DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2149088-0.7484%
İstanbul
20°

HAFİF YAĞMUR

13:02

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Bu transfer şampiyonluğu etkiler: Mourinho'ya 2 süperstar
27 okunma

Bu transfer şampiyonluğu etkiler: Mourinho'ya 2 süperstar

Trendyol Süper Lig'de de 3. haftaya girilmek üzere. Takımlar, transfer penceresi kapanmadan önce eksiklerini tamamlamak için yoğun bir mesai harcıyor....

ABONE OL
Ağustos 24, 2024 08:34
Bu transfer şampiyonluğu etkiler: Mourinho'ya 2 süperstar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

## Fenerbahçe’den Bayern Munich’e İki Yıldız İçin Teklif

Fenerbahçe, Almanya Bundesliga devinin iki önemli oyuncusu Leon Goretzka ve Kingsley Coman’ı kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğunu Alman medyası Bild duyurdu.

Habere göre, Coman kariyerine Almanya’da devam etmeyi tercih etti ve Fenerbahçe’nin teklifini bu sebeple reddetti. Sarı-lacivertliler ise Goretzka ile görüşmelerini sürdürüyor. Şu an için transfer konusunda olumlu veya olumsuz bir sonuç elde edilmediği belirtiliyor.

**PAYLAŞ**

facebook
twitter
email
whatsapp

## Galatasaray’dan Sol Bek İçin Atletico Madrid’e Teklif

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Atletico Madrid’den sol bek Javi Galan’ı kiralamak için girişimlerde bulundu.

Relevo’nun haberine göre, Atletico Madrid’de fazla şans bulamayan Galan için iki kulüp arasında henüz bir anlaşmaya varılamadı. Ancak görüşmelerin devam ettiği ve iki kulüp arasındaki iletişimin sıklaştığı belirtiliyor.

**PAYLAŞ**

facebook
twitter
email
whatsapp

## Napoli’den Scott McTominay İçin Flaş Teklif

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin de gündeminde yer alan Scott McTominay için Napoli devreye girdi.

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio’nun haberine göre, Napoli, Manchester United’a 25 milyon Euro’luk bir teklifte bulundu. İngiliz kulübünün ise McTominay için 30 milyon Euro talep ettiği belirtiliyor. Napoli transferi bitirmek için görüşmelerini sürdürüyor.

**PAYLAŞ**

facebook
twitter
email
whatsapp

## Trabzonspor’a Yeni Bir Golcü: Tolu Arokodare

Onuachu transferinde istediği sonuca ulaşamayan Trabzonspor, yeni bir golcü arayışına girdi. Fırtına’nın gündemine 1.97 boyunda golcü Tolu Arokodare girdi.

Milliyet’in haberine göre, bordo-mavililer, Belçika Ligi’nin güçlü ekiplerinden Genk’te forma giyen Arokodare ile ilk temasları sağladı. Transfer için kulüpten geri dönüş bekleniyor.

**PAYLAŞ**

facebook
twitter
email
whatsapp

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP