DOLAR 34,0164 -0.15%
EURO 38,0751 0.42%
ALTIN 2.827,240,88
BITCOIN 21279254.15701%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:30

İKİNDİYE KALAN SÜRE

CANLI TRANSFER 🔴                    Aaron Boupendza bombası! İstanbul devine imza…
6 okunma

CANLI TRANSFER 🔴 Aaron Boupendza bombası! İstanbul devine imza…

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu, dün akşam oynanan Galatasaray-Hatayspor maçıyla başladı. Ancak transfer dönemi hâlâ devam ediyor ve taraftarlar, büyük...

ABONE OL
Ağustos 10, 2024 07:34
CANLI TRANSFER 🔴                    Aaron Boupendza bombası! İstanbul devine imza…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’de Günün Bomba Transfer Haberleri

09:48 10 Ağustos 2024 Yasin Özcan Pazarlığı

Yabancı kontenjanındaki fazlalıktan dolayı Beşiktaş, Amartey, Montero ve Chamberlain’den kurtulmaya çalışırken, Yasin Özcan’ı kadroya katmak için de çalışmalarını hızlandırdı.

7 MİLYON EURO

Henüz 18 yaşında olmasına rağmen, hem stoper hem de sol bekte başarılı bir performans sergileyen Yasin Özcan için Beşiktaş yönetimi Kasımpaşa’nın kapısını çaldı. Ancak Kasımpaşa, genç yetenek için 7 milyon euro talep etti. Beşiktaş yönetiminin bu rakamı aşağı çekmek için görüşmelere devam ettiği belirtiliyor.

DİĞER ÖNERİ TAKAS

Kasımpaşa’nın başka bir önerisi de takas oldu. Yasin Özcan karşılığında Muleka ile birlikte para isteyen Kasımpaşa’ya Beşiktaş olumsuz yanıt verdi. Beşiktaş’ın Muleka’yı bırakmak istemediği açıklandı.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 09:44 10 Ağustos 2024 Kartal’a Amartey Piyangosu

Ciro Immobile, Rafa Silva ve Gabriel Paulista gibi yıldızları kadrosuna katan Beşiktaş, ayrılmak isteyen oyuncular için de yoğun çalışmalar yürütüyor. Beşiktaş’ın yollarını ayırmak istediği isimlerden biri olan Daniel Amartey için henüz adı açıklanmayan bir Suudi ekibi teklifte bulundu.

BİRKAÇ GÜN İÇİNDE NETLEŞECEK

Teklife sıcak baktığı ifade edilen 30 yaşındaki orta sahanın Beşiktaş’taki geleceği önümüzdeki birkaç gün içinde netleşecek. Geçtiğimiz sezon 27 maça çıkan ve 1 gol kaydeden Amartey’in Beşiktaş ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 09:38 10 Ağustos 2024 Berkay Yılmaz’a Yakın Markaj

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, kanat oyuncusuna ek olarak sol bek arayışını da devam ettiriyor. Son olarak Emirhan Topçu’yu kadrosuna katan Beşiktaş, Takvim’de yer alan habere göre Freiburg’da forma giyen genç sol bek Berkay Yılmaz ile ilgileniyor.

TEMAS KURULDU

Beşiktaş’ın Berkay Yılmaz transferi için Alman kulübü ile temas kurduğu bildirildi. 19 yaşındaki sol bekin transferinin önümüzdeki hafta netleşmesi bekleniyor.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 09:34 10 Ağustos 2024 Fenerbahçe’den Matic Sürprizi

Orta saha transferini bir an önce tamamlamak isteyen Fenerbahçe’de gündeme yeni bir isim daha geldi. Takvim’de yer alan habere göre Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, eski öğrencisi Nemanja Matic’i kadrosuna katmak istiyor.

3 MİLYON EURO

36 yaşındaki orta saha oyuncusu, kış transfer döneminde Rennes’den Lyon’a transfer oldu. Lyon ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Matic’in güncel piyasa değeri 3 milyon euro.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 09:24 10 Ağustos 2024 Beşiktaş’ın Correa Aşkı

Beşiktaş, sağ kanatını güçlendirmek için de transfer çalışmalarını hızlandırdı. Daha önce Atletico Madrid’den savunma oyuncusu Gabriel Paulista’yı transfer eden Beşiktaş, bir başka oyuncu için de İspanyol ekibinin kapısını çaldı.

ANLAŞMA YAKIN

Teknik direktör Van Bronckhorst’un yakından tanıdığı ve transferini istediği Angel Correa için görüşmelere başlandı. İspanyol basınının haberine göre iki kulüp anlaşmaya yakın.

TALEP 13 MİLYON EURO

Atletico Madrid, Correa için 13 milyon euro talep ediyor. Tarafların satın alma opsiyonlu kiralama ve uzun vadeli ödeme planıyla anlaşmaya yakın olduğu belirtiliyor. Beşiktaş yöneticileri Correa ile de görüşecek. 29 yaşındaki Arjantinli sağ kanat oyuncusu Angel Correa, 10 yıldır Atletico Madrid forması giyiyor. Geçtiğimiz sezon 47 maça çıkan Correa, 11 gol ve 3 asist kaydetti.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 09:21 10 Ağustos 2024 Mourinho’nun Gözü Chelsea’nin İki Yıldızında

Fenerbahçe, transferde önemli adımlar attı. Ancak Jose Mourinho’nun istediği ‘mükemmel kadro’ henüz tamamlanmadı. Orta saha takviyesini ‘olmazsa olmaz’ olarak gören Fenerbahçe’de en önemli konu bu.

CHELSEA’NİN İKİ YILDIZI GÜNDEMDE

Chelsea’nin yıldızları Lavia ve Ugochukwu için görüşmelere başlandı. İngiliz ekibi, iki orta saha oyuncusunu da kiralamaya sıcak bakıyor.

BRANCO, LONDRA’YA UÇUYOR

Ancak hangi oyuncuyla yolların ayrılacağına menajer Enzo Maresca karar verecek. Daha sonra transferi tamamlamak için sportif direktör Mario Branco’nun Londra’ya gideceği öğrenildi. Fenerbahçe, ayrıca orta sahaya bir yıldız transferi daha yapmayı planlıyor. Yönetim, Lavia veya Ugochukwu’dan birini kiralarsa, diğer transfer için de zaman kazanacak.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 09:20 10 Ağustos 2024 Zaha İçin Leicester İddiası

Trendyol Süper Lig’de yeni sezona Hatayspor maçıyla başlayan Galatasaray’da, Wilfried Zaha konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. Fildişi Sahilleri’nden gelen oyuncuya teklifler geldiği ve bu tekliflerin değerlendirildiği belirtiliyor.

PALACE ZOR

Ancak son gelişmelere göre İtalyan basını Zaha’nın Palace’a transferinin zorlaştığını yazdı. Bu durum sonrasında Zaha’nın kendisiyle ilgilenen başka kulüplerle temas kurması bekleniyor.

LEICESTER DEVREDE

The Athletic, Wilfried Zaha’ya son olarak Leicester City’nin talip olduğunu duyurdu. Premier Lig’e dönmek isteyen Zaha’nın Crystal Palace’a transferi zorlaşırken Leicester City’nin Zaha’yı kadrosuna katmak için görüşmelerde bulunduğu belirtildi.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 08:10 10 Ağustos 2024 Trabzonspor’da Santrfor Alarmı

Onuachu ve Weghorst transferleri için yoğun uğraş veren Trabzonspor, kulüpleri ikna edemediği için golcü transferini Rapid Wien maçına yetiştiremedi. Ancak Papara Park’ta oynanan son maç, takımın net bir santrfora ne kadar ihtiyaç duyduğunu bir kez daha gösterdi.

AMAÇ 1 HAFTADA BİTİRMEK

Trabzonspor yönetimi, bu ikiliden birini 1 haftalık süre içinde mutlaka kadroya katmak istiyor. Hem Southampton hem de Burnley ile görüşmeler yeniden hızlandırılırken, Trabzonspor yönetiminin son tekliflerini güncellemesi yani rakamları artırması bekleniyor.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 08:20 10 Ağustos 2024 Ndour, Kartal Oluyor

Beşiktaş, teknik direktör Van Bronckhorst’un raporu doğrultusunda PSG’nin 20 yaşındaki genç orta sahasını kadrosuna katmak üzere.

KİRALIK OLARAK GELİYOR

Van Bronckhorst’un orta sahaya fiziksel olarak güçlü ve topla ilişkisi de kuvvetli bir oyuncu istediği belirtiliyor. Bu özellikler göz önüne alındığında, PSG’den Cher Ndour listenin ilk sıralarında yer alıyor. 20 yaşındaki İtalyan futbolcu kiralık olarak Beşiktaş’a katılmak isteniyor. Ancak öncelikle kadroda düşünülmeyen oyunculardan ayrılık olması bekleniyor.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 08:00 10 Ağustos 2024 Beşiktaş’ta Gündem Boupendza!

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni Van Bronckhorst’un, forvet bölgesinde Ciro Immobile’ye alternatif bir isim aradığı öğrenildi.

MENAJERLER ÖNERDİ

Takvim’de yer alan habere göre Hollandalı teknik direktör, Aboubakar’dan ümidini kesmiş ve Muleka’ya gelen Arabistan teklifleri nedeniyle bir alternatif arıyor. Bu bölge için arayışlara başlayan Beşiktaş ile ilgili Fransız basını da önemli bir iddia ortaya attı. Çıkan haberlerde MLS ekibi Cincinnati’den ayrılan Aaron Boupendza’nın, menajerler tarafından Beşiktaş’a önerildiği öne sürüldü.

SÜPER LİG’DE OYNAMıştı

2021 yılında Hatayspor’dan Katar ekibi Al-Arabi’ye transfer olan Boupendza, 1 yıl sonra Suudi ekibi Al-Shabab’a gitti. Aynı süreçte Arabistan’da oynayan Gabonlu futbolcu, daha sonra MLS ekibi Cincinnati ile sözleşme imzalamıştı. 28 yaşındaki yıldızın Cincinnati macerası da 1 yıldan fazla sürmedi. Cincinnati FC formasıyla geçen sezon 17 maça çıkan Boupendza, bu maçlarda 3 gol ve 1 asiste imza attı.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.