DOLAR 34,1155 0.28%
EURO 38,0962 0.09%
ALTIN 2.865,611,30
BITCOIN 21630631.63122%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:14

İKİNDİYE KALAN SÜRE

CANLI TRANSFER                    Herkes Zaha'yı bekliyordu! Galatasaray'da şok ayrılık
8 okunma

CANLI TRANSFER Herkes Zaha'yı bekliyordu! Galatasaray'da şok ayrılık

Süper Lig'de ilk hafta geride kaldı. Dört büyükler ilk maçların ardından eksiklerini daha iyi tahlil ederek transfer görüşmelerine hız verdi. Lille'e elenerek...

ABONE OL
Ağustos 15, 2024 08:35
CANLI TRANSFER                    Herkes Zaha'yı bekliyordu! Galatasaray'da şok ayrılık
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’de Günün Bomba Transfer Haberleri

09:00 15 Ağustos 2024 FENERBAHÇE’DE 12 AYRILIK

Şampiyonlar Ligi’ne veda eden Fenerbahçe, kadrosunda önemli değişiklikler yapmaya hazırlanıyor. Birçok futbolcuyla yollar ayrılacak, bazıları yüksek bonservis bedeliyle transfer olacak, diğerleriyle ise karşılıklı fesih yoluyla ayrılık yaşanacak. Kanarya’dan ayrılması kesinleşen isimler belli oldu.

Takımdan ayrılması beklenen 12 futbolcu: BECAO, SAMET, LUAN PERES, SERDAR AZİZ, FERDİ KADIOĞLU, RADE KRUNIC, CRESPO, ZAJC, KENT, EMRE MOR, CENGİZ, JOAO PEDRO

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 08:30 15 Ağustos 2024 ZAHA DERKEN SÜRPRİZ AYRILIK

Geçtiğimiz sezon transfer edilen Wilfried Zaha, Leicester City’ye kiralanmak üzere. Bu ayrılığın ardından Galatasaray’da bir yıldız daha takıma veda etmeye hazırlanıyor.

ZIYECH DE YOLCU

Beşiktaş ve Hatayspor maçlarındaki performansıyla beklentilerin altında kalan Hakim Ziyech’in de Galatasaray’dan ayrılabileceği iddia ediliyor. Faslı oyuncunun menajeri Suudi Arabistan’da kulüp arıyor. Eğer transfer gerçekleşirse Ziyech ile de yollar ayrılacak.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 08:30 15 Ağustos 2024 MUCI İLE YOLLAR AYRILIYOR

Beşiktaş’a 2023-2024 sezonunun devre arasında 10 milyon Euro bonservis bedeliyle katılan Ernest Muci, taraftarların büyük beklentiler beslediği bir isimdi. Fernando Santos döneminde takıma katılan Arnavut futbolcu, Santos sonrası Serdar Topraktepe’nin de forma şansı verdiği bir isim oldu. Ancak yeni sezonda Giovanni van Bronckhorst’un gelmesiyle birlikte Muci, forma şansı bulamamaya başladı.

Transfer görüşmelerine başladı

Fanatik’in haberine göre; Beşiktaş’ın Galatasaray’ı yenerek kazandığı Süper Kupa maçı ve Süper Lig’in 1. haftasında oynanan Samsunspor maçında da Rafa Silva’dan formayı kapamayan Arnavut oyuncu, Giovanni van Bronckhorst’un raporu sonrasında ilgilenen kulüplerle transfer görüşmesi yapmaya başladı.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 08:15 15 Ağustos 2024 NAPOLI YİNE FENERBAHÇE’NİN KAPISINI ÇALDI

Sarı-Lacivertli taraftarlar orta sahaya transferi dört gözle beklerken, Ferdi’nin ardından şimdi de Sebastian Szymanski’nin ayrılığı gündeme geldi. Daha önce Fenerbahçe’den 17.7 milyon Euro’ya Elif Elmas’ı, 19 milyon Euro’ya Kim Min-jae’yi transfer eden Napoli, bir kez daha Fenerbahçe’nin kapısını çaldı. Bu transfer gelişmesinin ardından Mourinho’nun da nasıl bir karar vereceği merak konusu oldu.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 08:00 15 Ağustos 2024 SOL BEKE CUYPER

Sol bek takviyesinde kararlı olan Galatasaray, listesine aldığı Maxim de Cuyper için atağa geçmiş ve mali şartlarını araştırmaya başlamıştı. Club Brugge ile sözleşmesini 2028’e kadar uzatan 23 yaşındaki defans oyuncusu için 16 milyon Euro’luk bonservis beklentisi olduğu, rakamın pazarlıklarla ancak 12’ye kadar düşürülebileceği kaydediliyor. Ancak sarı-kırmızılıların transferde zorlu bir rakibi çıktı.

İngiliz basını, Premier Lig ekibi Liverpool’un genç futbolcuyu yakından takip ettiğini yazdı.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP