DOLAR 34,0675 0.01%
EURO 38,1654 0.66%
ALTIN 2.830,681,01
BITCOIN 21135703.21381%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Bursa’da Yol Verme Tartışması Cinayetle Sonuçlandı
20 okunma

Bursa’da Yol Verme Tartışması Cinayetle Sonuçlandı

ABONE OL
Eylül 17, 2024 10:50
Bursa’da Yol Verme Tartışması Cinayetle Sonuçlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bursa’nın İnegöl ilçesinde yaşanan yol verme tartışması, silahlı kavgaya dönüşerek trajik bir sonla sonuçlandı. İki araç sürücüsü arasında başlayan tartışma, bir anda silah ateşlenmesiyle kanlı bir olay haline geldi.

Olay dün öğleden sonra, İnegöl Cerrah Mahallesi’nde meydana geldi. Ali Çubuk (30), kullandığı kamyonetle kontrolsüz bir kavşakta, Ömer N. (25)’nin kullandığı hafif ticari araçla karşılaştı. Yol verme konusunda anlaşamayan sürücüler arasındaki tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Ömer N., tartışmanın kızışması üzerine elindeki tabancayı ateşleyerek Ali Çubuk’u vurdu. Yaralanan genç, yakınlarının yardımıyla hastaneye kaldırıldı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Şüpheli Ömer N. olay yerinden kaçarken, Jandarma ekipleri kısa sürede yakaladı. Kardeşi Can N. (20) de gözaltına alındı. Şüpheliler, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifade vermeye götürüldü.

Ömer N.’nin ifadesine göre, o ve kardeşi kargo teslimatı için bir adrese giderken karşılarına Ali Çubuk’un kullandığı araç çıktı. Tartışma sırasında Ali Çubuk ve yanındakiler kendilerine saldırdı. Kendisini savunmak için havaya ateş ettiğini, ancak Ali Çubuk’un silahı almak isterken ateşin çıktığını iddia etti.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Politika 3-sayfa İnegöl Kavga bursa Suç

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP