DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21578790.48118%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

CANLI 🔴                    İstanbul devinde deprem etkisi yaratan ayrılık! 10 milyon euroya imza atmıştı, geldiği gibi gidiyor
25 okunma

CANLI 🔴 İstanbul devinde deprem etkisi yaratan ayrılık! 10 milyon euroya imza atmıştı, geldiği gibi gidiyor

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonunun ikinci haftası dün akşam Konyaspor ile Galatasaray arasında oynanan maçla başladı. Bu akşam Fenerbahçe, yarın akşam ise...

ABONE OL
Ağustos 17, 2024 07:34
CANLI 🔴                    İstanbul devinde deprem etkisi yaratan ayrılık! 10 milyon euroya imza atmıştı, geldiği gibi gidiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’de Günün Bomba Transfer Haberleri

09:55 17 Ağustos 2024 İşte Avcı’nın yeni 10 numarası!

Muhammed Cham’dan beklenen performansı alamayan Trabzonspor, transfer arayışlarını hızlandırdı. 10 numara pozisyonuna takviye arayan Fırtına, beklemeden yeni bir hamle yaptı.

ANLAŞMA RESMEN TAMAM

Sporx’in haberine göre, Trabzonspor, Gent’te forma giyen yetenekli orta saha oyuncusu Hyun-Seok Hong’un transferini resmen tamamladı. Hem Belçika kulübüyle hem de oyuncuyla anlaşmaya varan bordo-mavililer, Hong’u sağlık kontrolü için İstanbul’a davet etti.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 09:52 17 Ağustos 2024 Fred’in alternatifi Chelsea’den

Bu akşam Göztepe ile kritik bir maça çıkacak olan Fenerbahçe, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertlilerin gündemine yeni bir isim daha eklendi.

CASADEI SÜRPRİZİ

İddialara göre, Fenerbahçe, Fred transferinde yaşanan aksaklıklar sonrasında yeni bir plan yaparak Chelsea’nin genç yeteneği Cesare Casadei’yi kiralamak için harekete geçti.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 09:47 17 Ağustos 2024 Kartal’dan Pacheco atağı

Sezona iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş, sol bek arayışlarına devam ediyor. Kara Kartal, defansını güçlendirmek için yeni bir transfer hedef belirledi.

TEKLİF YOLDA

Takvim’de yer alan habere göre, Beşiktaş, Real Sociedad’ın genç stoperi Jon Pacheco ile ilgileniyor. Siyah-beyazlılar, önümüzdeki günlerde İspanyol stoper için resmi teklifini sunacak ve oyuncuyla da görüşmelere başlayacak.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 09:37 17 Ağustos 2024 Oosterwolde’ye Premier Lig’den kanca!

Fenerbahçe’de Ferdi Kadıoğlu’nun ayrılığı beklenirken, bir sürpriz transfer gelişmesi yaşandı. Takvim’de yer alan habere göre, İngiltere Premier Lig kulüpleri, Jayden Oosterwolde’yi transfer etmek için devreye girdi.

İLGİ MEKTUPLARI GÖNDERİLDİ

Habere göre, Crystal Palace ve Newcastle United, Fenerbahçe’nin genç sol beki Jayden Oosterwolde için resmi ilgi mektubu gönderdi.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 09:35 17 Ağustos 2024 Ruslar Kerem için teklif yükseltti

Spartak Moskova, Kerem Aktürkoluğu kadrosuna katmaya kararlı görünüyor ve Galatasaray’ın kapısını yeni bir teklifle çaldı. Rus ekibi, önceki teklifini bonuslarla daha da cazip hale getirdi. Kerem’in Konyaspor karşısındaki performansı, Rusların ilgisini daha da artırdı.

12 MİLYON EURO’LUK TEKLİF

Rus temsilcisi, milli futbolcu için yeni bir teklif sundu. Haberlere göre, 25 yaşındaki oyuncu için 10 milyon Euro olan bonservis bedeli revize edildi ve bonuslarla birlikte 12 milyon Euro’ya çıkarıldı.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 09:34 17 Ağustos 2024 Trabzonspor, rotayı Weghorst’a çevirdi

UEFA Avrupa Ligi’nden elenen ve Konferans Ligi’ne katılma hakkı kazanan Trabzonspor’un gündeminde yeni bir transfer hedefi var. Rapid Wien karşısında gol yollarında sıkıntı yaşayan bordo-mavililer, bu sorunu çözmek için Wout Weghorst’la görüşmelere başladı.

ANLAŞMA BEKLENTİSİ

Burnley’de kalmak istemeyen yıldız golcü, yeni bir maceraya hazır. Trabzonspor’un Burnley ile anlaşması halinde, Weghorst’un da bordo-mavililerle anlaşması bekleniyor.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 09:15 17 Ağustos 2024 Ferdi Kadıoğlu için 40 milyon euro + bonus!

Fenerbahçe’de milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu’nun transferiyle ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Takvim’in haberine göre, yıldız oyuncu Brighton’ın teklifini kabul ederek takımdan ayrılma kararı aldı ve bunu Fenerbahçe yönetimine bildirdi. Bunun üzerine Kanarya, pazarlık masasına oturdu.

35 MİLYON EURO REDDEDİLDİ

Fenerbahçe, Brighton’ın 35 milyon euro + bonuslar içeren teklifini kabul etmedi. Kanarya, 40 milyon euro + bonus talep etti. Bu talep Brighton’a bildirildi ve İngiliz kulübünün bu bonservisi ödemesi olası görünüyor.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 09:07 17 Ağustos 2024 Kanarya’da ilk hedef Goretzka

Fenerbahçe’nin orta saha için transfer listesinin başında Leon Goretzka yer alıyor. Bir dönem Galatasaray’ın da ilgilendiği Alman yıldız, Bayern Münih’in yeni teknik direktörü Vincent Kompany tarafından kadroda düşünülmüyor.

KADRODA YER ALMADI

29 yaşındaki orta saha oyuncusu, takımda kalmak ve forma için mücadele etmek istediğini açıklamıştı. Ancak Kompany, Goretzka’yı dün Almanya Kupası maçının kadrosuna dahil etmedi. Alman basını, bu kararın yıldız oyuncuyu üzdüğünü yazdı.

KO LAYLIK SAĞLANACAK

Leon Goretzka henüz ayrılık kararı vermedi. Ancak Fenerbahçe, 29 yaşındaki oyuncunun durumunu yakından takip ediyor. Deneyimli futbolcunun Bayern Münih ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Alman ekibi, Goretzka’nın transferini kolaylaştırmaya hazır.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 09:00 17 Ağustos 2024 Beşiktaş’ta Muçi şoku! Geldiği gibi gidiyor…

Takvim’de yer alan habere göre, Beşiktaş, hem yabancı oyuncu kontenjanını açmak hem de maliyetleri düşürmek amacıyla 7 oyuncuyla yollarını ayırma kararı aldı.

İLK İSİM AMARTEY

Yönetimin görüştüğü isimlerin başında Daniel Amartey var. Ganalı yıldızla yapılan görüşmelerden henüz sonuç çıkmadı, ancak temaslar sürüyor. En kısa sürede yolların ayrılması bekleniyor.

TEKLİFLER DEĞERLENDİRİLECEK

Omar Colley ve Arthur Masuaku için iyi teklifler gelmesi halinde değerlendirmeye alınacak. Tatmin edici bir teklif gelirse satışlarına izin verilecek. Chamberlain için de ayrılık formülü aranıyor.

MUÇİ DE LİSTEDE

Geçen sezon transfer edilen Ernest Muçi de satış listesinde. Arnavut futbolcu için 14 milyon euro civarında bir teklif gelmesi halinde satışı gerçekleştirilecek. Aston Villa ve West Ham United gibi takımların da Muçi ile ilgilendiği iddia ediliyor.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP