DOLAR 34,0896 0.2%
EURO 38,1315 0.17%
ALTIN 2.846,920,63
BITCOIN 21735342.65513%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Betül Demir klip ortasında saç kestirdi! ‘Anında kuaföre söyledik’
5 okunma

Betül Demir klip ortasında saç kestirdi! ‘Anında kuaföre söyledik’

'Aa' adlı yeni şarkısını geçtiğimiz ay müzikseverlerle buluşturan Betül Demir, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Betül Demir, yeni imajı hakkında konuştu.

ABONE OL
Ağustos 10, 2024 07:14
Betül Demir klip ortasında saç kestirdi! ‘Anında kuaföre söyledik’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Betül Demir, Bebek’te gazetecilerle sohbet ederken, düzenli olarak yürüyüşe çıktığını ancak genellikle sabah erken saatlerde geldiğini söyledi. O sabah geç çıktığı için basın mensuplarıyla karşılaştığını ve saçındaki değişikliğin sebebinin hep aynı görünmek istememesinden kaynaklandığını belirtti. Bir klip çekimi sırasında aniden saçlarını kestirme kararı aldığını ve kuaföre hemen haber vererek çekim esnasında saçlarının kesildiğini açıkladı.

“ARTIK KEMERLERİ SIKTIM”

Şarkıcı, sahne kıyafetleriyle ilgili çarpıcı bir itirafta bulunarak, pahalılıktan dolayı kemerleri sıkmak zorunda kaldığını söyledi. Bazı kıyafetlerin çok pahalı olduğunu ve bu yüzden kıyafetleri modifiye ettirdiğini veya düzenleyerek tekrar giydiğini belirtti. Bazen tasarımcı arkadaşlarının tasarımlarını giydiğini ve geri verdiğini de sözlerine ekledi. Paylaşmanın güzel olduğunu ve o da bazen bu paylaşımın bir parçası olduğunu ifade etti. Böylece sahne kıyafetlerini idare ediyor.

Betül Demir klip ortasında saç kestirdi Anında kuaföre söyledik

“BEN OLSAM KAFALARINI KIRARDIM”

Ajda Pekkan’ın Harbiye Açıkhava konserinde protokol seyircilerinin erken ayrılması üzerine sinirlenmesiyle ilgili olarak, Betül Demir, Ajda Pekkan’ın kesinlikle haklı olduğunu belirtti. Ajda Pekkan’ı izlemek için orada olduklarını ve hala onu izleyebilmek için şanslı olduklarını vurguladı. Milletimizin konser adabını bilmediğini ve Ajda Pekkan gibi sanatçıların dünyaya çok az geldiğini ifade etti. Betül Demir, “Ben olsam kafalarını kırardım” diyerek güldü.

Betül Demir klip ortasında saç kestirdi Anında kuaföre söyledik

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP