DOLAR 34,2866 0.15%
EURO 37,2157 0.13%
ALTIN 3.017,730,21
BITCOIN 23453191.39621%
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

18:16

AKŞAMA KALAN SÜRE

Bugün Vizyonda 5 Yerli, 2 Yabancı Film
7 okunma

Bugün Vizyonda 5 Yerli, 2 Yabancı Film

ABONE OL
Ekim 25, 2024 07:47
Bugün Vizyonda 5 Yerli, 2 Yabancı Film
0

BEĞENDİM

ABONE OL

(ANKARA) – Sinemaseverleri heyecanlandıracak 7 film, bugün vizyona giriyor. Yerli ve yabancı yapımlar arasında Atatürk’ün çocukluğunu anlatan “Mustafa” ile 1930’ların Türkiye’sindeki sanat dünyasını konu alan “Bir Cumhuriyet Şarkısı” öne çıkıyor.

İşte bugün vizyona giren filmler:

Bir Cumhuriyet Şarkısı

1930’lu yıllarda sanat devrimi için mücadele eden gençlerin hikayesini anlatan bu dramatik ve tarihi film, Yağız Alp Akaydın yönetmenliğinde izleyiciyle buluşuyor. Başrollerde Salih Bademci, Ahmet Rıfat Sungar ve Ertan Saban yer alıyor.

Mustafa

Dört filmlik bir serinin ilk bölümü olan “Mustafa”, Atatürk’ün çocukluk yıllarını animasyon tekniğiyle ekranlara taşıyor. H. Sinan Güngör, Halil Öztürk ve İbrahim Turalı’nın yönettiği filmde, Altan Erkekli, Yaprak Selin Onat ve Elif Gizem Aykul seslendirme sanatçısı olarak yer alıyor.

Venom: Son Dans

Eddie Brock ve Venom’un tek vücutta yaşamaya alıştıkları hikayenin devamı niteliğindeki bu aksiyon ve fantastik filmde, ikilinin zorlu bir karar vermesi gerekiyor. Kelly Marcel yönetmenliğinde Tom Hardy, Chiwetel Ejiofor ve Juno Temple gibi isimler başrollerde yer alıyor.

Gün Doğarken

Duygularını ifade etmekte zorlanan bir gencin yolculuğunu konu alan “Gün Doğarken”, Runar Runarsson’un yönetmen koltuğunda oturduğu bir dram filmi. Başrollerde Elin Hall, Katla Njalsdottir ve Agust Örn B. Wigum yer alıyor.

Köprü

Başarılı bir iş insanının Gürcistan’da hiç tanımadığı bir kardeşinin olduğunu öğrenmesiyle gelişen olayları anlatan “Köprü”, Erekle Badurashvili’nin yönetmenliğinde aksiyon ve dram türünde izleyiciyle buluşuyor. Emre Kızılırmak, Nini Baduraşvili ve Zurab Tsintskiladze filmde rol alıyor.

Garez

Bir polis ekibinin uzun zamandır kullanılmayan bir otele ihbar üzerine gitmesiyle yaşanan korkunç olayları konu alan “Garez”, Can Beslen’in hem yönettiği hem de oynadığı bir korku filmi. Bilgehan Karaca ve Zişan Özlem Akçalı diğer başrollerde yer alıyor.

Elif ve Arkadaşları 2: Perişler

Elif ve arkadaşlarının Perişler’in ortaya çıkmasıyla hayatlarının bambaşka bir hal aldığı maceralarını anlatan “Elif ve Arkadaşları 2: Perişler”, İsa Doğmuş’un yönettiği bir animasyon filmi.

Kültür Sanat Marvel Sinema Eğitim Güncel Dünya

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.