DOLAR 34,1049 0.25%
EURO 38,1214 0.14%
ALTIN 2.875,911,66
BITCOIN 2139740-1.18124%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

20:32

YATSIYA KALAN SÜRE

CANLI TRANSFER                    Beşiktaş'tan Galatasaray'ı kızdıracak transfer hamlesi: İkna turları başladı
6 okunma

CANLI TRANSFER Beşiktaş'tan Galatasaray'ı kızdıracak transfer hamlesi: İkna turları başladı

Süper Lig heyecanı ilk maçlarla başlarken gözler bir yandan da transfer piyasasında. Jose Mourinholu Fenerbahçe, orta saha transferi için temaslarını...

ABONE OL
Ağustos 12, 2024 07:34
CANLI TRANSFER                    Beşiktaş'tan Galatasaray'ı kızdıracak transfer hamlesi: İkna turları başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’de Günün Bomba Transfer Haberleri

09:30 12 Ağustos 2024 FENERBAHÇE’DE ÖNCELİK AMRABAT

Fenerbahçe, 6 numara pozisyonu için transfer arayışlarını sürdürüyor ve listenin başında Sofyan Amrabat yer alıyor. Futbolcunun İngiliz kulüpleriyle görüşmeleri devam ediyor ve buradaki transfer döneminin kapanmasının ardından transferi netleşecek. İngiltere’de transfer dönemi bu ay sonunda sona eriyor, Türkiye’de ise 13 Eylül’e kadar devam edeceği için 6 numara transferinin gerçekleşmesi için biraz daha beklemek gerekecek.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 09:15 12 Ağustos 2024 KEREM AKTÜRKOĞLU İLE YOLLAR AYRILIYOR

Galatasaray’da Kerem Aktürkoglu’nun ayrılığı kesinleşmek üzere. Galatasaray, Spartak Moskova ile 13 milyon euro bonservis bedeli üzerinde anlaştı. Rus ekibi, Kerem’i ikna etmek için daha yüksek bir ücret teklif etmeye devam ediyor. Spartak, 2.4 milyon euroya çıkan teklifini bonuslarla 3 milyon euroya çıkardı. Kerem’i ikna etmek için son detayları görüştükleri söyleniyor.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 09:00 12 Ağustos 2024 SOL BEKE LUCAS DIGNE HAMLESİ

Uzun süredir Galatasaray’ın gündeminde olan sol bek Lucas Digne için Beşiktaş da devreye girdi. Aston Villa muhabiri Alan Hutton’a göre Beşiktaş, Fransız yıldız için menajerler aracılığıyla bir teklif sundu.

Premier Lig ekibi, Beşiktaş’ın kiralık teklifini cazip buluyor ve Fransız oyuncusunu ikna etmeye çalışıyor.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 08:45 12 Ağustos 2024 İLK TEMAS KURULDU AMA…

Galatasaray, yerli oyuncu kontenjanında oynayabilen bir isim için görüşmelere başladı. Lille’den ayrılan ve henüz herhangi bir takımla anlaşmayan Yusuf Yazıcı ile ilk temas kuruldu.

VETO

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde oynama şansıyla 27 yaşındaki oyuncuyu ikna etmeye çalışıyor ancak bir engel var. Yusuf Yazıcı’nın eşi Melisa Aslı Pamuk Yazıcı, Avrupa’da yaşamak ve çocuğunu Türkiye dışında büyütmek istiyor.

EŞİNİN FİKİRİ FARKLI

Yusuf Yazıcı ise İstanbul’a dönmek için istekli. Transferin gerçekleşmesi için Yusuf Yazıcı’nın ikna edilmesi gerekiyor. Melisa Aslı Pamuk Yazıcı’nın İtalya veya Fransa’da yaşamayı tercih ettiği söyleniyor.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 08:00 12 Ağustos 2024 ZAHA YERİNE YENİ YILDIZ

Wilfried Zaha’nın yanı sıra Kerem Aktürkoglu’nun da takımdan ayrılma ihtimali nedeniyle Galatasaray, kanat oyuncusu arayışlarını sürdürüyor. Takvim’in haberine göre, sarı kırmızılılar Bundesliga ekibi Freiburg’da forma giyen Macar oyuncu Roland Sallai’yi transfer listesinde.

Okan Buruk, oyuncuların ayrılması durumunda 27 yaşındaki sağ kanat oyuncusunu kadrosuna katmak istiyor. İlerleyen günlerde transfer için girişimde bulunulabileceği söyleniyor.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP