DOLAR 34,2906 0.16%
EURO 37,0922 -0.36%
ALTIN 3.028,620,57
BITCOIN 2297951-1.2378%
İstanbul
18°

AÇIK

18:01

AKŞAMA KALAN SÜRE

Beşiktaş'tan ezeli rakiplerine dev transfer çalımı!
9 okunma

Beşiktaş'tan ezeli rakiplerine dev transfer çalımı!

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor. Siyah beyazlılarda ikinci başkan Hüseyin Yücel, dünya yıldızı ismin transferini...

ABONE OL
Ekim 26, 2024 11:33
Beşiktaş'tan ezeli rakiplerine dev transfer çalımı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş, kanatlarda her iki tarafta da oynayabilen ve mücadeleci bir oyuncu arayışını sürdürüyor. Son gelen haberlere göre, Kartal’ın transfer listesine sürpriz bir isim eklendi: Arsenal’in yıldızı Thomas Partey.

HÜSEYİN YÜCEL İLGİLENİYOR

Beşiktaş’ın İkinci Başkanı Hüseyin Yücel’in, transferi görüşmek üzere Arsenal ile iletişime geçtiği ve transferi sonuçlandırmak için yoğun çaba sarfettiği öğrenildi.

Siyah-beyazlıların, 2020’den beri Arsenal’de forma giyen ve sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Ganalı yıldızı, devre arasında kadrolarına katmak istedikleri iddia ediliyor.

Beşiktaştan ezeli rakiplerine dev transfer çalımı

HEM GÜÇLÜ HEM TEKNİK

Thomas Partey, bu sezon Arsenal formasıyla 8 maçta 720 dakika süre aldı.

Güçlü fiziği ve pasör özelliğiyle dikkat çeken Partey, 49 kez Gana Milli Takım formasını giydi. 31 yaşındaki oyuncu, Premier League’de 1 gol atarken, Milli takımda ise 13 gol kaydetti.

50 MİLYON EURO ÖDENDİ

Partey için daha önce 50 milyon Euro bonservis bedeli ödenmişti. Ganalı orta saha oyuncusu, Arsenal’in yanı sıra Atletico Madrid, Almeira ve Mallorca’da da oynadı.

Beşiktaştan ezeli rakiplerine dev transfer çalımı

Ganalı ön libero, savunma gücü ve hızıyla tanınıyor, ancak aynı zamanda attığı goller ve yaptığı asistlerle takımının hücum gücüne de önemli katkıda bulunuyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.