DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21592590.45032%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

CANLI                    Galatasaray'ın dünya yıldızı golcüsü Victor Osimhen İstanbul'da! İşte ilk açıklamaları: Onları çıldırtacağım
  • 7/24 Haber izle
  • Genel
  • Spor Haberleri
  • CANLI Galatasaray'ın dünya yıldızı golcüsü Victor Osimhen İstanbul'da! İşte ilk açıklamaları: Onları çıldırtacağım
13 okunma

CANLI Galatasaray'ın dünya yıldızı golcüsü Victor Osimhen İstanbul'da! İşte ilk açıklamaları: Onları çıldırtacağım

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'dan olay bir hamle geldi. Sarı-kırmızılılar, Napoli'nin yıldızı Victor Osimhen'i kadroya kattı. Yıldız golcü gece...

ABONE OL
Eylül 3, 2024 08:35
CANLI                    Galatasaray'ın dünya yıldızı golcüsü Victor Osimhen İstanbul'da! İşte ilk açıklamaları: Onları çıldırtacağım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

GALATASARAY’DAN OSIMHEN BOMBASI

08:07 03 Eylül 2024 ‘ATACAĞIM GOLLERLE ONLARI ÇILDIRTACAĞIM’

Havalimanı çıkışında coşkulu taraftarlar tarafından karşılanan Victor Osimhen, GSTV’ye heyecanını şu sözlerle dile getirdi: “Burada olduğum için çok mutluyum. Atmosfer inanılmaz. Bir an önce sahaya çıkmak istiyorum. Dries ile forma giymiştim, bana çok yardımcı oldu. Onunla da konuştum buraya gelmeden önce. Onunla sahada olmak için sabırsızlanıyorum. Gecenin bu saatinde buraya gelen taraftarları görmek beni çok heyecanlandırdı. Atacağım gollerle ben de onları çıldırtmayı ve adımı haykırmalarını istiyorum.”

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 07:06 03 Eylül 2024 OSIMHEN İSTANBUL’DA

Galatasaray’ın kiralık olarak kadrosuna kattığı dünya yıldızı Victor Osimhen, gece saat 03:00’te İstanbul’a ulaştı.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 00:53 03 Eylül 2024 RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Galatasaray, Victor Osimhen’in kiralık transferini KAP’a bildirdi.

Sarı-kırmızılı ekipten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Profesyonel futbolcu Victor James Osimhen’in geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü SSCN Napoli SPA ile resmi görüşmelere başlanmıştır.”

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 00:35 03 Eylül 2024 İLK FOTOĞRAF GELDİ

George Gardi, Victor Osimhen ve İbrahim Hatipoğlu, jet önünde birlikte fotoğraf çektirdiler.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 19:04 02 Eylül 2024 SON DAKİKA: İSTANBUL’A GELİYOR!

Galatasaray, Napoli’nin Nijeryalı forveti Victor Osimhen’i 1 yıllık kiralık olarak kadrosuna kattı. DHA, Nijeryalı golcünün bu akşam İstanbul’a geleceğini son dakika haberi olarak duyurdu. Sarı Kırmızılılar, Osimhen’i bu gece saat 00.30’da İstanbul Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne getirmek üzere uçuş planı yaptı.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 17:50 02 Eylül 2024 OSIMHEN GALATASARAY’DA

Haberi ilk duyuran İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio’ya göre Victor Osimhen resmen Galatasaray’da. Hem Napoli hem de oyuncu transfer teklifini kabul etti. Uçuş planlaması kısa süre içinde paylaşılacak.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 17:45 02 Eylül 2024 MOURINHO-OSIMHEN İLİŞKİSİ

Jose Mourinho, daha önce yaptığı bir açıklamada Victor Osimhen’e olan hayranlığını dile getirmişti. Portekizli teknik adam, Nijeryalı yıldız hakkında, “Çok parası olan bir kulüpte olsaydım onu satın alırdım. Osimhen, Drogba’ya çok benziyor, Drogba’nın seviyesinde.” demişti. Osimhen ise, Mourinho hakkında şunları söylemişti: “Mourinho ile çalışma fırsatınız varsa bu her genç forvet için büyük bir onurdur çünkü o dünya çapında birçok forveti yetiştirdi.”

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 17:35 02 Eylül 2024 OKAN BURUK DA GİDİYOR

Tivibu Spor’un haberine göre, Galatasaray’da Cenk Ergün, İbrahim Hatipoğlu ve Okan Buruk saat 14.30’da Milano-Linate havalimanına gittiler. Dönüşte ise uçakta 3 kişilik isimsiz rezervasyon var. Okan Buruk görüşmeler için bizzat İtalya’ya gidiyor.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 17:15 02 Eylül 2024 NAPOLI ONAYLADI

İtalya’dan Nijeryalı yıldızla ilgili son dakika gelişmeleri geliyor. Gelen haberlere göre, Napoli Başkanı Aurelio de Laurentiis transferi onayladı.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 17:00 02 Eylül 2024 MAAŞINI GALATASARAY ÖDEYECEK

Corriere dello Sport’tan gelen haberlere göre, “Galatasaray Osimhen için harekete geçti. Mertens ve Icardi’nin de forma giydiği Napoli ile son dakikada 11 milyonluk maaşının tamamı Türk kulübü tarafından ödenecek bir kiralık anlaşması yapmaya çalışıyorlar. Görüşmeler devam ediyor. Taraflar başkanları bekliyor.”

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp 16:41 02 Eylül 2024 GALATASARAY’DAN DEV HAMLE

Galatasaray’dan transfer bombası… İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, Galatasaray’ın Napoli’nin yıldız oyuncusu Victor Osimhen’i transfer etmek için görüşmelere başladığını duyurdu.

Nijeryalı yıldız, her fırsatta İtalyan ekibinden ayrılmak istediğini dile getirmişti. Adı Chelsea ile de anılan yıldız oyuncu, Suudi Arabistan ekipleriyle de görüşmüş ancak imzalamamıştı.

PAYLAŞ facebook twitter email whatsapp

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP