DOLAR 34,1127 0.27%
EURO 38,1065 0.11%
ALTIN 2.860,211,10
BITCOIN 21652051.94179%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

16:14

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Bronckhorst yıldız futbolcunun üzerini çizdi!
6 okunma

Bronckhorst yıldız futbolcunun üzerini çizdi!

Trendyol Süper Lig'de bu sezon dikkat çeken bir performans ortaya koyan Beşiktaş'ta Trabzonspor maçı sonrası Kosovalı yıldız oyuncu Milot Rashica sınıfta...

ABONE OL
Eylül 20, 2024 08:33
Bronckhorst yıldız futbolcunun üzerini çizdi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş, Süper Lig’de Trabzonspor deplasmanında ilk puan kaybını 1-1’lik skorla yaşadıktan sonra, evinde Eyüpspor’u ağırlamaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlılar, bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor ve teknik direktör Giovanni van Bronckhorst da kadroyu büyük ölçüde belirledi.

Genç yetenek Semih Kılıçsoy, Trabzonspor maçında sakatlığı nedeniyle sonradan oyuna girmişti ancak Eyüpspor maçında ilk 11’de sahaya çıkacak. Bu durum, milli arada sakatlık geçiren Semih’in fiziksel olarak hazır olduğunu gösteriyor. Genç yıldızın sahada olmasıyla birlikte, Milot Rashica’nın yedek kulübesine çekilmesi bekleniyor. Rashica’nın son maçtaki performansı beklentileri karşılamadığı için, sağ kanatta Joao Mario’ya şans verilmesi muhtemel.

Bronckhorst yıldız futbolcunun üzerini çizdi

Beşiktaş’ın orta sahasında ise rekabet oldukça yoğun. Gedson Fernandes ve Rafa Silva’nın üst düzey performansları, Al Musrati’nin istikrarlı oyununu gölgede bırakırken, Salih Uçan, Jean Onana ve Cher Ndour da teknik direktörün dikkatini çekmek için sıkı çalışıyor. Bu rekabetin antrenmanlarda verimliliği artırdığı ve teknik ekibi mutlu ettiği belirtiliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP