingham Forest da Moukoko’yu transfer etmek için yarışıyor.

PAYLAŞ
facebook
twitter
email
whatsapp
09:15 20 Ağustos 2024
BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE KARŞI KARŞIYA

Daha önce Beşiktaş ile adı geçen Yasin Özcan, Fenerbahçe’ye önerildiği öğrenildi. Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst’un da onay verdiği 18 yaşındaki futbolcu için Siyah-Beyazlılar’ın Lacivert-Beyazlılar’a para ve takas teklifi yaptığı iddia edildi. Kasımpaşa yönetimi, Teknik Direktör Sami Uğurlu ile görüştükten sonra Beşiktaş’a yanıt verecekleri belirtildi.

PAYLAŞ
facebook
twitter
email
whatsapp
09:00 20 Ağustos 2024
LAPORTA’DAN İLKAY MÜJDESİ

İspanyol basınında yer alan haberlere göre, Barcelona Teknik Direktörü Hans Flick’in yeni sezonda kadroda düşünmediği İlkay Gündoğan, Barcelona’dan ayrılma kararı aldı. Sport gazetesi, futbolcunun Galatasaray’a gitmeyi düşündüğünü ve bu hafta içinde kararını vereceğini duyurdu.

Barcelona Başkanı Joan Laporta, Dani Olmo’yu kadroya yazmak için İlkay’ın maaşının bir kısmını ödeyerek göndermeyi kabul etti. İlkay’ın Barcelona’dan 15 milyon Euro civarında maaş alması Süper Lig ekiplerini düşündürüyordu. Süper Lig’in vergi oranlarının düşük olması, tecrübeli yıldız için ilk tercih olarak görülüyor.

PAYLAŞ
facebook
twitter
email
whatsapp
08:30 20 Ağustos 2024
İLK UÇAKLA GELİYOR

Kanat transferi arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Chelsea’den Angelo’yu kadrosuna katmak üzere. Siyah-beyazlılar, yaklaşık 10 gün önce başlayan görüşmelerin ardından anlaşmanın son aşamasına geldi. Beşiktaş yönetimi, Brezilyalı futbolcuyla her konuda anlaşmaya vararak Chelsea ile satın alma opsiyonu şartlarını görüşüyor. Kulüplerin anlaşma sağlamasıyla birlikte 19 yaşındaki kanat oyuncusu ilk uçakla İstanbul’a gelecek.

PAYLAŞ
facebook
twitter
email
whatsapp
08:15 20 Ağustos 2024
SON ADAY DUCKSCH

Trabzonspor’un forvet transferinde yeni bir isim ortaya çıktı. Bordo-mavililer, daha önce Paul Onuachu, Wout Weghorst ve Rey Manaj gibi isimlerle görüşmeler yapmış ancak istediği sonuçları elde edememişti. Werder Bremen’de oynayan Alman forvet Marvin Ducksch, Trabzonspor’un yeni hedefi oldu. Kulübün, Ducksch için resmi teklif yaptığı ve görüşmelerin yeni başladığı ancak henüz bir anlaşmaya varılmadığı belirtildi.

PAYLAŞ
facebook
twitter
email
whatsapp
08:00 20 Ağustos 2024
EYLÜL’DE GEL

Fred’in yaşadığı sakatlık ve bu sakatlığın tekrarlaması Fenerbahçe yönetimini harekete geçirdi. Sarı-lacivertliler, orta saha pozisyonunu güçlendirmek için transfer arayışlarına başladı. Hem 6 hem de 8 numarada oynayabilen bir oyuncu arayan Fenerbahçe yönetimi, transferde doğru adımlar atmak istiyor. Bu nedenle görüşmeleri Eylül ayına kadar devam ettirerek, sonrasında imza aşamasına geçmeyi planlıyor.

Mourinho’nun transfer listesinde Berge, Amrabat, Soucek, Partey gibi futbolcular yer alıyor. Gündemdeki son isim ise Bayern Münih’in oyuncusu Goretzka. Alman oyuncu, Bayern’in Ulm’a karşı 4-0 kazandığı maçta kadroda yer almadı. Sky Almanya, kulübün 1.88 boyundaki oyuncuyu satmak istediğini duyurdu. Goretzka, Wolfsburg maçında da kadroya alınmazsa ayrılığı kesinleşmiş olacak.

PAYLAŞ
facebook
twitter
email
whatsapp

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP