DOLAR 34,1213 0.28%
EURO 38,1628 0.23%
ALTIN 2.879,121,78
BITCOIN 2142837-0.95095%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

20:32

YATSIYA KALAN SÜRE

Bodrum FK Süper Lig'deki  ilk galibiyetini arıyor
19 okunma

Bodrum FK Süper Lig'deki ilk galibiyetini arıyor

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Bodrum Futbol Kulübü ligin 2. haftasında deplasmanda Eyüpspor ile karşılaşacağı mücadelenin hazırlıklarını sürdürüyor.

ABONE OL
Ağustos 16, 2024 09:33
Bodrum FK Süper Lig'deki  ilk galibiyetini arıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Eyüpspor maçı öncesinde zorlu bir mücadeleye hazır olduklarını vurguladı. Rakibi iyi tanıdıklarını belirten Taşdemir, “Eyüpspor ile karşılıklı olarak zorlu bir maç oynayacağız. Geçen sezon iki maçta da yenilmiştik, ancak bu sezon daha güçlü bir kadroya sahipler. Biz de kendi oyun planımızı en iyi şekilde sahaya yansıtmayı hedefliyoruz. Ligdeki ikinci sınavımızdan iyi bir sonuçla ayrılmak için tüm zorluklara göre hazırlandık,” dedi.

Trendyol Süper Lig’in yeni ekiplerinden Bodrum FK, ligin 2. haftasında deplasmanda Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlılar, 19 Ağustos Pazartesi günü oynanacak maçta 3 puan hedefliyor.

İsmet Taşdemir, “İkinci maçımızda en iyi performansımızı sergilemek istiyoruz,” şeklinde konuştu.

Yeni transfer edilen forvet oyuncusu George Puşcaş hakkında konuşan Taşdemir, “Takıma hiçbir katkı sağlayamayacağını düşündüğümüz bir oyuncuyu kadromuza katmayız. Puşcaş’ın takımımıza faydalı olacağına inanıyoruz. Uzun süredir takip ettiğimiz bir oyuncu. Milli takımda ve birçok kulüpte oynamış, kalitesi tartışılmaz. Ancak, önemli olan bizim takımımıza adapte olması. Ona alışmamız ve onu oyunumuza entegre etmemiz gerekiyor. İyi bir sezon geçireceğine inanıyorum. Uluslararası düzeyde deneyimli bir golcü, ancak bizim takımımızda nasıl performans göstereceği önemli. Adaptasyonu ve iletişimi sağlanabilirse golcülük yeteneğinde şüphe yok,” dedi.

Gaziantep FK maçında üstün bir oyun sergilediklerini ancak sonuç alamadıklarını söyleyen Taşdemir, “Sadece bu maçta değil, seyircisiz oynanan bütün maçlarda yavan bir hava hakim. Ancak biz bu yavanlığa rağmen doğru oynadık. Çok gol kaçırdık, çok iyi oynadık ama mağlup olduk. Bu ligin gerçeklerinden biri de bu, pozisyon vermeden de mağlup olabiliyorsunuz. Dolayısıyla son düdüğe kadar konsantrasyonu kaybetmemek gerekiyor. Maalesef bir gol yedik. İyi mücadele ettiler ama biz daha iyi oynadık. Artılarımız çok fazla, eksikliklerimizi gidererek yolumuza devam edeceğiz,” şeklinde konuştu.

Bodrum FK’ya transfer olan George Puşcaş, “Hava değişikliğine ihtiyacım vardı, bu yüzden Bodrum’a geldiğim için mutluyum. Aç ve istekli bir takıma gelmek istiyordum. Transfer gerçekleştiği için çok mutluyum. Bodrum’un başarısı çok önemli. Bu kadar kısa sürede lige yükselmek büyük bir başarı. Burada bir aile olduğunu söylediler ve gerçekten de öyle. Oyuncuların ne kadar istekli olduğunu gördüm. Tabii ki taraftarlar her kulüp için çok önemli, biz de onlarla bir araya gelmek için sabırsızlanıyoruz,” dedi.

Tecrübeli oyuncu Kenan Özer ise, “Tekrar Süper Lig’de oynamak gurur verici. Türkiye’nin en üst ligi olan Süper Lig’de oynamak her futbolcunun hayalidir. Daha önce burada oynamıştım, ancak şu an Bodrum ile tekrar dönmek çok büyük bir keyif. Arkadaşlarımın ikinci ligde kazandıkları şampiyonluk ve verdikleri mücadeleyi biliyorum. Beraber geçirdiğimiz iki yıl çok güzel hatıralar bıraktı. Süper Lig heyecanı yaşamak benim için unutulmaz bir deneyim. Bu ligde kalıcı olmak için daha da mücadele etmemiz gerekiyor. Gaziantep FK maçında çok üzüldük. Özellikle Süper Lig’de ilk kez oynayan arkadaşlarımız için çok isterdim o maçı kazanmamızı. Bu maçı kaybetmemize rağmen çok büyük bir tecrübe oldu. Maçın sonuna kadar kontrol bizdeydi. Gelecek adına umutluyum. Takıma ve arkadaşlarıma çok güveniyorum. Yakaladığımız aile havasını koruyacağız ve galibiyetlerin geleceğine inanıyorum,” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP