DOLAR 34,1501 0.11%
EURO 38,2288 0.15%
ALTIN 2.915,640,05
BITCOIN 21711110.00064%
İstanbul
22°

AÇIK

05:23

SABAHA KALAN SÜRE

CANLI |                    Galatasaray – PAOK Avrupa Ligi maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? Galatasaray – PAOK şifresiz mi yayınlanacak? (Muhtemel 11'ler)
  • 7/24 Haber izle
  • Genel
  • Spor Haberleri
  • CANLI | Galatasaray – PAOK Avrupa Ligi maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? Galatasaray – PAOK şifresiz mi yayınlanacak? (Muhtemel 11'ler)
8 okunma

CANLI | Galatasaray – PAOK Avrupa Ligi maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? Galatasaray – PAOK şifresiz mi yayınlanacak? (Muhtemel 11'ler)

Süper Ligi Fenerbahçe zaferiyle rafa kaldıran Cim Bom, sınır ötesi macerasına bu akşam başlıyor. Sarı-Kırmızılılar, Yunan liginde namağlup lider durumdaki...

ABONE OL
Eylül 25, 2024 07:35
CANLI |                    Galatasaray – PAOK Avrupa Ligi maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? Galatasaray – PAOK şifresiz mi yayınlanacak? (Muhtemel 11'ler)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İşte Galatasaray – PAOK Avrupa Ligi Maçının Tüm Detayları

Avrupa Ligi’nde yeni bir format uygulanıyor. 36 takım, sıralamalarını belirlemek için mücadele edecek. Sekiz maç sonunda ilk sekiz takım son 16 turuna yükselecek. Dokuzuncu ile yirmi dördüncü sırada yer alan 16 takım, çift maçlı elemelerde son 16 turuna çıkmaya çalışacak. İlk 24’ün dışında kalan kulüpler ise Avrupa’ya veda edecek.

Okan Buruk Cezası Nedeniyle Kulübeye Dönüyor

Galatasaray’ın geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi’nden elendiği Sparta Prag maçından sonra, UEFA Disiplin Kurulu tarafından iki maç ceza alan Okan Buruk, Young Boys maçlarının ardından PAOK maçında kulübeye dönecek.

PAOK’u Mircea Lucescu’nun Oğlu Razvan Lucescu Yönetiyor

PAOK’un teknik direktörlüğünü, bir dönem Türkiye’de A Milli Futbol Takımı, Galatasaray ve Beşiktaş’ı çalıştıran Mircea Lucescu’nun oğlu Razvan Lucescu yapıyor. Yunan ekibinde, Beşiktaş’ta başlayan Omar Colley, bir dönem Fenerbahçe’de forma giyen Mbwana Samatta ve Fatih Karagümrük’te oynayan Magomed Ozdoev bulunuyor. Ancak Samatta, UEFA’ya verilen listede yer almadı.

Galatasaray – PAOK Muhtemel İlk 11’ler

Galatasaray: Günay, Jelert, Nelsson, Abdülkerim, Jakobs, Berkan, Kerem Demirbay, Yusuf Demir, Batshuayi, Yunus, Osimhen

PAOK: Kotarski, Otto, Kedziora, Michailidis, Baba, Schwab, M.Camara (Ozdoev), Konstantelias, Taison, Zivkovic (Despodov), Chalov

Galatasaray – PAOK Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Bu akşam, Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde oynanacak Galatasaray – PAOK Avrupa Ligi maçı saat 22:00’de başlayacak. TRT 1’den şifresiz canlı yayınlanacak olan maçın canlı takibi haberimizde olacak.

Galatasaray – PAOK Maçını Alejandro Hernandez Yönetecek

Galatasaray – PAOK karşılaşmasını, İspanya Futbol Federasyonu’ndan Alejandro Hernandez yönetecek. Hernandez’in yardımcılıklarını Jose Naranjo ve Diego Sanchez Rojo yapacak. Maçın 4. hakemi de Jose Luis Munuera olacak. VAR’da yine İspanya’dan Carlos del Cerro Grande görev alacak.

Galatasaray’da Muslera, Ziyech ve Sallai Yok

Young Boys maçında kırmızı kart gören ve UEFA’dan üç maç ceza alan Fernando Muslera, PAOK maçında forma giyemeyecek. Fas Milli Takımı’nın Lesotho ile yaptığı maçta sakatlanan Hakim Ziyech de maçta yer alamayacak. Transferin son gününde Freiburg’dan Galatasaray’a transfer olan Roland Sallai ise sarı-kırmızılıların UEFA Avrupa Ligi kadrosunda olmadığı için karşılaşmada oynayamayacak.

Galatasaray’ın Avrupa Ligi Yolculuğu Başlıyor

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi ilk hafta maçında Yunanistan’ın PAOK takımını konuk edecek. Müsabakayı İspanyol hakem Alejandro Hernandez yönetecek. Cimbom, bu seneki Avrupa macerasına UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turundan başladı. Play-off turunda İsviçre ekibi Young Boys ile eşleşen sarı-kırmızılı ekip, rakibine 3-2 ve 1-0’lık skorlarla mağlup oldu ve yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda İsveç ekibi Malmö’ye elenen PAOK ise UEFA Avrupa Ligi play-off turunda İrlanda’dan Shamrock Rovers’ı 2-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek organizasyonun lig aşamasına katılmaya hak kazandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP