DOLAR 34,1163 0.29%
EURO 38,0427 -0.05%
ALTIN 2.862,861,20
BITCOIN 2135884-1.03729%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

18:57

AKŞAMA KALAN SÜRE

CANLI TRANSFER 🔴                    Fenerbahçe istedi, Beşiktaş'a gidiyor! Büyük transfer çalımı…
21 okunma

CANLI TRANSFER 🔴 Fenerbahçe istedi, Beşiktaş'a gidiyor! Büyük transfer çalımı…

Dün akşam oynanan Göztepe-Fenerbahçe maçında yaşanan olayların yankıları sürerken gözler bir yandan da transfer haberlerine çevrilmiş durumda. Galatasaray sol...

ABONE OL
Ağustos 18, 2024 09:34
CANLI TRANSFER 🔴                    Fenerbahçe istedi, Beşiktaş'a gidiyor! Büyük transfer çalımı…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’de Günün Bomba Transfer Haberleri

12:06 18 Ağustos 2024 Beşiktaş’ta Gündem Tekrar Sarabia!

Beşiktaş’ın stoper, sağ bek ve sağ kanat transfer arayışları devam ederken, transferde yeni isimler ortaya çıktı. Türkiye gazetesinin haberine göre, siyah-beyazlılar, kamp dönemi öncesinde durumunu sorduğu Pablo Sarabia için transfer görüşmelerine başladı.

Yıllık Ücret Anlaşması

Wolverhampton ile olan sözleşmesi gelecek sezon sona erecek İspanyol yıldızla ilk görüşmeler gerçekleşti. 10 milyon avro piyasa değeri bulunan Sarabia, Beşiktaş’ın yıllık ücret teklifini kabul etti ve iki kulübün anlaşmasını bekliyor.

Correa Transferinden Vazgeçildi

Wolverhampton ile bonservis konusunda görüşmeler sürüyor. Bu hafta içerisinde transferin netleşmesi bekleniyor. Rafa Silva gibi önemli bir transfer olacağı tahmin edilen Sarabia için Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst’un da onay verdiği öğrenildi.

Öte yandan, Beşiktaş, daha önce sağ kanat için görüştüğü Angel Correa’dan, Atletico Madrid’in 20 milyon avro bonservis bedeli talep etmesi üzerine vazgeçti.

Sarabia’nın İngiltere Macerası

PSG’den iki sezon önce Wolverhampton’a transfer olan Pablo Sarabia, eski takımlarında attığı goller ve yaptığı asistlerle tanınıyordu. Geçtiğimiz sezon 30 lig maçında 4 gol, 7 asistlik performans sergiledi.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 12:04 18 Ağustos 2024 Hyun-Seok Hong, Trabzonspor’a Doğru

Muhammed Cham’dan beklediği yanıtı alamayan Trabzonspor, transfer planını değiştirdi. Fırtına, 10 numara transferi için daha fazla beklememeye karar vererek yeni bir oyuncuya yöneldi.

Anlaşma Sağlandı

Sporx’in haberine göre, bordo-mavililer, Gent’te forma giyen ofansif orta saha oyuncusu Hyun-Seok Hong’un transferini tamamladı. Belçika kulübüyle anlaşmaya varan Trabzonspor, oyuncunun da ikna etmeyi başardı. Güney Koreli futbolcu, sağlık kontrolleri için İstanbul’a davet edildi.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 12:03 18 Ağustos 2024 Oosterwolde Sürprizi

Fenerbahçe’de Ferdi Kadıoğlu’nun takımdan ayrılması beklenirken, transferde beklenmedik bir gelişme yaşandı… Takvim’de yer alan habere göre, İngiltere Premier Lig kulüpleri, Jayden Oosterwolde’yi transfer etmek için Fenerbahçe ile iletişime geçti.

İlgi Mektubu

Haberde, İngiltere Premier Lig takımlarından Crystal Palace ve Newcastle United’ın, Fenerbahçe’nin yıldız sol beki Jayden Oosterwolde için kulübe ilgi mektubu gönderdiği belirtildi.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 11:55 18 Ağustos 2024 Aslan’dan Jakobs Hamlesi

Sol bek ve kanat arayışlarını sürdüren Galatasaray’ın, Ligue 1 ekiplerinden Monaco forması giyen Ismail Jakobs ile ilgilendiği öğrenildi. 25 yaşındaki oyuncunun savunmanın solunda ve hücumun solunda oynayabilmesi Galatasaray Teknik Direktörü’nün dikkatini çekti.

Transfer Görüşmeleri Başlayacak

Senegalli futbolcunun, teknik ekip tarafından beğenildiği belirtilirken, transfer görüşmelerinin kısa süre içerisinde başlaması bekleniyor. Ancak, genç oyuncu için transfer gerçekleştirilmeden önce Şampiyonlar Ligi’nde Young Boys ile oynanacak ilk maçın sonucu da göz önünde bulundurulacak.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 11:51 18 Ağustos 2024 Fenerbahçe’nin İstediği Lindelöf, Beşiktaş’a Doğru!

Beşiktaş yönetimi, savunmayı güçlendirmeye kararlı. Posta’da yer alan habere göre, siyah-beyazlılar, bir dönem Fenerbahçe ile de adı anılan Manchester United’ın 30 yaşındaki İsveçli stoperi Victor Lindelöf’ü kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Lindelöf ile Görüşmeler

Beşiktaş yönetimi, İngiliz ekibiyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan tecrübeli futbolcuyla görüşmelere başladı. Kırmızı Şeytanlar’ın, Benfica’dan 2017 yılında 35 milyon euroya transfer ettiği Lindelöf, Premier Lig ekibinde 259 maça çıktı ve 4 gol, 7 asistlik performans sergiledi. 15 milyon euro piyasa değeri bulunan yıldız futbolcu, kaptanlığını yaptığı İsveç Milli Takımı’nda da 68 maça çıktı ve 3 gol attı.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP