DOLAR 34,1133 0.28%
EURO 38,0927 0.08%
ALTIN 2.863,521,22
BITCOIN 21638671.68619%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:14

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Bodrum FK – Gaziantep FK maçı saat kaçta hangi kanalda?
4 okunma

Bodrum FK – Gaziantep FK maçı saat kaçta hangi kanalda?

Süper Lig'in yeni takımlarından Bodrum FK ilk hafta maçında sahasında Gaziantep FK'yı ağırlayacak. Ege ekibinin hedefi ilk maçından galibiyetle ayrılmak. Antep...

ABONE OL
Ağustos 12, 2024 07:35
Bodrum FK – Gaziantep FK maçı saat kaçta hangi kanalda?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig’in yeni sezonunda Bodrum İlçe Stadı’nda oynanacak Sipay Bodrum FK ile Gaziantep FK karşılaşmasının detaylarını duyurdu. Süper Lig’de ilk kez ev sahipliği yapacak olan stat, aydınlatma çalışmalarının tamamlanmasıyla müsabakaya hazır hale geldi.

Bodrum FK ve Gaziantep FK, ligdeki ilk karşılaşmalarında sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. Bu heyecan verici mücadele, 12 Ağustos Pazartesi akşamı saat 21.00’de başlayacak.

BODRUM FK – GAZİANTEP FK MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Bodrumspor ile Gaziantep FK arasındaki karşılaşma, 12 Ağustos Pazartesi günü saat 21.00’de beIN Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Maçın canlı anlatımına fanatik.com.tr’den ulaşabilirsiniz.

Maçı, Mehmet Türkmen hakemliğinde yönetilecek. Yan hakemler Mehmet Emin Tuğral ve Emir Eray Eyisoy, dördüncü hakem ise Mehmet Ali Özer olacak.

Bodrum FK - Gaziantep FK maçı saat kaçta hangi kanalda

BODRUM TARAFTARINDAN YOKSUN KALACAK

Süper Lig’de ilk kez mücadele edecek olan Bodrum FK, maçı taraftar desteğinden yoksun olarak oynayacak. Bunun sebebi, geçen sezon Play-Off’tan sarkan bir cezanın devam etmesidir.

BORDUM’DAN 8 TRANSFER

Teknik Direktör İsmet Taşdemir yönetiminde istikrarlı bir kadro oluşturan Bodrum, Süper Lig maratonuna hazırlanmak için 8 yeni transfer gerçekleştirdi. Amatör dönemden beri takımda yer alan Celal Dumanlı ve Erkan Değişmez’in yanı sıra geçen sezonki kadronun büyük bir kısmı korunmuştur.

Bodrum FK, transfer döneminde Gabriel Obekpa, Fredy Riberio, Zdravko Dimitrov, Christophe Herelle, Yusuf Sertkaya, Enes Öğrüce, Seçkin Batuhan Fırıncı ve Murat Sipahioğlu gibi önemli isimleri kadrosuna kattı.

Bodrum FK - Gaziantep FK maçı saat kaçta hangi kanalda

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP