DOLAR 34,1186 0.29%
EURO 38,1589 0.23%
ALTIN
BITCOIN 2145188-0.35717%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

‘Bizi Birleştiren Hayat’, ‘aşk’la geliyor!
9 okunma

‘Bizi Birleştiren Hayat’, ‘aşk’la geliyor!

İki kız kardeşin anneanneleriyle olan sırlarla dolu ilişkisinin anlatıldığı ‘Bizi Birleştiren Hayat’ın yeni tanıtım filminden aşk çıktı. Dizinin ikinci fragmanında ‘Hemşire Yasemin’ ile ‘Doktor Burak’ın çalıştıkları hastanede çarpışarak tanışması, yeni bir aşkın fitilini ateşliyor.

ABONE OL
Eylül 5, 2024 07:14
‘Bizi Birleştiren Hayat’, ‘aşk’la geliyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kanal D’nin yeni günlük dizisi “Bizi Birleştiren Hayat”, Kayra Zabcı ve Emir Gülsever’in başrollerinde yer aldığı bir aşk ve gizem hikayesini konu alıyor. Kayra Zabcı dizide Hemşire Yasemin, Emir Gülsever ise Doktor Burak rolünü üstleniyor.

Dizinin ikinci fragmanı, Münevver Hanım’ı canlandıran usta oyuncu Nilgün Kasapbaşoğlu’nun otoriter kişiliğini gözler önüne seriyor. Gizemli bir atmosferin hakim olduğu fragmanda, kaderin cilvesi sonucu yolları kesişen Yasemin ile Burak’ın yakınlaşması, umudun varlığını vurguluyor.

Bizi Birleştiren Hayat, aşkla geliyor

Fragmanda, torunu Mine’ye karşı şüphe besleyen Münevver Hanım, evin kurallarını sert bir dille açıklıyor. Mine’nin Münevver Hanım’a “Saçların ne güzel, tıpkı anneminkiler gibi…” demesi ise izleyicileri duygulandırıyor.

Bizi Birleştiren Hayat, aşkla geliyor

Senaryosu Berrin Tezcan Dağçınar tarafından kaleme alınan “Bizi Birleştiren Hayat”, Royal Pictures yapımcılığında, Ayhan Özdemir’in yönetmenliğinde hayata geçirildi. İstanbul’da özel bir platoda çekilen dizinin kadrosunda Nilgün Kasapbaşoğlu, Kayra Zabcı, Emir Gülsever’in yanı sıra Şerif Bozkurt, Yeşim Ceylan, Hazal Güzel, Doğaç Gözüdeli, Zelal Barlas, İrem Korkmaz, Ferah Nesrin Yıldırım, Savaş Alp Başar, Elif Naz Sabuncu, Sibel Salihoğlu, Öznur Kula gibi isimler yer alıyor.

Bizi Birleştiren Hayat, aşkla geliyor

“Bizi Birleştiren Hayat”, 9 Eylül Pazartesi’nden itibaren hafta içi her gün saat 11.00’de Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP