DOLAR 34,1136 0.28%
EURO 38,1216 0.14%
ALTIN 2.862,951,20
BITCOIN 2142340-0.29832%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

18:57

AKŞAMA KALAN SÜRE

Beşiktaş'tan transfer açıklaması: Güzel gelişmeler oldu
9 okunma

Beşiktaş'tan transfer açıklaması: Güzel gelişmeler oldu

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Yollayabildiğimiz oyuncuların yerine oyuncu alabileceğiz ama son günlerde güzel gelişmeler oldu. Bazı oyuncular...

ABONE OL
Ağustos 12, 2024 07:34
Beşiktaş'tan transfer açıklaması: Güzel gelişmeler oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Feyyaz Uçar, Samsunspor karşılaşmasının ardından basın mensuplarına verdiği demeçte, ligin ilk karşılaşmalarının her zaman zorlu geçtiğini ifade etti.

Uçar, sıcak havanın futbolcuların performansını etkilediğini belirterek, “Zemin de pek iyi durumda değildi fakat deplasmanda galibiyetle başlamak lige çok önemliydi.” şeklinde yorumladı.

Bir gazetecinin siyah-beyazlı oyunculara gelen transfer teklifleri hakkındaki sorusuna Uçar şu cevabı verdi:

“Takımdan gönderdiğimiz oyuncuların yerine yeni oyuncular alma imkanımız olacak. Son günlerde olumlu gelişmeler yaşandı. Bazı oyuncular ayrılmaya sıcak bakıyor ve bize yardımcı oluyorlar. Onların yerine mutlaka transferler yapacağız, çalışmalar devam ediyor. Yerli ya da yabancı olabilirler.”

Takımda hala bazı eksiklikler olduğunu ancak bunların çözülemez sorunlar olmadığını vurgulayan Uçar, “Geçen sezondan gelen en önemli sorunumuz hücumda pozisyon üretmek ve son vuruşlardı. Sezon başında yaptığımız transferlerle bu sorunu çözecek oyuncuları kadromuza kattık. Diğer bölgelere de takviyeler yapmak istiyoruz, mümkün olduğunca.” dedi.

Masuaku ve diğer oyunculara transfer teklifleri geldiğini aktaran Uçar, “Kadroda kaliteli oyuncularımız var. Bunun farkındayız. Teknik direktörün bu konudaki kararı çok önemli. Takım içinde sağlıklı bir rekabet ortamı yaratılmasını hedefliyor. Onun talimatları doğrultusunda hareket edeceğiz. Birçok oyuncumuza teklif var. Bunu açıkça söyleyebilirim.” diye ekledi.

Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar da tüm takımlara güzel bir sezon diledi.

Beşiktaştan transfer açıklaması: Güzel gelişmeler oldu

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP