DOLAR 34,1561 0.16%
EURO 38,0206 -0.21%
ALTIN 2.880,630,21
BITCOIN 21669601.0472%
İstanbul
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:25

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Buika İstanbul’da Müzikseverlerle Buluştu
3 okunma

Buika İstanbul’da Müzikseverlerle Buluştu

ABONE OL
Eylül 23, 2024 09:48
Buika İstanbul’da Müzikseverlerle Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İspanyol şarkıcı Buika, Grammy ödüllü kariyeriyle Türkiye’ye geldi ve İstanbul’da müzikseverlerle buluştu.

Piu Entertainment organizasyonu tarafından düzenlenen konserde, Buika, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nun sahnesinde büyülü bir performans sergiledi.

Yaklaşık bir buçuk saat süren konser boyunca, “No Habra Nadie En El Mundo”, “La falsa moneda” ve “Mi nina Lola” gibi sevilen eserlerini seslendirdi.

İzleyicilerle sıcak bir iletişim kuran Buika, şarkılarının hikayelerini paylaşarak konserine ayrı bir anlam kattı.

İstanbul’a olan sevgisini dile getiren Buika, “Burada kendimi çok iyi hissediyorum ve hatta burada yaşamayı bile düşünüyorum. Ciddiyim. Türk müzisyenleri çok beğeniyorum, onların gibi şarkı söyleyebilmeyi çok isterdim,” dedi.

Konserinde Türkçe bir şarkı söyleme sözü veren Buika, bir sonraki İstanbul ziyaretinde bu sözünü yerine getirmeyi planlıyor.

Besteci, söz yazarı ve yorumcu Buika, eserlerinde flamenko, soul, Afrika müzikleri, R&B, rumba ve caz gibi farklı müzik türlerini ustalıkla bir araya getiriyor.

Türkiye turnesi kapsamında, Buika, yarın Ankara Bilkent Odeon’da, 25 Eylül’de Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda, 27 Eylül’de Antalya Açıkhava’da ve 28 Eylül’de İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda konserler verecek.

Kültür Sanat istanbul Magazin Türkiye Güncel Kültür Sanat Müzik

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP