DOLAR 34,1159 0.28%
EURO 38,1597 0.25%
ALTIN 2.868,681,41
BITCOIN 21567250.40791%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:14

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Beylikdüzü’nde Zafer Bayramı Zeynep Bastık konseriyle kutlandı
12 okunma

Beylikdüzü’nde Zafer Bayramı Zeynep Bastık konseriyle kutlandı

ABONE OL
Ağustos 31, 2024 07:48
Beylikdüzü’nde Zafer Bayramı Zeynep Bastık konseriyle kutlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

30 Ağustos Zafer Bayramı, Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği özel bir etkinlikle coşkulu bir şekilde kutlandı. Zeynep Bastık’ın sahne aldığı konsere, yüzlerce vatandaş katıldı ve şarkılara eşlik ederek unutulmaz anlar yaşadı.

Beylikdüzü’nde 30 Ağustos’un 102. yıl dönümü, şehrin kalbinde düzenlenen renkli bir kortejle başladı. Klasik otomobiller ve bisikletlilerin katılımıyla hareketlenen kortej, Beylik Pazar Alanı’ndan yola çıktı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve eşi Zehra Çalık, ilçe protokolü, sivil toplum kuruluşları ve her yaştan vatandaş, bu görkemli yürüyüşe eşlik etti. Yürüyüş, Cumhuriyet Etkinlik Alanı’nda sona erdi.

‘BİZ 102 YILDIR İKTİDARIZ’

Konuşmasında Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Bugün, gözlerinde zafer ışığı, cumhuriyet aşkı ve sevgisi taşıyan binlerce insanı görüyorum. Biz 102 yıldır iktidarız, 102 yıldır iktidar olan bir fikrin ve bir liderin neferleriyiz. O lider, yaşamının tümünü mütevazı bir şekilde geçirdi, bu nedenle iktidarın anlamı bazen unutuldu. İktidar şan, şöhret veya saltanat değil. İktidar, ortaya konulan fikirler ve gerçekleştirilen icraatlardır. İktidar, milleti kucaklayan sevgi ve şefkattir. Biz sadece bir iktidar görüyoruz, o da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün iktidarıdır,” diye konuştu.

Konserin sonunda, şarkıcı Zeynep Bastık’a plaket ve çiçek takdim edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat

Beylikdüzü Belediyesi Zeynep Bastık Beylikdüzü Eğitim Kültür Sanat Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.