DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2151498-0.62654%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

16:28

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Beyşehir’deki Karaburun Plajı Tatilcileri Ağırlıyor
15 okunma

Beyşehir’deki Karaburun Plajı Tatilcileri Ağırlıyor

ABONE OL
Eylül 2, 2024 07:55
Beyşehir’deki Karaburun Plajı Tatilcileri Ağırlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya’nın Beyşehir ilçesinde yer alan Karaburun plajı, günübirlik ziyaretçilere kapılarını açıyor.

Beyşehir Gölü’nün kıyısında bulunan ve son yıllarda belediye tarafından turizme kazandırılan bu plaj, tatilcilerin gözdesi haline geldi.

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü olan Beyşehir Gölü’nün Üstünler bölgesinde yer alan Karaburun plajı, tatilcilerin tercih ettiği noktalar arasında yer alıyor.

Konya-Beyşehir-Antalya kara yolu üzerinden kolayca ulaşılabilen bu plaj, günübirlik tatil imkanı sunuyor. Ziyaretçiler, gölün serin sularında yüzerek, kumsalda güneşlenerek ve doğanın güzelliklerinin tadını çıkararak keyifli zaman geçiriyorlar.

Bazı tatilciler kum voleybolu oynamanın veya su sporları yapmanın tadını çıkarırken, bazı aileler de plaj çevresindeki ağaçlık alanlarda göl manzaralı piknik ve kamp yapma imkanına sahipler.

Plaj ve çevresi çadır ve karavanlı ziyaretçiler için de ideal bir mekan.

Beyşehir Gölü kıyısındaki Karaburun plajına araçlarla giriş için 60 TL ücret ödeniyor. Ziyaretçiler burada şezlong, şemsiye, mescit, tuvalet, duş, soyunma odaları ve kafe-büfe gibi olanaklardan faydalanabiliyorlar.

3 kilometrelik kıyı şeridinde cankurtaranların görev aldığı plajda, kıyı temizliği de düzenli olarak gerçekleştiriliyor.

Kaynak: AA / Güncel

Beyşehir Gölü Beyşehir Tatil konya Turizm Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP