DOLAR 34,1004 0.2%
EURO 38,0782 0%
ALTIN 2.834,030,18
BITCOIN 21378360.91421%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:17

SABAHA KALAN SÜRE

CANLI TRANSFER|                     Aboubakar bombası! İşte yeni adresi
11 okunma

CANLI TRANSFER| Aboubakar bombası! İşte yeni adresi

Süper Lig'in ilk haftası geride kaldı ve ilk haftayı Beşiktaş lider bitirdi. Takımlarda transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Beşiktaş, kadrosunu...

ABONE OL
Ağustos 13, 2024 11:34
CANLI TRANSFER|                     Aboubakar bombası! İşte yeni adresi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

## Trabzonspor’un Yeni Savunmacısı: Etienne Youte Kinkoue

Trabzonspor, yeni sezonuna Sivasspor ile golsüz bir beraberlikle başladı. Transfer çalışmaları ise hız kesmeden devam ediyor. Bordo-Mavililer, dikkatlerini Fransız futbolcusu Etienne Youte Kinkoue’ye çevirdi.

Trabzonspor, 22 yaşındaki stoperle prensipte anlaşmaya vardı. Ancak Fransız ekibi Le Havre’ın 6.5 milyon Euro’luk bonservis beklentisini düşürmesi gerekiyor.

Kinkoue, geçtiğimiz haftalarda Hoffenheim ile anlaşmaya varamamış ve transfer iptal olmuştu. 1.96 boyundaki Kamerun asıllı Fransız futbolcu, Trabzonspor scout ekibi tarafından oldukça beğenildi.

Trabzonspor, Kinkoue’nin transferi gerçekleşirse onu birkaç yıl içinde yüksek bir fiyata satabileceğine inanıyor.

## PAYLAŞ
facebook
twitter
email
whatsapp

## Galatasaray’da Ziyech’in Ayrılığı Gündemde

Galatasaray’da Hakim Ziyech’in geleceği belirsizliğini koruyor. Oyuncunun menajeri, yönetimle yaptığı görüşmede Körfez ülkelerinden Ziyech’e ilgi olduğunu ve teklif getirebileceğini belirtti.

Galatasaray yönetimi de Ziyech’in yüksek maaşından kurtulmak için ayrılığa sıcak bakıyor ve gelen teklifleri değerlendirecek.

Geçtiğimiz sezon sakatlıklarla boğuşan Ziyech, 23 maçta 8 gol ve 4 asistle oynadı.

## PAYLAŞ
facebook
twitter
email
whatsapp

## Fenerbahçe’ye Rekor Transfer Teklifi

Ferdi Kadıoğlu için en yüksek teklifi Brighton yaptı. Premier Lig ekibi, milli futbolcu için 35 milyon Euro bonservis bedeli önerdi. Fenerbahçe yönetimi, bu teklife rağmen Ferdi’yi kadroda tutmak istiyor.

Manchester United da Ferdi için resmi teklifte bulundu. Bu teklifin Brighton’un altında olduğu ancak ilerleyen günlerde yükselebileceği öğrenildi. Ferdi, kulüplerin anlaşması halinde Manchester United’a gitmeye daha sıcak bakıyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Ferdi’nin takımda kalmasını istediğini ancak bunun kendi kontrolünde olmadığını belirtti.

## PAYLAŞ
facebook
twitter
email
whatsapp

## Aboubakar’ın Yeni Adresi: Eyüpspor

Beşiktaş’ın kadroda düşünmediği Vincent Aboubakar için Eyüpspor’dan resmi teklif geldi. Süper Lig’in yeni ekibi, Kamerunlu golcü için Beşiktaş ile anlaşmaya vardı.

Eyüpspor, Aboubakar’a 2 yıllık sözleşme ve yıllık 4 milyon Euro teklif etti. Aboubakar’ın bu teklife sıcak baktığı ifade ediliyor.

## PAYLAŞ
facebook
twitter
email
whatsapp

## Beşiktaş ve Galatasaray Transferde Rakip

Galatasaray ve Beşiktaş, PSV’den Olivier Boscagli’yi transfer etmek için yarışıyor. Sol stoper ve sol bek oynayabilen 26 yaşındaki oyuncu için iki kulüp de girişimde bulundu.

Boscagli’nin bu sezon PSV’den ayrılmasının beklendiği belirtiliyor. Piyasa değeri 27 milyon Euro olan Boscagli’nin PSV ile olan sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor.

## PAYLAŞ
facebook
twitter
email
whatsapp

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP