DOLAR 34,1757 -0.08%
EURO 37,8488 0.04%
ALTIN 2.907,72-0,53
BITCOIN 2075773-0.95154%
İstanbul
20°

AÇIK

16:13

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Bodrum FK'da sıradaki hedef Kasımpaşa
4 okunma

Bodrum FK'da sıradaki hedef Kasımpaşa

Süper Lig'de üst üste Hatayspor ve Adana Demirspor'u yenerek 9 puanla üst sıralara tırmanan Bodrum Futbol Kulübü, bu hafta deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa...

ABONE OL
Ekim 3, 2024 10:33
Bodrum FK'da sıradaki hedef Kasımpaşa
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bodrum FK, galibiyet serisini sürdürmek için Kasımpaşa deplasmanına çıkmaya hazırlanıyor. Teknik Direktör İsmet Taşdemir, zorlu bir mücadeleye hazır olduklarını belirterek, “Bizim kendi oyun felsefemiz var ve bunu sahaya yansıttığımızda sonuç alıyoruz. Bu maçta da elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

Taşdemir, Kasımpaşa’nın Galatasaray’a karşı gösterdiği direnci hatırlatarak, “Kasımpaşa son yıllarda Süper Lig’de önemli bir güç haline geldi. Çok iyi bir kadroya sahipler ve her zaman zorlu bir rakip. Biz de bu zorluğa göre hazırlanıyoruz. Geçmişten tanıdığımız oyuncularımız Ahmet ve Celustka takıma katkı sağlıyor, yeni gelen arkadaşlarımız da oyunumuza uyum sağlamaya çalışıyor.” diye konuştu.

 CELUSTKA: TAKIMIMLA GURUR DUYUYORUM

Tecrübeli stoper Ondrej Celustka, takımın performansından duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Takım olarak çok iyi bir motivasyona sahibiz ve Kasımpaşa’dan da puanlarla dönmek istiyoruz.” dedi. Bodrum İlçe Stadı’nın atmosferinden etkilendiğini belirten Celustka, “Kariyerim boyunca büyük stadyumlarda oynadım ancak Bodrum’un atmosferi çok özel. Taraftarların sahaya yakın olması harika bir enerji yaratıyor. Taraftarlarla kurduğum bağ beni çok mutlu ediyor ve performansımı artırıyor.” şeklinde konuştu.

 GÖKHAN: BURADA BİR AİLE ORTAMI VAR

Yeni transfer edilen kaleci Gökhan Akkan, Bodrum FK’da çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Sezona Çaykur Rizespor’da başlamıştım ancak orada yaşanan olaylardan sonra buraya geldim. Burada gerçek bir aile ortamı var. Taylan başta olmak üzere herkes çok sıcak karşıladı. Aldığımız galibiyetler takımımızın potansiyelini gösteriyor. Güçlü bir kadroyuz ve mücadele gücümüz yüksek. Bu ligde mücadele çok önemli ve en iyi yerde sezonu bitirmek istiyoruz. Kulübümün başarısı için elimden gelenin en iyisini yapacağım.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.