DOLAR 34,1148 0.28%
EURO 38,1319 0.19%
ALTIN 2.870,701,48
BITCOIN 21623261.01757%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:29

İKİNDİYE KALAN SÜRE

CANLI TRANSFER                    SON DAKİKA! Galatasaray'a şaşırtıcı bir resmi transfer teklifi: İngilizler 'Özel Haber' olarak duyurdu
5 okunma

CANLI TRANSFER SON DAKİKA! Galatasaray'a şaşırtıcı bir resmi transfer teklifi: İngilizler 'Özel Haber' olarak duyurdu

Süper Lig'de ilk haftanın başlamasına günler kala, tüm gözler transfer görüşmelerine çevrilmiş durumda. Orta sahayı takviye etmek isteyen Fenerbahçe'nin...

ABONE OL
Ağustos 8, 2024 08:35
CANLI TRANSFER                    SON DAKİKA! Galatasaray'a şaşırtıcı bir resmi transfer teklifi: İngilizler 'Özel Haber' olarak duyurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’de Günün Bomba Transfer Haberleri

09:30 08 Ağustos 2024

**Beşiktaş’tan Karsdorp’a Teklif**

Beşiktaş, Süper Kupa zaferinin ardından transfer çalışmalarına hız verdi. İtalyan basınından edinilen bilgilere göre, Roma’nın kadrosundan çıkarmayı planladığı Rick Karsdorp için siyah-beyazlılar resmi bir teklifte bulundu. Beşiktaş, oyuncunun transferini gerçekleştirmek için daha önceki teklifini artırdı.

PAYLAŞ
facebook twitter email whatsapp

09:30 08 Ağustos 2024
**İngilizler Duyurdu: Zaha’ya İkinci Ligden Şaşırtıcı Teklif**

Geçen sezon Galatasaray’a transfer olan Wilfried Zaha, Teknik Direktör Okan Buruk’un kadro planlarında soru işaretleri yaratan bir isim olarak dikkat çekiyor. İngiliz basını, Zaha’nın geleceğiyle ilgili dikkat çekici bir haber yayınladı.

Daily Telegraph’ın haberine göre, Crystal Palace, Galatasaray’a Zaha’yı kiralamak için resmi bir teklifte bulundu. İngiliz ekibi, yıldız oyuncunun maaşının karşılanması durumunda Zaha’yı kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

Haberde, “31 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz yaz Palace’tan ayrılarak Galatasaray ile kazançlı bir anlaşma imzalamıştı. Bir yıl sonra her iki taraf da Zaha’nın bu yaz yeni seçenekler arayabileceği ve Premier Lig’in olası bir hedef olduğu konusunda anlaşmıştı. Zaha’nın yüksek maaşı, Galatasaray için önemli bir engel oluşturuyor. İngiliz ekibi, oyuncunun maaşının bir kısmını üstlenmek için yaklaşık 9 milyon sterlinlik bir kiralama ücreti talep ediyor.” ifadelerine yer verildi.

PAYLAŞ
facebook twitter email whatsapp

09:00 08 Ağustos 2024
**Galatasaray’da Sol Bek İçin Yeni Aday**

**SOLA ASİST KRALI: LEIF DAVIS**

Derrick Köhn’ün transferi gerçekleşirse Galatasaray, sol bek bölgesine yeni bir takviye yapmak için kolları sıvadı. Sarı-kırmızılıların gündemindeki isimlerden biri de Leif Davis. Ipswich Town’da forma giyen 24 yaşındaki sol bek için ilk temaslar kuruldu ve oyuncunun durumu hakkında bilgi alındı.

Son iki sezonda 86 maça çıkan Davis, 5 gol ve 35 asistle kalitesini kanıtladı ve birçok savunmacı oyuncunun kıskançlığını kazandı.

**UZATMAK İSTEMİYOR**

Galatasaray, geçtiğimiz sezon Gabriel Sara’yı transfer ettiği Championship liginden bu kez de Leif Davis’i kadrosuna katmak istiyor. Davis’in Ipswich Town ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor ve kulüp tarafından opsiyon kullanma hakkı bulunuyor. Ancak Davis, sözleşmesini uzatmak istemiyor. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etme fırsatını da kullanarak transferi sonuçlandırmaya çalışacak.

PAYLAŞ
facebook twitter email whatsapp

08:30 08 Ağustos 2024
**Galatasaray Alamadı, Fenerbahçe Devreye Girdi**

Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmek isteyen Fenerbahçe yönetimi, transfer listesini yeniden gözden geçirerek görüşmeleri hızlandırdı. Listesindeki oyuncularla iletişime geçildi ve görüşmeler yoğunlaştırıldı. Sarı-lacivertlilerin öncelikli hedefi olan Sofyan Amrabat için Fiorentina’nın 15 milyon Euro bonservis ücreti talep etmesi, oyuncunun da yıllık 5 milyon Euro’luk maaş beklentisi ve Manchester United’a gitme planları, transfer görüşmelerini yavaşlattı.

Fenerbahçe, bu durum üzerine rotasını Burnley’den Sander Berge’ye çevirdi. Norveçli futbolcunun transferine olumlu bakmasıyla görüşmeler sıklaştırıldı ve Berge’nin transferi için 15 milyon Euro ödenmesi planlanıyor.

**ZENİT, WENDEL’DE YÜKSEK UÇUYOR**

Fenerbahçe’nin transfer listesindeki bir diğer isim ise Galatasaray’ın da istediği Wendel. Sarı-lacivertliler, Zenit forması giyen Brezilyalı orta saha oyuncusuyla görüşmelere başladı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un Rus kulübüyle yakın ilişkileri, transfer görüşmelerinde avantaj sağlayabilir.

PAYLAŞ
facebook twitter email whatsapp

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP