DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2152400-0.52064%
İstanbul
20°

HAFİF YAĞMUR

13:02

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

CANLI TRANSFER |                     Galatasaray transferde Beşiktaş'ın eski yıldızına göz koydu! Zaha gidecek yerine o gelecek
20 okunma

CANLI TRANSFER | Galatasaray transferde Beşiktaş'ın eski yıldızına göz koydu! Zaha gidecek yerine o gelecek

Süper Lig heyecanı 2.hafta maçlarıyla devam ederken gözler bir yandan da transfer haberlerinde. Jose Mourinholu Fenerbahçe, orta saha transferi için...

ABONE OL
Ağustos 16, 2024 07:34
CANLI TRANSFER |                     Galatasaray transferde Beşiktaş'ın eski yıldızına göz koydu! Zaha gidecek yerine o gelecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’de Günün Bomba Transfer Haberleri

09:37 16 Ağustos 2024 ASLAN’DA GÜNDEM YOĞUN

Galatasaray, yoğun bir transfer dönemi geçiriyor. Abdülkerim’in ayrılığı durumunda, Ajax’lı Ahmetcan Kaplan transferi gündeme geldi. Hollanda ekibinde şans bulamayan Kaplan’ın transferi kabul ettiği söyleniyor.

Sarı-kırmızılılar, sol bek için Molde’li Mathias Lovik’i yeniden gündemlerine aldı. Norveç ekibinin orta saha oyuncusu Emil Breivik de Galatasaray’ın radarında. Bu iki oyuncu için Norveç’e paket teklif yapılması bekleniyor.

Ayrıca, Galatasaray, Chelsea’nin kiralık olarak göndermeye hazırlandığı Carney Chukwuemeka’yı da takip ediyor.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 09:35 16 Ağustos 2024 ZAHA’NIN YERİNE ESKİ BEŞİKTAŞLI!

Son şampiyon Galatasaray, sürpriz bir transferle gündeme geldi. Beklentilerin altında kalan Wilfried Zaha’nın kısa sürede takımdan ayrılması bekleniyor. Sarı-kırmızılılar onun yerine Beşiktaş’ın eski oyuncusu Georges-Kevin N’Koudou’yu transfer listesine aldı.

Cenk Ergün, N’Koudou’nun menajeriyle ilk görüşmeyi yaptı. 29 yaşındaki oyuncunun transferi kabul etmeye sıcak baktığı belirtiliyor.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 09:30 16 Ağustos 2024 F.BAHÇE 2 BOMBAYA HAZIRLANIYOR

Manchester United, Scott McTominay’ı hem Fenerbahçe hem de Napoli’ye önerdi. Mourinho’nun eski öğrencisine onay vermesi üzerine, Fenerbahçe yönetimi oyuncunu değerlendirmeye aldı. Kırmızı şeytanlar 25 milyon Euro bedel istiyor ancak bu rakamın düşmesi bekleniyor. Napoli henüz teklif konusunda kararını vermedi.

Fenerbahçe, geçen günlerde de gündemine gelen Sofyan Amrabat için de görüşmelerini sürdürüyor. Oyuncu United’da kalmak istiyordu ancak kulüp bu konuda herhangi bir girişimde bulunmadı. Amrabat, bu gelişme üzerine farklı seçenekleri değerlendirmeye başladı. Fenerbahçe, oyuncu ile yeniden görüşmelere başlayacak.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 09:28 16 Ağustos 2024 ABOUBAKAR BİLMECESİ!

Beşiktaş’ın gözden çıkardığı Vincent Aboubakar, kulüple anlaşmazlık yaşıyor. 2025’te sona erecek sözleşmesi nedeniyle, Kamerunlu golcü gitmek istemiyor ve gelen tüm teklifleri reddediyor. Aboubakar, Brezilya Ligi ve Arap ülkelerinden gelen teklifleri geri çevirdi. Yıllık 3 milyon 110 bin Euro garanti ücret talep eden Aboubakar, sözleşmesini feshetmek için bu paranın kendisine ödenmesini istiyor.

Siyah-beyazlılar, Vincent Aboubakar’a kadroda yer almayacağını açıkladı. Yönetim, Aboubakar’a ayrılması gerektiğini söyledi ancak olumlu bir yanıt alamadı.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 09:25 16 Ağustos 2024 BEŞİKTAŞ’IN ROTASI İNGİLTERE

Paulista, Rafa Silva ve Ciro Immobile transferleriyle taraftarını heyecanlandıran Beşiktaş, sağ kanat için rotasını İngiltere’ye çevirdi. Kara Kartal, Chelsea’nin formasını giyen Angelo’yu kadrosuna katmak istiyor. 19 yaşındaki oyuncu için 10 milyon Euro bonservis bedeli talep edildi.

Beşiktaş, orta saha takviyesi için Danimarka’ya yöneldi. Danimarka basınına göre, Kara Kartal, Kopenhag’lı Lerager’i transfer etmek istiyor. Deneyimli oyuncunun da Türkiye’de forma giymeye sıcak baktığı söyleniyor. Geçen sezon Devler Ligi’nde Galatasaray’a karşı forma giyen Lerager, Genoa ve Bordeaux gibi takımlarda da oynadı. Bu sezon 6 maçta 2 asist yaptı.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 09:24 16 Ağustos 2024 ORSİC’E TALİP VAR!

Trabzonspor’da geçen sezon büyük umutlarla transfer edilen Mislav Orsic, sakatlıklarla boğuştu ve beklenen katkıyı sağlayamadı. Hırvat kanat oyuncusu, Abdullah Avcı tarafından UEFA kadrosuna alınmadı. Bu gelişmeler üzerine, 31 yaşındaki Orsic’in takımdan ayrılması bekleniyor. Eski takımı Dinamo Zagreb, Orsic’i geri almak için devreye girdi.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP