DOLAR 34,1207 0.29%
EURO 38,0731 0%
ALTIN 2.865,621,30
BITCOIN 21522520.13596%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

18:57

AKŞAMA KALAN SÜRE

CANLI TRANSFER|                     Fenerbahçe'de ayrılık çanları Cengiz Ünder için çalıyor! Sarı-lacivertlilere piyango vuracak İsmail Yüksek…
  • 7/24 Haber izle
  • Genel
  • Spor Haberleri
  • CANLI TRANSFER| Fenerbahçe'de ayrılık çanları Cengiz Ünder için çalıyor! Sarı-lacivertlilere piyango vuracak İsmail Yüksek…
15 okunma

CANLI TRANSFER| Fenerbahçe'de ayrılık çanları Cengiz Ünder için çalıyor! Sarı-lacivertlilere piyango vuracak İsmail Yüksek…

Transfer döneminin kapanmasına az bir süre kala Süper Lig ekiplerinin transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin...

ABONE OL
Eylül 1, 2024 10:33
CANLI TRANSFER|                     Fenerbahçe'de ayrılık çanları Cengiz Ünder için çalıyor! Sarı-lacivertlilere piyango vuracak İsmail Yüksek…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’de son dakika transfer gelişmeleri!

13:22 01 Eylül 2024 CENGİZ ÜNDER’İN YOLU AYRILIYOR!

Geçtiğimiz sezon 15 milyon euroluk transfer ücretiyle Fenerbahçe’ye katılan Cengiz Ünder, beklentilerin altında kaldı. Sakatlıklar ve iniş çıkışlı performansıyla geçen ilk sezonunun ardından, bu sezon da Jose Mourinho’nun gözüne giremeyen milli futbolcu kadro dışı bırakıldı.

RUSLAR TEKRAR DEVREDE

Takvim’in haberine göre Spartak Moskova, Fenerbahçe’yle tekrar görüşmelere başladı. Rus ekibi, 12 Eylül’de sona erecek transfer dönemi içerisinde Cengiz Ünder’i kadrosuna katmayı hedefliyor.

Spartak Moskova’nın Fenerbahçe’ye sunduğu teklif 8 milyon euro. Fenerbahçe’nin bu rakamı 10 milyon euroya çıkarmayı hedeflediği öğrenildi. Transferin önümüzdeki birkaç gün içinde netleşmesi bekleniyor.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 13:19 01 Eylül 2024 İSMAİL YÜKSEK’İ DORTMUND İSTİYOR!

Sabah gazetesindeki habere göre Borussia Dortmund, Fenerbahçe’den İsmail Yüksek’i kadrosuna katmak istiyor. Nuri Şahin’in teknik direktörlüğünü yaptığı Alman ekibi, Fenerbahçeli orta saha oyuncusunu transfer etmek istiyor.

16 MİLYON EURO’LUK TEKLİF

Alman basınında yer alan haberlere göre Dortmund, İsmail Yüksek için Fenerbahçe’ye 16 milyon euro’luk teklifte bulundu. Fenerbahçe ise henüz teklife yanıt vermedi. Yeniden satışta %25 hisseye sahip olma şartı da öne sürüldü.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 13:17 01 Eylül 2024 KÖHN GİTTİ, JAKOBS GELİYOR!

Derrick Köhn ile yollarını ayıran Galatasaray, sol bek transferinde mutlu sona ulaştı.

BUGÜN İSTANBUL’DA

Sports Digitale’in haberine göre Galatasaray, Monaco’da forma giyen Ismail Jakobs ile anlaşmaya vardı. Jakobs’un avukatı ve menajeri bugün İstanbul’a gelerek Galatasaray ile sözleşme imzalayacak. 25 yaşındaki futbolcu ise daha sonra İstanbul’a gelecek.

SATIN ALMA OPSİYONU MADDESİ

Galatasaray’ın Ismail Jakobs’u Monaco’dan satın alma opsiyonuyla birlikte kiralık olarak kadrosuna katması bekleniyor.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 13:15 01 Eylül 2024 CHELSEA’NİN GENÇ YILDIZI FENER’E

Takvim’in haberine göre Fenerbahçe, Chelsea’den Carney Chukwuemeka’yı yakından takip ediyor. Futbolcunun menajeri tarafından Kanarya’ya önerildiği öğrenildi. Sarı-Lacivertli yöneticiler, genç oyuncunun durumu hakkında bir toplantı düzenleyecek.

MOURİNHO’NUN KARARI ÖNEMLİ

Bu toplantıda Portekizli teknik direktör Jose Mourinho’nun tutumu çok önemli olacak. Geçtiğimiz sezon Chelsea’de fazla forma şansı bulamayan 20 yaşındaki orta saha oyuncusu için araştırmalar yapıldığı belirtiliyor. Transfer için teknik direktör Jose Mourinho’nun raporuna göre hareket edileceği öğrenildi.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 13:12 01 Eylül 2024 HERMOSO TRANSFERİNDE HAYAL KIRIKLIĞI

Galatasaray’ın anlaşmaya vardığı iddia edilen Mario Hermoso’dan kötü haber geldi…

Fabrizio Romano’nun haberine göre Roma, gece yarısı yıldız savunmacı ile anlaşmaya vardı. Başlangıçta taraflar arasında fiyat farkı olsa da Serie A ekibi bu farkı en aza indirmeyi başardı ve İspanyol stoperi ikna etti.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 13:10 01 Eylül 2024 KARTAL’IN GÖZÜ ANGELO’DA

Beşiktaş, transfer çalışmalarına devam ediyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un talebi doğrultusunda hücum hattını güçlendirme kararı alan yönetim, Chelsea’nin Brezilyalı kanat oyuncusu Angelo Gabriel konusunda kulübün kararını bekliyor. Chelsea ile oyuncu arasında satın alma opsiyonlu kiralama anlaşması sağlandı ancak sözleşmenin bazı maddelerinde henüz anlaşma sağlanamadı. Yönetim, bu konuyu çözerek Angelo’yu sezon sonuna kadar Beşiktaş’a kazandırmayı hedefliyor.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 13:05 01 Eylül 2024 BRAGA’DAN BİR TRANSFER DAHA

Geçtiğimiz sezon Braga formasıyla 41 maçta 23 gol atan ve 5 asist yapan Banza, Trabzonspor’a transfer oluyor. Marsilya başta olmak üzere birçok Avrupa kulübünün talip olduğu ancak kulübünün 20 milyon euro bonservis talep ettiği Banza’yı Trabzonspor 1 yıllığına kiraladı. Piyasa değeri 18 milyon euro olarak gösterilen 28 yaşındaki yıldız, akşam saatlerinde İstanbul’a geldi.

Trabzonspor’un scout ekibinin tam not verdiği Banza’nın sözleşmesinde satın alma opsiyonu bulunmadığı öğrenildi.

BRAGA’DAN BİR TRANSFER DAHA

Trabzonspor, Banza’nın yanı sıra Braga’dan bir oyuncuyu daha renklerine bağlıyor. Beşiktaş altyapısında yetişen ve 2022 yazında 1.5 milyon euro bonservisle Braga’ya transfer olan Serdar Saatçi, yeni sezonda Trabzonspor formasını giyecek. 21 yaşındaki stoperle 4 yıllık sözleşme yapılacak.

Bonservis bedeli olarak Braga’ya 2.5 milyon euro ödenecek. Serdar Saatçi transferinin kısa sürede resmiyet kazanması bekleniyor.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 13:00 01 Eylül 2024 YENİDEN RABİOT

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda İsviçre’nin Young Boys takımına elenen Galatasaray’da, yönetim transfer çalışmalarına devam ediyor. Avrupa Ligi için eksiklikleri gidermek isteyen sarı-kırmızılı yönetimin gündeminde Rabiot ve Cherki var.

LYON’LA CHERKİ PAZARLIĞI

Kanat transferi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Lyon’dan Cherki ile tekrar görüşmelere başladı! Şampiyonlar Ligi avantajı kaybedilince bu transfer zorlaştı ancak Lyon oyuncu satmak zorunda kaldığı için Galatasaray bu durumu kendi lehine kullanmaya çalışıyor. Görüşmelerin bu hafta içerisinde netleşmesi bekleniyor.

YENİDEN RABİOT

Sarı-kırmızılıların bir diğer ısrarcı olduğu isim ise Fransız yıldız Adrien Rabiot. Avrupa’nın büyük liglerinden birinde oynamak isteyen Rabiot’un adı, Arsenal, Chelsea, Liverpool ve Manchester United gibi kulüplerle de anılıyordu. Rabiot’u transfer etmek için Inter, Atletico Madrid ve Bayern Munich devreye girdi ancak anlaşma sağlanamadı.

GİRİŞİMLER ARTACAK

Sezona Arne Slot ile başlayan ve kadrosuna herhangi bir yeni oyuncu katmayan Liverpool, 29 yaşındaki oyuncu için harekete geçmişti. Galatasaray’ın da gözdesi olan yıldız oyuncu, bu nedenle uzun süredir teklifi bekletiyordu. Ancak resmiyete dönen bir gelişme olmaması Galatasaray’ı harekete geçirdi. Rabiot için de girişimler hızlanacak.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP