DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21571500.49497%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

Beşiktaş'tan TFF'ye erteleme başvurusu! İki maç için…
8 okunma

Beşiktaş'tan TFF'ye erteleme başvurusu! İki maç için…

Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar, Süper Lig'deki Adana Demirspor ve Hatayspor maçlarını pazartesi günü oynamak istediklerini söyledi. Vardar, bu talebi Türkiye...

ABONE OL
Eylül 8, 2024 10:34
Beşiktaş'tan TFF'ye erteleme başvurusu! İki maç için…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş, yoğun maç takvimi öncesinde iki karşılaşma için Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) erteleme başvurusunda bulundu. Kulübün asbaşkanı Mete Vardar, Ekol TV’de yaptığı açıklamada, Süper Lig’in 8. haftasındaki Hatayspor ve 16. haftasındaki Adana Demirspor karşılaşmalarının pazartesi günü oynanmasını talep ettiklerini belirtti.

Vardar, TFF’ye yazılı ve sözlü olarak bu talebi ilettiklerini ifade etti. Başvurunun gerekçesini, Beşiktaş’ın geniş bir kadroya sahip olmasına ve genç oyuncuların önemli katkı sağlayacağına bağladı. Ayrıca UEFA’ya bildirilen kadroda genç oyuncuların yer aldığını ve ilk lig fikstüründe oynama olmasına rağmen Avrupa maçlarının daha sonra netleştiğini söyledi.

Beşiktaştan TFFye erteleme başvurusu İki maç için...

Vardar, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un da taleplerini ilettiğini belirterek, “Adana Demirspor ve Hatayspor maçlarını pazartesi günü oynamak istiyoruz. Federasyonla görüştük ve yazılı olarak da talebimizi ilettik. İnşallah bu maçlar pazartesi günü oynanacaktır. Perşembe Avrupa maçlarımız var, pazartesi oynamak bizim için daha rahat olacaktır” dedi.

BEŞİKTAŞ’IN FİKSTÜRÜ

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde Ajax (Deplasman), Eintracht Frankfurt, Lyon (Deplasman), Malmö, Maccabi Tel Aviv, Bodo-Glimt (Deplasman), Athletic Bilbao ve Twente ile karşılaşacak. Milli ara dönüşü ise Süper Lig’de Trabzonspor’a konuk olacak.

Mete Vardar: “Hak edenin kazandığı bir sezon olsun.”

Daha fazla video için

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP