DOLAR 34,2957 0.37%
EURO 37,4786 -0.13%
ALTIN 2.913,270,84
BITCOIN 21030190.96468%
İstanbul
26°

AÇIK

16:04

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Bolu’da Otomobil Pazarlığında Sesler Yükseldi, Kavga Zannedildi
7 okunma

Bolu’da Otomobil Pazarlığında Sesler Yükseldi, Kavga Zannedildi

ABONE OL
Ekim 11, 2024 08:38
Bolu’da Otomobil Pazarlığında Sesler Yükseldi, Kavga Zannedildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bolu’daki 2. el otomobil pazarında yaşanan bir pazarlık, sosyal medyada adeta olay oldu. Bir galerici ile müşterinin arasındaki yoğun pazarlık, çevredekileri kavga sanmasına neden oldu. Seslerin yükseldiği anlar, saniye saniye kaydedildi.

Gaziantep’in Nurdağı ilçesinden Bolu’ya gelen bir aile, galerici Gürkan Güler’in dükkanında otomobil bakmaya başladı. Depremzede olduklarını söyleyen aile, Güler ile otomobilin fiyatını pazarlığa oturdu. Pazarlık sırasında seslerin yükselmesi, Güler’in yeğeni tarafından kaydedildi. Güler, “Kolum bir an çıktı sandım” notuyla paylaştığı videoyu sosyal medyaya yükleyince, olay büyük ilgi gördü. Görüntülerde, depremzede ailenin iki otomobil aldığı görüldü.

“Namazdan kalkıp yanımıza geldi”

Güler, uzun yıllardır böyle bir pazarlık yapmadığını söyledi. “Pazarlık, Anadolu kültürünün bir parçası. Genelde hayvan pazarlarında böyle yoğun pazarlıklar olur. Komşu esnafımız bizim pazarlığımızı kavga zannetmiş. Bir galerici arkadaşımız namazdan kalkıp yanımıza geldi, ‘Ne oluyor?’ diye sordu,” dedi.

“O günler gözümün önüne geldi”

Güler, pazarlık yaptığı müşterilerin depremzede olduğunu belirterek, “Videoda duyulacağı gibi, depremden dolayı mağdur olduklarını söyledi. Hayata yeniden başlıyorlar. Biz de esnaf dayanışması yaptık. 1999 yılında biz de deprem geçirmiştik, o günler geldi gözümüzün önüne. Yardımcı olmak için fiyatta indirim yaptık,” şeklinde konuştu.

“Az daha kolumu çıkarıyorlardı”

Güler, “Az daha kolumu çıkarıyorlardı. Paylaştığım videoyu doktor bir arkadaşım görmüş, ‘Hastaneye gel bir kontrol edelim. Belki kolunu askıya alırız’ dedi. Spontane gelişen bir olaydı. Yeğenim, o anları hatıra olsun diye kaydetmiş. Uzun zamandır böyle bir pazarlık görmemiştik. Bizim için de güzel bir hatıra oldu,” dedi. – BOLU

Yerel Haberler Cep Telefonu Sosyal Medya Otomobil Ekonomi Kültür Deprem Yerel Yaşam Medya Kavga bolu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP