DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 2119783-0.57152%
İstanbul
23°

AÇIK

16:10

İKİNDİYE KALAN SÜRE

CANLI |                    Gaziantep FK-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)
6 okunma

CANLI | Gaziantep FK-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)

Gaziantep FK, Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş'ı konuk edecek. 5 maçtır kazanamayan Selçuk İnan'lı Kırmızı Siyahlılar, kötü gidişata güçlü rakibi karşısında...

ABONE OL
Ekim 6, 2024 07:34
CANLI |                    Gaziantep FK-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gaziantep FK-Beşiktaş maçı öncesi son dakika gelişmeleri…

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında Gaziantep FK deplasmanına konuk oluyor. Siyah-beyazlı ekip, Avrupa Ligi’nde Frankfurt’a yenilginin ardından ligde namağlup yolculuğunu sürdürmek istiyor.

Beşiktaş’ın golcü oyuncusu Ciro Immobile, bu sezon 10 maçta 10 gol atarak müthiş bir performans sergiledi. Frankfurt maçında gol atamayan Immobile, Gaziantep’te gol yollarına tekrar dönmeyi hedefliyor. Gol krallığında zirvede yer alan Immobile, şampiyonluk yolculuğunda önemli bir rol oynamaya hazırlanıyor.

Beşiktaş, ligdeki tek puan kaybını Trabzonspor deplasmanında yaşadı. Siyah-beyazlı takım, Samsunspor ve Kayserispor’u deplasmanda yenerken, Trabzonspor’a konuk olduğu maçta rakibiyle 1-1 berabere kaldı.

Gaziantep FK, ligde 6 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak 4 puanda bulunuyor. Kırmızı-Siyahlı ekip, bu maçlarda rakip fileleri 6 kez havalandırırken, kalesinde 10 gol gördü.

Beşiktaş’ta kart cezalısı Arthur Masuaku, Gaziantep deplasmanında forma giyebilecek. Tedavileri devam eden Necip Uysal ve Al Musrati ise maçta oynayamayacaklar.

Gaziantep FK’da sakatlıkları süren Eren Erdoğan ve Bitok maçı kaçıracak. Daubin ve Mustafa Eskihellaç’ın durumu ise maç saatinde netleşecek.

Beşiktaş’ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu, sakatlığı nedeniyle Gaziantep maçında kadroda yer alamayacak. Frankfurt maçında sol uyluk arka adalesinde ağrı hisseden Ersin’in yapılan kontrollerinde gerilme ve kısmi yırtık tespit edildi.

Gaziantep FK: Dioudis, Arda, Saborit, Ömürcan, Viana, Furkan, Lungoyi, Sorescu, Ndiaye, Maxim, Okereke

Beşiktaş: Mert, Svensson, Paulista, Udokhai, Masuaku, Rashica, Gedson, Ndour, Mario, Rafa, Immobile

Gaziantep FK-Beşiktaş maçı, bugün Gaziantep Stadyumu’nda saat 19:00’da başlayacak ve beIN Sports 2’den canlı yayınlanacak. Mehmet Tüuhammet Ali Meteoğlu’nun yöneteceği maçın canlı skor takibi ve tüm detayları haberimizde olacak.

Beşiktaş, Gaziantep FK karşısında zorlu bir mücadeleye hazırlanıyor. Siyah-beyazlı takım, bu maçtan galibiyetle ayrılmak ve ligdeki üst sıralardaki yerini sağlamlaştırmak istiyor. Gaziantep FK ise son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan Beşiktaş karşısında sürpriz yapmaya çalışacak.

Maçın son dakika gelişmeleri ve canlı skor takibi için bizi takip etmeye devam edin!

PAYLAŞ

facebook
twitter
email
whatsapp

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.