DOLAR 34,1557 0.16%
EURO 38,0110 -0.23%
ALTIN 2.878,750,14
BITCOIN 21663751.40764%
İstanbul
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:25

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Bülent Uygun'dan flaş transfer açıklaması
17 okunma

Bülent Uygun'dan flaş transfer açıklaması

Net Global Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, kırmızı-beyazlı kulüp yönetiminden 4 transfer istediğini söyledi.

ABONE OL
Ağustos 31, 2024 09:34
Bülent Uygun'dan flaş transfer açıklaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş maçının zorluğunun farkında olduklarını ve her maça kazanmak için çıkacaklarını söyledi. Beşiktaş’ın sezona iyi başladığını ve Avrupa kupalarında başarılı olduğunu vurgulayan Çalımbay, “Beşiktaş ligde iyi bir başlangıç yaptı, aynı zamanda bir kupayla sezona başlamanın moralini yaşıyorlar. Şampiyonluk için en büyük adaylardan biri olduklarını düşünüyorum. Biz ise zor bir dönem geçirdik. Yönetim değişikliği yaşandı, bazı oyuncularımız ayrıldı, yeni oyuncular katıldı.” dedi.

Çalımbay, mevcut kadroya uygun bir oyun felsefesi benimsemek istediklerini belirterek, “Beşiktaş maçı zorlu olacak, ancak biz her maça puan veya puanlar için çıkıyoruz. Geçtiğimiz hafta evimizde beklemediğimiz bir mağlubiyet yaşadık. Milli ara bize iyi gelecek.” diye konuştu.

Rey Manaj’ın transferiyle ilgili çıkan haberlere değinen Çalımbay, 27 yaşındaki Arnavut forvet için sezon başında bazı takımlarla görüştüklerini ancak anlaşamadıklarını ifade etti. “İstediğimiz fiyatlarda anlaşma sağlayamadık. Bunu Manaj’a da söyledik. Kendisinden ayrılmak istemiyoruz, iki yıllık daha sözleşmesi var. Türkiye’den iki takımın ilgisi var. Avrupa’da transfer dönemi 3 Eylül’de sona eriyor. Manaj, aksilik olmazsa bizimle yoluna devam edecek.” dedi.

Çalımbay, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ve yönetimden iki Türk, iki de yabancı oyuncu transfer etmelerini talep ettiğini belirtti. “Eğer ekonomik olarak uygun olursa transfer yapacağız. Sivasspor, dernek yasasına göre yönetilen ve tek borçsuz kulüp. Kulübü zor duruma sokmak istemiyorum. Sadece transfer yapmak için transfer yapılmasını da istemem.” diye konuştu.

Çalımbay, geçen sezonu başarılı bir şekilde tamamladıklarını ve hedeflerinin Sivasspor’u yeniden Avrupa kupalarına taşımak olduğunu söyledi.

Çalımbay, kızının sağlık durumu hakkında da bilgi verdi. Şeker komasına giren 28 yaşındaki kızı Almina Tude Uygun’un sağlığının iyiye gittiğini belirten Çalımbay, “15 gün benim için de zor geçti. İnsanların evlatları ile sınanmasını istemem, biz de bir sınav geçirdik. Şükürler olsun, hiçbir problemi olmadan atlattık. Bu süreçte Sayın Bakanımızdan, bütün doktorlara ve sevenlerimize kadar herkes destek oldu. Sağlığı normale dönmüş durumda, şekeri 170’lere indi. Biraz daha düşürmeye çalışıyoruz. İstirahat ediyor, iyi durumda.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP