DOLAR 34,1869 0.07%
EURO 38,3043 0.35%
ALTIN 2.898,43-0,73
BITCOIN 2174919-2.90409%
İstanbul
16°

HAFİF YAĞMUR

16:17

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Bodrum FK ilke imza attı!
6 okunma

Bodrum FK ilke imza attı!

Süper Lig'in 7'nci haftasında evinde sonuncu Adana Demirspor'u yeni yıldızları Puşkaş (2) ve Seferi'nin golleriyle 3-1 yenen Bodrum Futbol Kulübü, yine bir...

ABONE OL
Eylül 30, 2024 09:34
Bodrum FK ilke imza attı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatayspor’u deplasmanda 1-0 yenen Bodrum FK, Adana Demirspor’u da mağlup ederek Süper Lig tarihinde ilk kez üst üste iki maç kazanma başarısını gösterdi. Bu galibiyet, son sırada yer alan rakibin rahat bir şekilde yenilmesiyle geldi ve Ege ekibini 9 puanla üst sıralara taşıdı.

Teknik Direktör İsmet Taşdemir, Süper Lig’e yavaş yavaş adapte olduklarını belirtti. “Geçen hafta ilk deplasman galibiyetimizi aldık. Adana Demirspor maçını kazanırsak önemli bir adım atacağımızı biliyorduk. Bu sezon bizim için her şey bir ilk. İki haftalık galibiyet serisi de bu anlamda bir ilk oldu. Oyunun bazı bölümlerinde rakibimiz üstünlüğü ele geçirdi ama genel anlamda maç bizim kontrolümüzdeydi. Harika goller atıldı ve oyuncularım maçı kazanmayı bildi. Adana Demirspor karşılaşmasını iyi atlattık ama ligin zorlukları devam ediyor.” dedi.

Çıkışlarını devam ettirmek için sıkı çalışacaklarını belirten Taşdemir, “Zorluklarla mücadele etmeye ve kendimizi üst sıralarda konumlandırmaya devam edeceğiz. Oynadığımız futbolla keyif vermek ve lige renk katmak istiyoruz.” diye ekledi.

Öte yandan, Adana Demirspor maçından önce Bodrum FK, Gökdeniz Bayrakdar ile ilgili kötü bir haber aldı. Maç öncesi ağrıları nedeniyle kadrodan çıkarılan Gökdeniz, acil bir apandisit ameliyatı geçirdi. Tecrübeli futbolcunun sağlık durumunun iyi olduğu ve önümüzdeki hafta takımla antrenmanlara katılabileceği belirtildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP