DOLAR 34,1133 0.28%
EURO 38,0927 0.08%
ALTIN 2.863,521,22
BITCOIN 21638671.68619%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:14

İKİNDİYE KALAN SÜRE

CANLI TRANSFER 🔴                    Kerem Aktürkoğlu, paraya para demeyecek! Yeni maaşı dudak uçuklattı…
6 okunma

CANLI TRANSFER 🔴 Kerem Aktürkoğlu, paraya para demeyecek! Yeni maaşı dudak uçuklattı…

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu bu akşam oynanacak Galatasaray-Hatayspor maçı ile başlıyor. Yeni sezonun başlamasından dolayı büyük bir heyecan duyan Türk...

ABONE OL
Ağustos 9, 2024 07:34
CANLI TRANSFER 🔴                    Kerem Aktürkoğlu, paraya para demeyecek! Yeni maaşı dudak uçuklattı…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’de Günün Bomba Transfer Haberleri

09:52 09 Ağustos 2024 Boupendza Artık Serbest!

Ajansspor’dan edinilen bilgiye göre, bir dönem Hatayspor’da forma giyen Aaron Boupendza, MLS ekibi Cincinnati FC ile yollarını ayırdı. Süper Lig’den talibi olan golcü oyuncu, bonservisini eline aldı.

Sözleşmesi Feshedildi

MLS ekibi Cincinnati FC, Gabonlu forvet Aaron Boupendza ile yollarını ayırdığını açıkladı. Açıklamada, golcü oyuncunun sözleşmesinin feshedildiği belirtildi.

Göztepe ve Kasımpaşa Talip

Bir dönem Hatayspor’da forma giyen Gabonlu golcü oyuncuya, Göztepe ve Kasımpaşa’nın transfer etmek için yoğun çaba gösterdiği öğrenildi. Golcü oyuncu henüz kararını vermedi.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 09:39 09 Ağustos 2024 Kartal’ın Karsdorp Sevdası

Semih Kılıçsoy ile ilgilenen kulüplerle görüşmelerini sürdüren Beşiktaş, sağ bek arayışlarını da devam ettiriyor. Siyah-beyazlı takımda bu transferle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Transfer Listesine Girdi

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre, Beşiktaş, İtalya Serie A kulübü AS Roma ile yollarını ayırmaya hazırlanan sağ bek Rick Karsdorp’u gündemine aldı. Jose Mourinho’nun eski öğrencisi olan yıldız futbolcu ile yakın zamanda temas kurulması bekleniyor.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 09:32 09 Ağustos 2024 Osayi-Samuel’e Yeni Talip

Transfer çalışmalarını sürdüren ve orta saha arayışında olan Fenerbahçe’de, takımdan ayrılacak oyuncular da bütçe açısından büyük önem arz ediyor. Sarı-lacivertli takımda Osayi-Samuel’e ilgi büyük.

Son Talip: Ajax

Takvim’de yer alan habere göre, daha önce adı birçok kulüple anılan sağ bek oyuncusuna, bu kez Hollanda devi Ajax talip oldu. Osayi-Samuel’e ilgi gösteren diğer kulüpler ise İngiltere’den Southampton ve Fulham.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 09:22 09 Ağustos 2024 Trabzonspor’dan Shaparenko Bombası

Ukrayna futbolunun önemli yeteneklerinden Mykola Shaparenko’yu kadrosuna katmak isteyen Süper Lig devi Trabzonspor, transfer için Ukraynalı yıldızın takımı Dinamo Kiev ile sıkı bir pazarlık içerisinde.

10 Milyon Euro İstemişlerdi

Bordo-Mavililer, daha önce gündemine aldığı Mykola Shaparenko’yu renklerine bağlamak istiyor. Ancak Ukrayna Ligi ekiplerinden Dynamo Kiev, 25 yaşındaki futbolcu için 10 milyon Euro bonservis bedeli talep etmişti. Ancak o dönemki şartlar nedeniyle Trabzonspor, bu teklifi oldukça yüksek bulmuştu. Şimdi ise teknik ekibin isteği doğrultusunda Mykola Shaparenko için bir girişim daha yapılacak.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 09:20 09 Ağustos 2024 Brighton’dan Ferdi’ye Dev Teklif

Fenerbahçe’de yapılacak orta saha transferi merakla beklenirken, bir anda flaş ayrılık yaşanabilir. Mourinho yönetiminde iddialı bir kadro kuran Fenerbahçe, elindeki yıldızları tutmaya kararlıydı.

İşler Karıştı

Ancak Ferdi Kadıoğlu için Brighton’dan gelen teklif, işlerin karışmasına neden oldu.

35 Milyon Euro

Premier Lig kulübü Brighton, Ferdi’nin menajerlik şirketiyle yaptığı görüşmelerde ilerleme kaydetmesinin ardından Fenerbahçe’nin kapısını, bonuslarla birlikte 35 milyon Euro’yu, yani 1 milyar 275 milyon TL’yi bulacak bir teklifle çaldığı öğrenildi.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 09:19 09 Ağustos 2024 Semih Kılıçsoy’a Yeni Talip!

Almanya’dan ciddi teklifler olan Semih Kılıçsoy’a, bir Avrupa devi daha talip oldu. Genç yıldız için kısa süre içerisinde resmi teklifin yapılacağı belirtilirken, Beşiktaş Yönetimi de bonservis beklentisini belirlemiş durumda.

Ajax Sürprizi

Hollanda’nın köklü kulüplerinden Ajax’ın, 18 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Bu doğrultuda Semih için yapılacak teklifin hazırlandığı ve önümüzdeki günlerde Beşiktaş Yönetimi’ne sunulmasının beklendiği öğrenildi.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 09:18 09 Ağustos 2024 Mourinho’nun Gözü Chelsea’de

Çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Fenerbahçe, orta saha transferi için rotayı Premier Lig ekibi Chelsea’ye çevirdi. Sarı-lacivertli ekip, İngiliz ekibinin iki genç yıldızını listesine aldı.

Lavia ve Ugochukwu

Sarı-Lacivertliler, İngiliz devinin iki genç yeteneği Lavia ve Ugochukwu’dan birini kiralamayı planlıyor.

En Büyük Koz Mourinho

Chelsea, bu iki oyuncudan birini kiralık olarak göndermeyi planlıyor. Kulübün efsanesi Jose Mourinho, bu anlamda Fenerbahçe’nin en büyük kozu. Portekizli teknik adam gerekmesi halinde Maviler’le yapılacak görüşmelere bizzat dahil olabilir.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 08:07 09 Ağustos 2024 Zaha’ya Sürpriz İlgi

Galatasaray’ın geçen sezon başında kadrosuna kattığı Wilfried Zaha’ya, eski kulübü Crystal Palace talip oldu.

İngilizler Yazdı

İngiliz basınından Daily Telegraph’ta yer alan habere göre, Crystal Palace, Galatasaray’a Wilfried Zaha’yı kiralamak için teklif yaptı. Söz konusu haberde Zaha’nın yüksek maaşına da vurgu yapılırken, iki kulübün de bu anlaşmadan kazançlı çıkacağı aktarıldı.

 

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 08:26 09 Ağustos 2024 Fenerbahçe’den Wendel Atağı

Orta sahaya takviye çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’de, gündemine bomba gibi bir isim geldi… Sarı-lacivertli kulübün, Zenit’te forma giyen orta saha oyuncusu Wendel’i renklerine bağlamak istediği iddia edildi.

Galatasaray Çok İstemişti

Yıldız futbolcu, Fenerbahçe’nin ezeli rakibi Galatasaray tarafından uzun süre istenmişti. Ancak sarı-kırmızılı kulüp, bu transferde başarı sağlayamamıştı. Wendel’in nasıl bir karar vereceği ise merak konusu.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 08:00 09 Ağustos 2024 Kerem Aktürkoğlu’na Maaşının Üç Katı!

Bu akşam Trendyol Süper Lig’de 2024-25 sezonunun açılış maçında Hatayspor’u konuk edecek olan Galatasaray’da, gündem Kerem Aktürkoğlu…

Spartak Moskova Yolunda

Spartak Moskova’nın, Galatasaray’da 1 milyon euro kazanan Kerem Aktürkoğlu’na 3 milyon euro maaş teklif ettiği iddia edildi. Milli futbolcunun bu teklife sıcak baktığı belirtildi.

3 Milyon Euro!

Takvim’de yer alan haberde; Spartak Moskova’nın, Galatasaray’da 1 milyon euro kazanan Kerem Aktürkoğlu’na 3 milyon euro maaş teklif ettiği iddia edildi. Millî futbolcunun bu teklife sıcak baktığı belirtildi.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP