DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21568030.34759%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

Bülent Uygun'dan Kayserispor açıklaması: Ebedi dost ve ezeli rakibimiz
8 okunma

Bülent Uygun'dan Kayserispor açıklaması: Ebedi dost ve ezeli rakibimiz

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, hafta sonu oynayacakları Kayserispor maçına ilişkin, Ebedi dost ve ezeli rakibimiz. Kayserispor geçtiğimiz hafta...

ABONE OL
Ağustos 13, 2024 10:35
Bülent Uygun'dan Kayserispor açıklaması: Ebedi dost ve ezeli rakibimiz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sivasspor, 17 Ağustos Cumartesi günü Kayserispor’a konuk olarak Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında mücadele edecek. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, karşılaşmanın hazırlıklarıyla ilgili basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.

Ligin başlamasının heyecanını paylaşan Uygun, tüm takımlara kazasız ve sakatlıksız bir sezon diledi. Trabzonspor ile oynanan ilk hafta maçını değerlendiren Uygun, “Kadrosu oturmuş, bizden daha erken başlayan ve iyi bir takım olan Trabzonspor’a karşı kendi evimizde pozisyonlar bulduk. Beraberlik sonucunda memnunuz, iyi bir oyun sergilediğimizi düşünüyoruz.” dedi.

Gelecek hafta oynayacakları Kayserispor maçı için “Ebedi dost ve ezeli rakibimiz Kayserispor. Geçtiğimiz hafta maç oynamayan Kayserispor, kendi hazırlıklarını tamamlamış olacak. Deplasmana gidiyoruz. Sivasspor her zaman olduğu gibi kazanmaya odaklanmış, oyun sistemi ve mücadelesi ile taraftarını mutlu eden, yukarılara oynamak için mücadele eden bir takım olma hedefiyle sahaya çıkacak.” ifadelerini kullandı.

Yeni transfer Keita Balde hakkında konuşan Uygun, “Balde transferi için Bahattin Eken başkanımız 10-15 gündür yoğun çaba sarf etti. Birçok takımın istediği bir oyuncuydu. Burak Özçoban ile birlikte doğru stratejiyi izleyerek hem istediğimiz fiyata hem de böyle değerli bir oyuncuyu kadromuza kattık. Bu durum hem bize güç katacak hem de taraftarlarımızı mutlu edecektir. Trabzonspor maçına 14 bin taraftarımız geldi. Hedefim stadyumu tamamen doldurmak ve milli maçları Sivasspor’a getirmek. Her maçta taraftarımızın desteğini görmek istiyoruz. Birlikte yaratacağımız güç çok önemli. 20 yıldır ayrık olan taraftar gruplarını birleştirmenin gururunu yaşıyorum. ‘Kırmız Duvar’ olarak yepyeni bir güç var.” dedi.

Fikstürde 18 maç BAY geçiren takımın takip edileceği sorusuna Uygun, “Kader gayrete aşıktır. Kaderimizde bu varmış, fikstür böyle oluştu. Kimsenin kötü niyeti yok. Belki zor bir süreç olacak ama atlatmasını biliyorum. Geçtiğimiz sezon 8 maçı 2 haftada oynamıştık. Bu yüzden önemli değil. Sahaya çıkacağız, ona göre dinleneceğiz, ona göre hazırlıklarımızı yapacağız. Kendi işimizi en iyi şekilde yapıp bu sezonu herkesi mutlu edecek şekilde tamamlamak istiyoruz. Yeni arkadaşlar katılacak, eksik bölgelerimizi tamamlamış olacağız. Gençlerimizi kadroya dahil ettik. Bu süreci doğru yönetip istediğimiz sonuçları almak istiyoruz.” diye cevap verdi.

Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri’nde yapılan antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Koşu ile başlayan antrenman, ısınma ve denge çalışmalarıyla devam etti. Ardından istasyon çalışması yapan oyuncular, son bölümde topla çalışmalarda yer aldı. Sivasspor, yarın gerçekleştireceği antrenmanla Kayserispor maçının hazırlıklarına devam edecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP