DOLAR 34,2417 0.03%
EURO 37,1778 -0.15%
ALTIN 3.003,480,28
BITCOIN 23410030.28816%
İstanbul
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

15:38

İKİNDİYE KALAN SÜRE

CANLI |                     Samsunspor – Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)
8 okunma

CANLI | Samsunspor – Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)

Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Samsunspor'un konuğu olacak. Ligin en formda takımlarından biri olan Karadeniz ekibi taraftarının da büyük...

ABONE OL
Ekim 20, 2024 07:33
CANLI |                     Samsunspor – Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samsunspor – Fenerbahçe Maçına Dair Son Dakika Bilgileri ve Canlı Anlatımı

01:11 20 Ekim 2024 Samsunspor ile Fenerbahçe arasındaki karşılaşma ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Samsunspor, Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak bu önemli mücadeleyi Muhammet Ali Metoğlu yönetecek, Furkan Ürün ve Serkan Olguncan ise yardımcı hakemlik görevlerini üstlenecek. Samsunspor – Fenerbahçe maçı 20 Ekim Pazar günü saat 19:00’da başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Ayrıca karşılaşmanın canlı anlatımı fanatik.com.tr’de yer alacak.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 01:11 20 Ekim 2024 Samsunspor – Fenerbahçe Maçının Muhtemel 11’leri

Samsunspor: Okan, Zeki, Satka, Drongelen, Bola, Bennasser, Muja, Holse, Ntcham, Emre, Moundilmadji.

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Becao, Oostewolde, Kostic, Amrabat, Szymanski, Fred, İrfan, Tadic, Dzeko.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 01:10 20 Ekim 2024 Jose Mourinho: Kazanacağız

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, Samsunspor maçı öncesinde iddialı bir şekilde galibiyet hedeflediğini belirtti. Milli maçlar nedeniyle eksik bir kadro ile önemli karşılaşmalara hazırlanmanın zor olduğunu vurgulayan Portekizli teknik adam, takımın bu tür zorluklara yenik düşmeyeceğini ifade etti. Mourinho, Fenerbahçe’nin büyük hedeflere sahip bir kadroya sahip olduğunu ve bu mücadeleyi kazanarak yoluna devam edeceğini söyledi. Ayrıca, Samsunspor’un Süper Lig’deki çıkışını yakından takip ettiklerini ve maç için gereken tüm taktiksel hazırlıkları yaptıklarını belirtti. Mourinho, Fenerbahçe’ye yakışan bir oyunla Samsun’dan galibiyetle dönmeyi ve Manchester United ile yapılacak Avrupa Ligi maçına moralli bir şekilde hazırlanmayı hedeflediklerini dile getirdi. Son olarak, milli takımda görev alan oyuncuların gösterdikleri performansın Samsunspor karşısında da devam etmesini beklediğini ifade etti.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 01:09 20 Ekim 2024 Millilerin Morali Yerinde

Milli takımlarda görev alan Fenerbahçe oyuncuları, attıkları gollerle dikkat çekti. Özellikle İrfan Can Kahveci, önce Karadağ’a ardından da İzlanda’ya attığı iki golle takımına önemli galibiyetler kazandırdı. Dzeko, Almanya’ya attığı golle dikkat çekerken, Nesyri de Orta Afrika’nın 4-0 kazandığı maçta 3. golü kaydetti. Samsunspor maçı öncesinde bu moralleri yüksek oyuncularla galibiyete odaklanan Mourinho, takımını galibiyet parolasıyla hazırlıyor.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 01:08 20 Ekim 2024 Tüm Gözler Amrabat’ta

Mourinho’nun hem ön libero hem de stoper olarak görevlendirdiği Amrabat, Fenerbahçe’ye olan bağlılığını vurguladı. Amrabat, kulüp seçerken kalbinin sesini dinlediğini ve bu nedenle Fenerbahçe’yi tercih ettiğini belirtti. Çalıştığı teknik adamların beklentilerini karşılamayı kendisine görev edinen Amrabat, Mourinho’nun kendisinden ne isterse o pozisyonda oynamaya hazır olduğunu ifade etti. Amrabat, Samsunspor maçı için de takım arkadaşlarıyla birlikte güçlerini birleştireceklerini ve maçı kazanacaklarını söyledi.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 01:07 20 Ekim 2024 İsmail Yüksek Kadroda Yok

Sarı-lacivertli ekipte henüz takımla çalışmalara başlamayan İsmail Yüksek, Samsunspor maçı kadrosunda yer almayacak. Mourinho’nun milli takımdan yorgun dönen ve sakatlıktan yeni çıkan oyunculara daha az şans vermeyi planladığı öğrenildi. Sarı-lacivertli kadroda İsmail Yüksek dışında başka bir eksik bulunmuyor.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 01:06 20 Ekim 2024 Deplasmanda Kaybetmedi

Fenerbahçe, bu sezon ligde çıktığı 4 deplasman karşılaşmasında 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Sezonun ikinci haftasında Göztepe ile İzmir’de karşılaşan Fenerbahçe, 2-2’lik skorla sahadan ayrıldı. Bu maçı takiben sarı-lacivertli ekip, deplasmanda Çaykur Rizespor’u 5-0, Kasımpaşa’yı 2-0 ve Antalyaspor’u da 2-0’lık skorlarla mağlup etti. Mourinho’nun ekibi, ligde oynadığı son 3 deplasman maçını da gol yemeden kazandı.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP