DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21578790.48118%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

CANLI |                    Beşiktaş'ın yeni sol beki Bundesliga'dan…
25 okunma

CANLI | Beşiktaş'ın yeni sol beki Bundesliga'dan…

Süper Lig'de günün öne çıkan bomba transfer haberlerini sizler için bir araya getirdik

ABONE OL
Ağustos 26, 2024 07:35
CANLI |                    Beşiktaş'ın yeni sol beki Bundesliga'dan…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son Dakika Transfer Haberleri

02:10, 26 Ağustos 2024

Rayyan Baniya Palermo’ya Gidiyor

Geçtiğimiz sezon 2 milyon Euro bonservis bedeliyle kadroya katılan Rayyan Baniya, Abdullah Avcı’nın gelmesinden sonra yeterince şans bulamadı. Genç stoper, İtalya Serie B’den Palermo’ya transfer oluyor. Satın alma opsiyonlu kiralık anlaşma ile İtalya’ya gidecek olan Baniya’nın transferinin önümüzdeki 1-2 gün içinde resmileşmesi bekleniyor.

02:10, 26 Ağustos 2024

Mendy’ye Sürpriz Talip

Trabzonspor’un 24 yaşındaki yıldızı Batista Mendy, İngiliz kulüplerinin ardından İtalyan kulüplerinin de dikkatini çekti. Torino’nun transfer isteği üzerine, Napoli de Mendy’nin durumunu araştırıyor. Trabzonspor yönetimi Mendy için 13-15 milyon Euro civarında bir teklif bekliyor. Geçtiğimiz sezon 4.5 milyon Euro bonservis bedeli ödenen Mendy’nin geleceği 1 Eylül’e kadar netleşecek.

02:08, 26 Ağustos 2024

Aslan’dan Javi Galan Sürprizi

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray yönetimi, sol bek takviyesine odaklandı. Hedefteki isimlerden biri Monaco’lu Jakobs’tu. Ancak şimdi listeye yeni bir isim eklendi: Atletico Madrid’li Javi Galan. İspanyol basınına göre, Galatasaray 29 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek istiyor ve Galan da Türkiye’ye gelmeye sıcak bakıyor. Galatasaray’ın önceliği Jakobs olsa da, anlaşma sağlanamaması durumunda Galan ile görüşülecek.

02:07, 26 Ağustos 2024

Bardhi Gönderilecek

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın beğendiği 28 yaşındaki İngiliz futbolcu Brownhill’ın kulübüyle 1 yıllık sözleşmesi kaldı. Championship ekibi, kaptanını satmaya sıcak bakıyor. Bu sezon 3 maçta 2 gol atan Brownhill’in transferi için oyuncu ve kulübü ile görüşmeler sürüyor. Trabzonspor yönetimi, iki transferden birini gerçekleştirmek için kadro kontenjanında yer açmak amacıyla Bardhi’yi göndermeyi planlıyor.

02:06, 26 Ağustos 2024

Gündemde 2 Aday Var: Hong ve Brownhill

11. transferini Muhammed Cham ile tamamlayan Trabzonspor’un orta sahaya ofansif bir oyuncu daha alması bekleniyor. Gündemde iki isim var: Hong ve Brownhill. Gent ile 4.5 milyon Euro’ya anlaşan Trabzonspor, Hong’un menajerinin 6 ve sonra 8 milyon Euro’luk serbest kalma bedeli talebi üzerine görüşmeleri durdurmuştu. Hong’un menajerinin Trabzonspor’un şartlarına uyması gerekiyor. Öte yandan Burnley’li Josh Brownhill ile de yoğun görüşmeler devam ediyor.

02:04, 26 Ağustos 2024

Amartey’e Talip Çıktı

Beşiktaş, Avrupa Ligi Play-Off Turu’nda Lugano ile eşleşmesinden önce Daniel Amartey’i transfer listesinde yer almadı. Yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Ganalı futbolcunun takımdan ayrılması bekleniyor. Afrika basınından gelen haberlere göre, Daniel Amartey’e Premier Lig’den Ipswich Town ilgileniyor. Leicester ile Premier Lig şampiyonluğu yaşayan ve 100’den fazla lig maçına çıkan Amartey’i kadrosuna katmak isteyen Ipswich’in Beşiktaş’a kısa süre içinde teklif sunması bekleniyor.

02:03, 26 Ağustos 2024

Torreira İçin Flaş İddia

Galatasaray’a geldiği günden beri istikrarıyla dikkat çeken Lucas Torreira’nın adı transfer haberlerinde geçmiyordu. Ancak Arjantin basınından flaş bir iddia geldi: Boca Juniors, 28 yaşındaki futbolcu için devreye girdi. Haberlere göre, kısa süre içinde Uruguaylı orta saha oyuncusu için resmi teklif sunulacak. Galatasaray yönetimi ise astronomik rakamlar dışında herhangi bir teklifi kabul etmeyecek.

Torreira daha önce Boca Juniors hakkında yaptığı açıklamada, “Boca Juniors’ta oynamak için can atıyorum. Bunu tüm ruhumla istiyorum. Riquelme ile sık sık görüşüyorum. Galatasaray’da 2028 yılına kadar sözleşme imzaladım. Bunun Avrupa’daki son kulübüm olacağını biliyorum ve sonrasında Boca Juniors’a gitmek istiyorum” demişti.

02:02, 26 Ağustos 2024

Beşiktaş’ın Hedefi Nicolas Cozza

Sol bek transferi için uzun süredir çalışan Beşiktaş yönetimi, Arthur Masuaku’nun kötü başlangıcından sonra harekete geçti. Beşiktaş, Wolfsburg’dan Nicolas Cozza’yı transfer etmek için girişimlerde bulundu. Fransız gazetesi L’Equipe’in haberine göre, Nantes, 25 yaşındaki sol beki tekrar kiralamak istiyor. Wolfsburg ise 2027 yılına kadar sözleşmesi olan Cozza’yı satmak istediği için Beşiktaş ile görüşmeleri sıklaştırdı. İtalyan asıllı oyuncu, gelecek sezon Beşiktaş forması giyecek mi yoksa Nantes’a kiralık mı gidecek, vereceği karar belirleyecek.

Cozza geçen sezon 500 bin Euro’ya Montpellier’den Wolfsburg’a transfer oldu. Bir sezon sonra Nantes’a kiralandı. Geçen sezon 13 maçta forma giyen Cozza, skora katkı sağlayamadı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP