DOLAR 34,1186 0.29%
EURO 38,1589 0.23%
ALTIN
BITCOIN 2145188-0.35717%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

Beyoğlu Emekli Evi’nde Açık Hava Film Gösterimi
4 okunma

Beyoğlu Emekli Evi’nde Açık Hava Film Gösterimi

ABONE OL
Ağustos 13, 2024 10:48
Beyoğlu Emekli Evi’nde Açık Hava Film Gösterimi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beyoğlu Belediyesi, Kasımpaşa’daki yeni Emekli Evi’nin bahçesinde açık hava film gösterimi düzenleyerek emekli vatandaşları bir araya getirdi. Aileleriyle birlikte gelen emekliler, açık havada film izleme keyfini doyasıya yaşadılar. Bu özel etkinlik, yıllardır özlenen güzel anıları yeniden yaşama fırsatı sundu.

Beyoğlu Belediyesi’nin ‘Beyoğlu Yazlık Sinema’ etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen gösterimde, Kıvanç Tatlıtuğ ve Mert Fırat’ın başrollerini paylaştığı ‘Kelebeğin Rüyası’ filmi seçildi. Sıcak havalarda gündüzleri dışarı çıkmak istemeyen emekliler, akşam serinliğinde bir araya gelerek hem eğlenceli vakit geçirdiler hem de nostaljik bir atmosferin tadını çıkardılar.

“YILLARDIR ÖZLENEN GÜZEL BİR ETKİNLİK”

Etkinliğe katılan Erciyes çifti, açık hava film gösterimlerinin Türkiye geneline yayılmasını dile getirerek bu etkinliğin yıllarca özlenen bir geleneğin yeniden canlanması olduğunu ifade ettiler.

Can çifti ise, Emekli Evi’nin açılışını televizyondan izlediklerini ve bu güzel mekânı yakından görmek istediklerini belirtti. Emekli Evi’nin uygun fiyatları ve keyifli atmosferi dikkatlerini çekmiş ve tesadüfen açık hava film gösterimine denk gelmişler.

Emekli Evi’nin bahçesinde düzenlenecek olan açık hava film gösterimleri her pazartesi akşamı saat 21.00’da gerçekleşecek ve 30 Eylül’e kadar devam edecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat

Beyoğlu Belediyesi Kasımpaşa Beyoğlu Yaşam Kültür Sanat Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP