DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2143636-0.62943%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

20:29

YATSIYA KALAN SÜRE

Beşiktaş'tan transferde Chelsea harekatı: 10 milyon Euro opsiyon…
22 okunma

Beşiktaş'tan transferde Chelsea harekatı: 10 milyon Euro opsiyon…

Muleka’yı resmen Arabistan’a kiralayan Kartal, hücum hattında açılan kontenjanı yıldız bir futoblcu ile dolduracak. Siyah-Beyazlılar, bu transferi kısa sürede...

ABONE OL
Ağustos 23, 2024 07:34
Beşiktaş'tan transferde Chelsea harekatı: 10 milyon Euro opsiyon…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

## Beşiktaş Transferde Son Hızla Devam Ediyor!

Beşiktaş, yaz transfer döneminde yeni bir atağa kalkıyor ve kadrosuna önemli bir takviye daha yapmaya hazırlanıyor. Ciro Immobile, Rafa Silva, Gabriel Paulista, Can Keleş, Emirhan Topçu ve Cher Ndour’un ardından siyah-beyazlılar hücum hattına bir oyuncu daha katacak.

MULEKA KİRALANDI

Beşiktaş, forvet oyuncusu Jackson Muleka’yı Suudi Arabistan ekibi Al-Kholood’a kiraladığını resmen duyurdu. Yapılan açıklamada, Muleka’nın 2024-25 sezonunun sonuna kadar Al-Kholood’un formasını giyeceği belirtildi. Siyah-beyazlılar, genç oyuncuya yeni takımında başarılar diledi.

Beşiktaştan transferde Chelsea harekatı: 10 milyon Euro opsiyon...

ANGELO’DA SON DETAYLAR

Muleka’nın Al-Kholood’a transferi, Beşiktaş’ın yabancı kontenjanında yer açmasını sağladı ve Chelsea’den Angelo Gabriel’in kiralanmasının önünü açtı. Beşiktaş, Angelo’yu kadrosuna katmak için son detayları görüşüyor.

Angelo Gabriel, Beşiktaş’a çok yakın!

Al-Kholood, Muleka’nın transferi karşılığında Beşiktaş’a 1 milyon Euro kiralama bedeli ödeyecek. Ayrıca Suudi ekibi, bu sezon küme düşmezse Muleka’nın satın alma opsiyonunu devreye sokacak ve yaklaşık 2 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

10 MİLYON OPSİYON

Beşiktaş, Angelo Gabriel’i satın alma opsiyonuyla kiralamayı planlıyor. Bu opsiyonun bedeli ise yaklaşık 10 milyon Euro olarak belirlendi. Siyah-Beyazlılar, genç Sambacı’yı İstanbul’a getirmek için son aşamaya geldi.

Beşiktaştan transferde Chelsea harekatı: 10 milyon Euro opsiyon...

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP