DOLAR 34,1657 0.08%
EURO 38,2175 -0.21%
ALTIN 2.917,95-0,51
BITCOIN 2240910-0.55276%
İstanbul
25°

PARÇALI AZ BULUTLU

20:18

YATSIYA KALAN SÜRE

Bursa Business School’da Dijital Dönüşüm Eğitimi Gerçekleştirildi
8 okunma

Bursa Business School’da Dijital Dönüşüm Eğitimi Gerçekleştirildi

ABONE OL
Eylül 27, 2024 07:50
Bursa Business School’da Dijital Dönüşüm Eğitimi Gerçekleştirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) vizyonunu yansıtan Bursa Business School (BBS), Uludağ’da eğitim faaliyetlerine devam ediyor. Son olarak, “Dijitali Anlamak ve Etkin Kullanmak” adlı eğitim programı iş dünyası temsilcilerini bir araya getirdi.

BBS, kapsamlı ve yenilikçi eğitim programlarıyla iş dünyası profesyonellerinin kariyer gelişimlerine katkı sağlamayı hedefliyor. “Dijitali Anlamak ve Etkin Kullanmak” eğitimi, dijital teknolojilerin iş dünyasındaki değişim ve dönüşümünü ele alarak Doçent Doktor Aysun Bozanta tarafından verildi.

İki gün süren eğitimde iş dünyası temsilcileri, dijital dönüşümün temel kavramları, dijital pazarlama stratejileri ve dijital müşteri deneyimi iyileştirmesi gibi konularda bilgi sahibi oldu. Bozanta, eğitimin verimli geçtiğini belirterek, katılımcıların aktif bir şekilde fikirlerini paylaştığını ve deneyimlerini aktardığını vurguladı. Eğitimde, dijital dünyanın fırsatları, şirketleri nasıl ileri taşıyabileceği, büyük veri ve yapay zeka gibi teknolojilerin entegrasyonu gibi konular ele alındı.

BBS’nin sunduğu imkanlar, hem eğitmenler hem de katılımcılar için rahat ve keyifli bir ortam sağladı. Bu da eğitimin kalitesini ve sonuçlarını olumlu yönde etkiledi.

“Eğitimde edindiğimiz bilgiler şirketimizin gelişimine katkı sağlayacak” diyen Coşkunöz Holding Stratejik Plan ve Pazarlama Kısım Müdürü Elif Karakoç Kırış, dijitalleşmeye olan ilgisi nedeniyle eğitime katıldığını belirtti. BBS’nin sunduğu ortamın sakinliği ve eğitimin keyifli atmosferi de takdirini kazandı.

Tokgözler firmasında finans yöneticisi Nurettin Yurtseven, üç kişilik bir ekip olarak eğitime katıldıklarını söyledi. Dijitali anlamak ve iş süreçlerine entegre etmenin, işletme verimliliklerini artıracağını ve ülke potansiyelinin global anlamda yükseleceğine inandığını ifade etti. Eğitimden, veri üretiminin derinleşmesi ve verilerin işlenmesi konusunda değerli bilgiler edindiklerini belirtti. BBS’nin ülkeye kazandırılmış olması da sevindirici bulduğunu ifade etti.

BURÇELİK firmasında satış mühendisi Aydın Köse, dijital dönüşümü anlamak amacıyla eğitime katıldığını belirtti. Eğitimde güncel bilgilerle firmalarındaki iş süreçlerini geliştirmek adına yapmaları gerekenleri öğrendiklerini ifade etti. BBS’nin altyapısını, verilen eğitimleri ve vizyonunu başarılı bulduğunu belirtti.

Bursa Ticaret Ve Sanayi Odası Bursa Ticaret Ve Sanayi Odası Ticaret Ve Sanayi Odası Dijital Dönüşüm İş Dünyası Teknoloji Etkinlik Ekonomi Eğitim Yerel bursa

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP